60

Do 47

преди 6 години

Много си прав продадох кравите на татко и си купих бмв ама ново+ 5 апартамента и сега ти гражданино ми плащаш наем и вноскатА за колата :)

59

ТН

преди 6 години

До колоездачА когато започнат да наказват и колоездачите и пешеходците, че половината не спазват закона или са самоубийци на пътя, тогава ще се оправим.

58

брях

преди 6 години

Малко е. За каране в аварийна лента - отнемане на книжката!Скоро нали имаше новина за катастрофа на един с мерцедес в Унгария май беше, където ударил полско семейство отбило в аварийната лента, а оня карал там. Та се оказа македонец с Българско гражданство. Как не се учудих.

57

ром

преди 6 години

Който не може да си плати глобата, влиза в затвора да си я изработи и плати.

56

Кога???

преди 6 години

И за побойниците на пътя 1000лева глоба и 3 месица без книжка.

55

Анонимен

преди 6 години

Хайде де кога ще е това дрогирани, пияни неспазващи закона да са на пътя ?

54

Жоро

преди 6 години

До Харинещо не ти стана много ясно, не разбирам и за какви права говориш, но едва ли има значение...имам предвид, че при вземането на пробата човек е трезвен и не е под въздействието на каквото и да било, но тестът отчита, че е употребил наркотик през последните 2-3 дни...за различните наркотици е различно и времето, в което могат да бъдат открити в тялото...трябва да му се вземе моментално книжката, така ли :)

53

избирател

преди 6 години

То бюджет само от данъци.такси и глоби не се съставя бе хора.........Трябва и производство..... продукт!!!

52

До 51

преди 6 години

Моля друг път ,по точно!Смятам,че някои хора е добре ,по често да се качват до тавана и да потърсят цървулите на дядо си!

51

Анонимен

преди 6 години

Ако глобят ром, как ще му вземат глобата, след като каже че е социално слаб? Или трябва да се удържи от помощите, или да я заработи в пандиза на някоя каменоломна.

50

www

преди 6 години

А НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ КОЛКО СА ГЛОБЕНИТЕ ????? - 0 -

49

Анонимен

преди 6 години

до 48. Не ти говоря за Хемус а за магистрала Тракия която беше направена до Пловдив. Какъв Правец те гони?

48

Хари

преди 6 години

До Жорорешението е просто - не взимаш наркотици когато шофираш или ще шофираш следващите 2-3 дни!!!! Писна ми напушени от олигоfрени по пътя и около мен, и си мислят че имат някакви права - смешници. Дрогирай се и си мри сам - другите не са ти виновни - важи и за тези с алкохола!

47

Ивко

преди 6 години

Да се забранят и на депутатите да слагат сини буркани на колите си , много бързали бля бля спят и *** в парламента по цял ден ! Рекетьори мазни!

46

До бай Тошовия

преди 6 години

Байно,по онова време,аварийна лента имаше само до Правец!Пак беше същото !

45

Анонимен

преди 6 години

По Бай Тошово време в авариината никой не караше не че имаше санкция от 1000 лв. просто водачите си спазваха закона за движение по магистрала. Но откакто дойдоха новите селянжъри в София си карат както са си карали на село на мегданя. Това са селянжърските тарикати които са продали на баща си кравата купили трета употреба БМВ и глейте кои сме! Кои сте бе комплексари по този ли начин си избивате селятдурските комплекси? Спрете да си избивате комплексите като убивате невинни хора!

44

некаращ в аварийната

преди 6 години

Освен размера на глобата не по-малко важна е и нейната неотменност.Сиреч да се хващат голяма част от нарушителите ( ще ми се да каже всички, ама не е възможно) и ВСЕКИ, абсолютно ВСЕКИ да получава санкция, от която да знае че няма мърдане. Пък тогава глобата и 100 лв. да е не е толкова важно. Като я платиш 5 пъти ( ама трябва да се знае, че хванат ли те няма мърдане) ще се замислиш. А така само вдигат "мизата" на катаджийте.

43

Жоро

преди 6 години

ей бияч, сипи си една ракийка, нарежи си сланинка, пусни ви вип брадър, избивай си комплексите другаде и не се изказвай по теми, които са непонятни за теб :)

42

колоездач

преди 6 години

Малко са ги вдигнали глобите.Щом карате автомобили, ви остават пари и за глоби.ИМАШ ЛИ КОСА,ЗНАЧИ ИМАШ И ГРЕБЕН.

41

morelini

преди 6 години

получат...затова с остена...