48

ИСТИНАТА БОЛИ

преди 6 години

ЕРДОГАНЕ, остави ги тия ЛИЦЕМЕРИ да реват..

47

12

преди 6 години

До 1,иначе,как щяха да влязат в парламента.

46

morelini

преди 6 години

Кой ли е виновен.......сигурно ние...До преди да дойде султан Ердоган на власт нямаше такива проблеми и изцепки...Пуча му дойде...дюшеш....както той самият каза...дар от Алл...хТа да има очи да разчиства в името уж на турският народ.Това си беше разчистване на сметки...същото е било и при нас по 9 септ.1944 год.Не си ми приятен...говориш лоши неща...загледал си му гаджето....И рязаната капела търси вината у другите...Турция в Е.С. през крив макарон...

45

Турчина

преди 6 години

Оня ден нямаше новини за Турция и започнах да се притеснявам, норим си мислех да се обадя на 112!

44

Анонимен

преди 6 години

Не ми дреме за двамата луди Меркел и Ердоган.Пътници са и двамата ще свършат зле.

43

До 39 от Влади

преди 6 години

Ровеха, ровеха! С едни шишове , направени от арматурно желязо, редовно някакви типове ровеха в контейнерите. Хранели *** и търсели изхвърлен хляб. Имаше ги и през комунизма. Който си е *** по душа, той и в Лас Вегас ще рови по контейнерите! Ама сега били пример за бедни. Не е вярно, помиярът си е такъв по душа! Това е истината за бедняците, ровещи по ***...И разни пишлемета да не говорят за времена, в които не са живяли!

42

1

преди 6 години

ердогане,и нашите питриоти -атакаджии,само за теб и твоята страна приказват,ката ден,друго не знаят.

41

Исмет

преди 6 години

Машаалах Султане дабре ги подради

40

отвратен

преди 6 години

До ясорр ТИ като си в ЕС да не си цвете за мирисане виж къде е БГ в ЕС ами в дъното сме щом сме в сайтовете ТРУД и ДНЕС по цял ден значи сме УТАЙКАТА на нацията КАЗАХ!!! --Ако хвана щъркела дето ме е пуснала в БГ ще отскубя перушината и.........

39

Анонимен

преди 6 години

Колко ще трае разцвета на Турция без пазарите на ЕС ? Кой им предоставя военни и граждански технологий ? Защо като Германия е фашистка вие се стремите към ЕС ? И защо постоянно ЕС ви е в устата ? Кога обединена Европа ще си даде сметка, че срещу нея стои режим, правещ каквото си иска със собствените си граждани, търгувал до скоро с ИДИЛ, заставащ рамо до рамо с Русия, Иран...? И защо постоянно слушаме едни вече станали изтъркани клишета от "силни" лидери ?

38

0

преди 6 години

До Анонимен42По-добре да мият улиците в Западна Европа отколкото да въртят брадвата в Коми, където и ГУЛАГ не пращаше каторжниците.

37

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Ердогане, евробюрократите искат да натикат зорлем Турция в ЕС. А, докато Турция се управлява от самостоятелно мислещ човек това е мисия невъзможна.Затова си им трън в очите.

36

Анонимен

преди 6 години

Турция все повече заприличва на Русия. Не случайно Путин и Ердоган са първи дружки.

35

Анонимен

преди 6 години

"Президентът на Турция обвини във фашизъм Меркел и Шулц"-Те ако бяха фашисти турците и така наречените пиявици "мигрантите" нямаше да ги има.

34

ясорр

преди 6 години

Хаха ми как кво Турция да определя кой в германия да гласува и кой не Никога ама никога няма да помиришат евро съюза ! Само на картичка ще го гледат който, не си държо езика зад зъбите си носи последствията,

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПри уж фашистка България всеки е можел да се метне на някой Титаник и да замине стига да има пари към щатите.А имали ли са пари българите?

32

Анонимен

преди 6 години

При комунизма след 9ти септември нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад, а сега при ЕС имаме тоалетна хартия и банани и бегаме на запад!

31

Анонимен

преди 6 години

При евроатлантическа Българрия българите са световни шампиони по измиране а три милиона българи слугуват и мият улиците на богатите в западна Европа.

30

Анонимен

преди 6 години

ПКК са терористична организация, кюрдска държава никога няма да има не територията на Турция.

29

Анонимен

преди 6 години

При уж фашистка България всеки е можел да се метне на някой Титаник и да замине стига да има пари към щатите.След 1944 до 89 това ясно че е невъзможно.Интересно обаче сега при мега демократична България защо продължават да ни третират като втора ръка хора.