211

Боби

преди 6 години

До Анонимен 251Колега говориш за С-300П 1975 година който дори не изглежда на външен вид като по-късните комплекси О да и за твое сведение ракетите му са РАДИОУПРАВЛЯЕМИПо-късните модели както и Патриот ползват системата насочване през ракетата - това е първата Всеракурсна система - тоест както по балони така и по балистични ракети без препрограмиране може да работиЗа С-400 и Антистелт способности има наземен Метров радарМалките ракети(45км) са ИЧ ГСНсредните и големите са с АГСН(150км)

210

Анонимен

преди 6 години

С-400 е ракетна система без аналог. Лови стелтове, високо летящи бомбардировачи и шпиони, други ракети и т.н. Затова е такъв проблем - САЩ и НАТО много, ама много ги е страх от тази система. До степен, че където има С-400, западни самолети не летят. В момента, в който руснаците закараха в Сирия С-400, полетите на американците рязко пресъхнаха.

209

slovenia

преди 6 години

Да не са луди да бягат от Нато.Колко нежни като жената на министъра на Люксембург,с европейски ценности и разбирания натовски войничета има.

208

Боби

преди 6 години

До Анонимен 245Гърция Де факто има С-300 макар че де Юре комплекса е на Кипър.Малко Инфо Като кажете С-300 това означава един от 11 комплекса(включително морски)Разликата между поколенията на С-300, С-400 и С-500 не е толкова много хардуера включително повечето от ракетите им са взаимо заменими колкото МАТЕМАТИЧЕСКИЯ АПАРАТ - с други думи Алгоритмите заложени в компютрите - от там по-новите комплекси по-вярно оценяват обстановката и по-точно насочват ракетите

207

Боби

преди 6 години

До ШопТочно за това Сирийската Армия и Руските ВКС ги гонят в пустинята и където ги намерят там ги направо копат в земята.

206

Анонимен

преди 6 години

Защо Гърция може да има S-300, а ние не може да имаме S-400? ------Първо, Гърция няма С-300.Второ, НИЕ имаме С-300.Трето, за какво ти е С-400?

205

Анонимен

преди 6 години

Абе, кръгъл ид и от, знаеш ли колко милиона руснаци загинаха през втората световна война------Боли лим акура, как мислиш?

204

Шоп

преди 6 години

Ако ИГИЛ способства за унищожението на Фашиска ***, евала им праим. Мои ора са!

203

до 240

преди 6 години

Мой човек, напълно си се объркал.ИГИЛ ги създадоха САЩ и до ден днешен ги финансират, управляват и прикриват. (преди две седмици командоси на САЩ спасяваха с въртолети главатарите на ИД от Дейрззор).Обучението на главорезите от ИД се осъществява от Турция и Англия, а оръжието им се купува от Катар и СА.Преди два месеца хакери открадната личната документация и поща на Килъри Клинтън. Там има един план за световно господство на клана Клинтън. Всичко е описано вътре - Либия, Сирия и т.н. ...

202

упс...

преди 6 години

Ами..., на първо място е личната сигурност и безопастност, и едва след това ангажиментите към съюзи или съюзници!Де да можеха и нашите политици, и власти да го разберат...Народната мъдрост гласи - "Орташката работа и кучетата не я ядат"

201

ХРИСТИЯНИН

преди 6 години

турция и Русия играят задкулисно срещу България. НАТО незабавно трябва да махне турция. турция + Русия + Ислямска Държава си правят някакъв техен Евразийски талибански съюз.

200

До 224

преди 6 години

Абе, кръгъл ид и от, знаеш ли колко милиона руснаци загинаха през втората световна война, защитавайки родината си и целия свят?Ако не знаеш, прочети се енформирай.Ако знаеш, не се прави на луд уж, че не можеш да разбереш защо всяка година има парад и защо до ден днешен им отдават почести.

199

РУСНЯЦИ,

преди 6 години

ВНИМАВАЙТЕ С ОБИДИТЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ! ЕФЕКТЪТ ОТ ПОСТОВЕТЕ ВИ СТАВА ОБРАТЕН И ЩЕ РЕФЛЕКТИРА ВЪРХУ КОПЕЙКИТЕ! СУТРИНТА АНДРЕЙ РАЙЧЕВ КАЗА, ЧЕ РУСИЯ Е СПРЯЛА НЕГАТИВНАТА КАМПАНИЯ С/У БГ, ТАКА ЧЕ СЕ СТЯГАЙТЕ ЗА УВО!

198

Анонимен

преди 6 години

КЪВ БЪЛГАРИН СИ ТИ БЕ? ДДАЖЕ КИРИЛИЦА НЕ ПОЛЗВАШ, *** РУСКО! аМАН ОТ ТОЯ ВАШ РУСКИ ВУЛГАРЕН ЕЗИК - ЗАДНИ ЧАСТИ, КРАВАРИ... ВИЕ НОРМАЛЕН РАЗГОВОР МОЖЕТЕ ЛИ ДА ВОДИТЕ, ИЛИ САМО МУЧИТЕ?

197

Анонимен

преди 6 години

турция и русия мразят българия!

196

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

195

Анонимен

преди 6 години

Аман от *** кумонисти и руски тролоре за 20лв ше дадът да им цепнат гъзъ.

194

Анонимен

преди 6 години

Ганката много го е яд когато някои друг прави неща които и на него му се иска да прави, но няма капацитета да го стори. Например да отстоява националният си интерес. Ако пък този друг е Турция направо се пръска по шевовете.

193

мазепа

преди 6 години

До AdolfoОсвен това спечели Крим и Донбас като загуби Украйна, спечелиха ВСВ като загубиха впоследствие Източна Европа............... *** играчите са в Кремъл

192

Анонимен

преди 6 години

Купуват качествена и евтина техника, с производство в страната. А нас ни карат да купуваме бракувана техника и да внасяме всички части. Членът на НАТО Турция купува и руски вертолети.