74

Анонимен

преди 6 години

Предлагам това нелепо подобие на "булевард" да спрекръсти на "Фандъков"

73

Кучетата си лаят ...

преди 6 години

Не се косете толкова, бе хора. Догодина ще извадят паветата (ще се плати на когото трявба), ще се положи асфалт (ще се плати на когото трябва), паветата ще се извозят (до вилите на когото трябва) и така ще си живеем в добре познатия филм.

72

Видях по ТВ-тата

преди 6 години

И такааа:Т.нар. майстори, които редят паветата, твърдят, че не разбират от тая работа, но са много старателни. Т.нар. технически ръководител имал проблем да им обяснява какво да правят, защото(!!!) не го разбирали добре на български. Т.нар. отговорник на обекта заяви "компетентно" пред всички национални телевизии, че паважът е неравен и ще си остане такъв поради (Оооо, Боже!) "пресичането на кривите" при кръстовището на Дандуков с Раковска. Фандъковаааа, къде ги намери тия "академици"?

71

Асфалтаджия

преди 6 години

От утре ставам павьор ... доколкото разбрах няма никакви изисквания за умения и стаж, важното е да се вземат едни пари.

70

Фактите

преди 6 години

Паваж срещу паваж:35-40% по-високо ниво на шум;300% по-високи експлоатационни разходи;37% по-високо запрашаване;......... в добавка:- приключение за майки с детски колички;- радост за всички автосервизи специализирани в ремонт на ходова част (шарнири, амортисьори, карета и полуоски)- и много още, но няма място за изреждане ...

69

Анонимен

преди 6 години

Това да павираш основен столичен булевард с хора, които (забележете!) най-откровено твърдят, че не разбират от редене на павета, но ще се постараят, е като да отидеш на сложна операция в болница в която няма хирурзи, но има санитари, които много ще се постараят.

68

Анонимен

преди 6 години

Ура за България, има бъдеще! След като всички селджуци се махат през терминал 2!

67

Мдам

преди 6 години

В България още се чудят как да пренаредят паветата това е бил главен въпрос в Много европейски градове през 19 век.Сега въпросите на Запад са как да се изпратят хора на Марс!

66

Анонимен

преди 6 години

Като нямате майстори защо прибирате милионите? Трето поколение съм Софиянец помня как старите майстори сортираха паветата и ги редяха като по конец. Кави са тези оправдания като че ли за пръв път виждам ремонт на Дондуков и Раковска. Защо лъжете бе селяни? Кави нива какви глупости. За кръстовището си трябват старите майстори които вече са в гробищата. А вие като неможете да редите павета защо не асвалтирахте? Нямаше да се вдига прах и пепел от пясъкоа. По Тошово време всяка нощ се миеха паветата

65

Берлин

преди 6 години

Клета България. Добре, че се махнах от тоа кeнеф.

64

до 60

преди 6 години

Боцката още 30 г ще го чакате да е пътник, хахаха, дотогава я ***, я камиларя

63

Смех

преди 6 години

Връщам се от Прага. Там всичко в централната част е павета, тротоарите също. Равно и гладко. *** обаче няма, бели работници ги полагат. *** няма и по кофите и май въобще няма.

62

Анонимен

преди 6 години

Идете в Гемания да видите как се правят павета!Няма обръщане на наклони, няма " вълната пречи"!В България останаха некадърници, делящи печалбата с тези, които им отпускат обектите!Мафиотслка " държава"!

61

Анонимен

преди 6 години

А рекиге от мед и масло ,Гарантирано от ГЕРП. ? Станаха ТУРСКИ ПОТОК . а 500 ЛЕВА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ,а 800 ЛЕВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА . СТАНАХА 1200 ЛЕВА НА ,,БЕЖАНЕЦ,, И 460 ЛЕВА НА ,,СОЦИЯЛЕН РОМ,

60

до 59

преди 6 години

Съвсем скоро ще е,понеже Боцката е пътник.

59

до 58

преди 6 години

Очакваме *** да дойде на власт и да потекат реки от мед и масло! Други въпросчета?

58

Анонимен

преди 6 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ! КАКВО ДРУГО ОЧАКВАТЕ ?

57

Пловдив за пример

преди 6 години

Предлагам Дондуков да бъде затворена и да се направи пешеходна зона по подобие на Витошка! Да се насити с кафенета и заведения, да може гражданките да си разхождат токчетата по подобие на пловдивчанки и тяхното стъргало!

56

Анонимен

преди 6 години

Защо му е на софиянеца да спи - нека вдигнем шума с паваж! Нека вдигнем въглеродните емисии с паваж - много повече енергия се изисква за движение по паваж от гладък асфалт! Нека разбием колите им - да има пари за автоджамбазите! Нека си трошат краката гражданите, да се мъчат майките с детски колички, да им се натъртват з адниците на велосипедистите! Отмъщението на Фандъкова в действие!

55

Анонимен

преди 6 години

Да продължа с въпросите КОГА ЩЕ ИМА МАСИРАНА РЕКОНСТРУКЦИЯ НА Т-РО-Т-О-А-Р-И-Т-Е ЧЕ СМЕ ЗА СРАМ ,айде улиците и с кърпежи могат да минат,КОГА ФАНДЪКА И ДРУГИТЕ ТИКВЕНИЦИ ЩЕ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ НА ФАСАДИТЕ ПО НАЙ-ЦЕНТРАЛНАТА УЛИЦА"МАРИЯ ЛУИЗА",КОГА ЩЕ ПОЧНЕТЕ ДА ГЛОБЯВАТЕ ЗА НЕПОДДЪРЖАНИ ФАСАДИ,ОГРАДИ,БАЛКОНИ т.е. КОГА ЩЕ ПРЕСТАНЕТЕ СЪС СЕЛСКАТА ВИ АНДРЕШКОВЩИНА,Фандъчкова след две години ДА ТЕ НЕМА!!!!!!