18

Анонимен

преди 6 години

Южна Корея много да не се ежи за да неизчезне някоя нощ....

17

Анонимен

преди 6 години

Дай, Боже ракета да падне и върху глупавите глави на троловете ТУК!

16

Анонимен

преди 6 години

Тия може да стрелят, др не може

15

до Боби

преди 6 години

А бе човек, иронизирам неуспешния пуск на една от ракетите на ЮК, а ти правейки се на отворен се хващаш за думите! Тръгваш да ми обясняваш на МЕН, за скоростната подводна ракета, по всяка вероятност визираш Шквал. Значи за разлика от теб, съм бил доста години във ВС, по-точно в ЗРВ в системата на ПВО и ВВС на страната. Ходил съм до Ашулук, и съм виждал на живо неща, които ти гледаш само в тубата, и получаваш информация от ровене в нета!

14

Анонимен

преди 6 години

Накрая братята от юга и севера ще се изколят взаимно за радост на американците.

13

Боби

преди 6 години

До ЯвноЕкспертееИма термин Ракето-Торпедо - първи го направиха СССР. По-късно и други страни започнаха да правят собствен версии.

12

Боби

преди 6 години

До Анонимен 10Значи САЩ са най-най в това отношение. Властта не се е сменяла от 200 години - по-точния термин е ЕСТАБЛИШМЕНТ-Статукво а както показа историята с Тръмп техните президенти реално нямат власт. Ако имаше Власт до сега Тръмп който е джаста праста да е реализирал половината от идеите и обещанията си.

11

Явно

преди 6 години

ЮК са се опитали да направят някакъв хибрид м/у торпедо и балистична ракета! Иначе излиза, че ракетите на изостаналите прелитат хиляди километри, а тези на топ икономиките нещо не ги бива!

10

Анонимен

преди 6 години

Веднага да се събере съвета за сигурност на ООН,и да се наложат санкции.

9

inatut

преди 6 години

Накрая някой ще пусне дрон, който да разфасова мистър пиги и играта му приключва..

8

Анонимен

преди 6 години

Всички диктатори са едни и същи. Това е идеология. Така насаждат страх в народа и поддържат армията , която пък ги пази. На след дълго царуване идват и глупостите ...отново нормално. За това в напредналия свят често се сменя властта, за да няма пренасищане. Една от най лошите идеологии е тази . Дано скоро света се отърве от нея.

7

ГОСТ

преди 6 години

До Дърт Вейдър Колкото танка който закъса на Руския площад !

6

Анонимен

преди 6 години

Той и Садам навлезе в Кувейт и после едва се спаси половината от армията с която щеше да превзема света. Но по официалната ТВ разправяха че са се върнали щото слуховете за петрол в Кувейт били измислица.Лошото на хора като Ким е че за тях е напълно в реда на нещата да загинат 2-3 млн сънародници, ей тъй, за каузата.

5

Анонимен

преди 6 години

Браво,

4

Анонимен

преди 6 години

Нa прaсчо комунaрски мaя ще му приседне нaкрaя

3

Анонимен

преди 6 години

Отговорите почнаха. Скоро САЩ , ще им свали ракетите и ще им трясне една в центъра . Да видят от близо с какво си играя.Ето за това света НЕ дава да се прави ядрено оръжие глупацци. Скоро и Япония , ще изстреля и така и така...Всеки ще за иска. За това САЩ тряябва да ударят режима , щом не се подчинява на световните закони. Защо САЩ ? Ами защото останалите са влажни органи.

2

Дърт Вейдър

преди 6 години

По-добре юга да не беше изстрелвал ракета, изложи се с падналата още в началото на полета ракета. Май ще се окаже, че руските ракети от края на 90-те години са по-боеспособни от най-новите американски ракети.

1

Darth Vader

преди 6 години

да, но Кимчето си изстрелва по вашата територия без да му ги засичате и сваляте.. нали имахте най, най, най доброто американсо оръжие... какво стана? Едната ракета паднала във водата...? Не ми се мисли, ако стане истинска война...