7

Един българин

преди 6 години

Ами правилно, аз мисля че това е едно добро решение. Така не можеш да плащаш с крадени пари, като не можеш да докажеш как си ги спечелил, нали?Така или иначе, вече всички превеждат заплатите ни по банковите карти, нали така?Тогава за какво ни е да плащаме с хилядарки които и без това ще ги изтеглим пак от банката? Нали така?Не разбирам, за какво е този рев? Освен ако не реват бандити, наркодилъри, наглите...

6

Анонимен

преди 6 години

А защо не настояват да се гарантират влоговете до пълния им размер. Или да няма такса за преводи?!?! Защо като изгори банката и аз да горя. Да чакам с години да ми се възстанови нещо?!? Нали е задължително да ги ползвам?!?!

5

Анонимен

преди 6 години

Направо го забранете. Нали това е ултимативната цел. Напълно прозрачни *** за доене. А защо не непаравите един сайт да видим как харчите държавна пара, министерство по министвресто, община по община, институция по институция. На това му викам прозрачност. Не да следите колко килограма кашкавал е изял Иван и откъде си го е купил....*** е че никой не простестира, само тайно псуваме...

4

Анонимен

преди 6 години

На суджука комисионните са около милион на пет-шест дена. Как му ги плащат, а той как ги харчи? Сигурно по банка?

3

Банкер

преди 6 години

Не е МФ. Банкерите са. В тази държава, те са най-силни! Прибират си взиманията преди държавата, а сега искат да прилапат и комисионните от всички плащания!

2

АВЕ

преди 6 години

НЕ НИ ДРАЗНЕТЕ ВЕ, ЧЕ ЩЕ С ИХОДИТЕ ВЕ, ДОКОГА ЩЕ НИ ЛИТКАТЕ, БАЛАМИ ЛИ СМЕ? ЩЕ СЕ ИЗЛОЖИТЕ БАШ ПРЕД ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО С ПРОТЕСТИ, ТАПАЦИ!

1

Анонимен

преди 6 години

Е как ще плащат хората откупите?