92

Анонимен

преди 6 години

Защо тези хора биват взимани насериозно? Това е сбор от ***, от участниците до водещите, с едно-две изключения, като Хранова. В този смисъл Брадъра е страхотна комедия. Аз лично се смях от сърце на претенциите, преиграването и фалша им.

91

Анонимен

преди 6 години

сто коментари за биг брадър ..майкоо и после се чудите защо го има . Аз не съм гледала , няма и да гледам олиг..френи и селски пр..ки В много държави го забраниха -трябва и тук час по скоро

90

Анонимен

преди 6 години

Аз лично с нетърпение чакам новия баш бай брадър. Поне може да се разтовариш

89

Анонимен

преди 6 години

Абе хора, не мога да си обясня, как всички коментират, колко е тъпо предаването и как не го харесват и не го гледат! Как става тая работа? Аз например, ако не харесвам нещо, не го гледам и не ме интересува, още по-малко пък ще го коментирам. Не казвам, че съм фен на Биг Брадър, просто между другото гледах част от него снощи.

88

Пешо секса

преди 6 години

Жалки бездарни малки човечета и алчни *** са насъбрали тоя сезон. Затъпяването на гледащите е гарантирано!

87

Shark

преди 6 години

До ГАДОРЯН. Ооо да, тогава ще го гледам. Само проф. Вучков може да ме накара да го гледам. Ама ме съмнява че ще се навие

86

Анонимен

преди 6 години

Видях много еднообразни изказвания за думата "натокан". Точно "натокан" е думата, а не е "наточен" - това да не ви е нож, да го точите. Пообикаляйте малко из България, научете повече думи. А не американски чуждици тип "селфи".

85

Анонимен

преди 6 години

Престанете и по сайтове да натрапвате тези простотии.Който иска да тъпее да си го гледа.Стига реклами на алчни пропадняци.БТВ и Нова са точно такива.

84

Shark

преди 6 години

Добре че имам още 149 канала

83

ГАДОРЯН

преди 6 години

Я сакам да вкарат професор Вучков! Кат нищу шъ спичели. Има да си плямпа на воля. Ама и да се кара с Брадъра. Би било голем сеир. За 100 хилки ще влезе че и пушек се вдига

82

akotto

преди 6 години

sega iskam na vsqka edna mili sekunda da ni informirate koi kakvo e izs..al povyrnal izhodil izdriskla I vsichko za kefaliite na vipovete iskam da znam podrobnosti za dcveta na akite I'm I osobeno na mara prevoda4kata?

81

Анонимен

преди 6 години

Единственият начин за справяне с помията, която ни залива от някои телевизии е буквално в нашите ръце-дистанционното!

80

Az

преди 6 години

В други страни нашият ВИП Брадър се нарича Celebrity Big Brother. Доста по-логично название. Така спокойно могат да блъскат в него подобен клас участници. Даже направо предлагам ново име Биг Брадър Жълтини.

79

Бай Хой

преди 6 години

2. Всички тези хора които са вътре е благодарение на ВАС не на някой друг, ВИЕ им гледате предаванията ВИЕ им слушате песните ВИЕ ги коментирате, ВИЕ говорите за тях, ВИЕ сте ги направили популярни, известни, ВИП и още както ги наричат, така че каквото сте си надробили, това ще си сърбате, на ВАС си се сърдете и ядосвайте. Живи и здрави и да ги направите още по известни! :D

78

Бай Хой

преди 6 години

1. Никой не ви кара да гледате, вече започна Шампионска лига, + има и още 90 други канала които да си гледате, така че може да си спестите коментари от рода 'Това ли ще ни навират 3 месеца'. Не е като да нямате избор.

77

Анонимен

преди 6 години

Парад на глупаците, начело с пияндето Кънчев и коматозното ръководство на Нова телевизия

76

Един човек

преди 6 години

Дъното го стигнаха отдавна и даже почват да копаят още надолу. Ужасни телевизии, които развращават подрастващите и дават само лоши примери.

75

Гошо

преди 6 години

До Една идеяПутин печели.

74

Анонимен

преди 6 години

Българската телевизия е тотално нестава. Тв продуцентите удариха дъното.

73

Един човек

преди 6 години

Ами, като вкарат и Николетка парцалетка и Миглена Ангелова... Наистина избират най - пропадналите жени мъжемелачки, коя от коя по - голяма ..... с голям стаж в занаята.