92

Анонимен

преди 6 години

Каква връзка има Сингапур с Китай ? От къде на къде представител на една държава ще казва какво мисли друга държава ? Защо не взеха интервю от Китайски представител ? Пародия на интервю и журналистика.

91

Анонимен

преди 6 години

Политически лидер като говори е по-важно да слушате какво не казва, а не какво казва. И това се отнася особено за Китай, нали знаете какъв е Сун Дзъ :-).Иначе за америка, ей го от американци, не от китайци :-):https://youtube/watch?v=fM-EsXeamOw

90

Анонимен

преди 6 години

Като изляза по улиците и видя някой намръщен глуповатт чичка от Соц времето ....Винаги разбирам , че САЩ е правилния избор за света :) Това е.

89

съндърлъ мъндърлъ

преди 6 години

Де да знам, САЩ са каубойци, когато им писне да слагат капани на мишката ,просто вадят тоягата и я размазват. Второ , трябва да са най -глупавите да чакат просто така корейците да правят ракети , които след няколко години ще достигат до Сиатъл и Сан-Франциско.

88

Неграмотен редактор

преди 6 години

Леле. Тази статия е пълна с правописни грешки. Май вече не учат български език за да станат журналисти. Като гледам и смислово как са подредени думите и литература не учат!

87

Анонимен

преди 6 години

Тази статия няма нищо общо с действителността.Сащ не могат да нападнат СКорея дори и много да искат.Единственият изход е да платят за да си осигурятбезопасност.

86

Мухахахахаха

преди 6 години

Конплот?

85

Анонимен

преди 6 години

До Рок енд ролщо, реве ли ти се?

84

ФАКТ!

преди 6 години

До Без САЩТова е така но Америка също не може без Китай нали тръмп се опита да върне компаниите и ония му се изсмяха!

83

Рок енд рол

преди 6 години

Естествено, нема да рева! :)

82

Рок енд рол

преди 6 години

"Културно са по-различни, нямат и грам етикет, но не е тяхна вината, това не е било част от обществото и образованието им"...Учудващо, поне за мен, мнение. Нали ги гледаме по филмите как се покланят един на друг и т.н. Не е ли останало нещо от тези стари традиции? Все пак са хилядолетна държава - трябва някакви традиции да имат!?

81

Анонимен

преди 6 години

До Рок енд ролми смей се

80

Анонимен

преди 6 години

За последните 15 години реалните доходи в Китай са се повишили 11 пъти докато в САЩ не са мръднали, а за 2016 са намалели с 2,76% спрямо 2015 като тенденцията се засилва с изнасянето на работните места и нито Тръмп нито някой друг може да спре този процес - такива са законите на капитализма и пазарната икономика.

79

до 159

преди 6 години

Всъщност не си прав. Може да отидеш да видиш Китай и да се успокоиш. Не са толкова назад. Културно са по-различни, нямат и грам етикет, но не е тяхна вината, това не е било част от обществото и образованието им, но са работохолици, образованието им е на завидно ниво вече и са патриоти. До 10-20 години ще изумят света със собствените си постижения. Ти нали не си мислиш , че Ким сам ги изобретява тези ракети?!?

78

Рок енд рол

преди 6 години

Много са ми смешни тези, дето като си напишат коментарчето, първата им работа е да си натиснат палчето нагоре. :)

77

Анонимен

преди 6 години

Е какво да кажат за Асад, той изпоизяде децата по детските градини, какво да го дъвчат още.... проблемът е , че новино-приемниците са като златната рибка след 2 минути са забравили и всякакъв наратив е добре дошъл. Много лошите емигранти заляха Европа, а никой не псоменава , че с месце инапред имаше пръснати брошури, че са добре дошли в Германия и на какви права могат да се радват там..Путин и Русия са чудошищата изтупани от гардероба на Студената война. Терор и паника, за да подържат статуквото

76

от 147

преди 6 години

Не плащайте с карти. Виза и Мастер са американцки компании и изкупиха всички конкуренти по света. Освен , че ви следят , вземат и процент от търговеца за всяка транзакция. В някой случаи до 6% , в зависимост от бизнеса и страната. Познайте къде са източно европейците - с най-кофти условия. Всеки цент е важен. Не плащайте с карти!

75

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОКрим е руски. Въпросът е затворен. Ти си чакай момента.

74

Анонимен

преди 6 години

На САЩ му остава само икономически шантаж. ЕС е пътник, клатещо се чудовище. Русията им подля вода - те очакваха през Украйна да ги орежат и изолират, после със Сирия да им клъцнат базата и да ги закотвят, като малко по-малко изолират съседите им, обаче Путин се оказа костелив орех. Военно силите са много изравнени. В момента натискат света да мине към електронни плащания и да свличат с техните системи по 1% от всяка транзакция. Ако и това пропадне са пътници

73

Анонимен

преди 6 години

Китай: Няма да допуснем военно решение на въпроса със Северна Корея