5

inatut

преди 6 години

Трябваше да се приеме този закон на БйеСепето.Така в 21 в. България щеше да е единствената страна в Европа с дефицит, опашки, празни щандове и богата номенклатура.Гарантирано от ***!

4

Анонимен

преди 6 години

102ма са готови да осигурят "гарантирано българска продукция от оранжериите на село Чайнъ" и транспорта до магазините, 19 души против лобирали за веригите магазини, пазара в Одрин и полските ябълко-печурки, а 90 въздържали се нямат акции в земеделски кооперации или кауфбилидл

3

Румениге

преди 6 години

Значи, първо, за да се наблегне на българското трябва да има строги стандарти за качество, а не да ми слагате *** с govna и да ми викате, че било българско и качествено!

2

Анонимен

преди 6 години

Губи се смисъла от общия пазар в ЕС, с този странна тенденция да се издигат най-различни протекционистки бариери. Да не говорим, че самата идея безумна - това че в даден хипермаркет 50% от пилешкото месо, което се предлага е произведено в България, не означа че продажбите ще бъдат 50% българско и 50% вносно пилешко! Ако даден български продукт е неконкурентен, ако ще и 99% да се предлага от него в хипермаркетите, реално потребителите масово ще купуват онзи 1% вносен продукт.

1

Анонимен

преди 6 години

Никой никого не кара на сила да не си купува български стоки. Не знам защо някой трябва да ме кара на сила да не купувам вносни ако желая.