13

Анонимен

преди 6 години

Ураган да се засили до буря 5-та степен ми звучи като Мъж се върнал в 5-ти клас.

12

Анонимен

преди 6 години

"Страхотни урагани удрят САЩ и след 1 година всичко е оправено."Аха. 5 години след "Катрина" градовете, които урагана е "посетил" още приличаха на декор от филм за апокалипсис. Не знам каква 1 година те гони, но си доста далеч от истината. Англичаните правеха репортажи от Ню Орлеанс - чудеха се и се маеха как така най-богатата страна в света не може да се справи с подобно бедствие. Стигнаха до заключението, че просто на никой не му дреме... затова са оставили градовете в руини.

11

Анонимен

преди 6 години

Това е най-смешното :) Страхотни урагани удрят САЩ и след 1 година всичко е оправено. Тука комунистическите балъци... една буря градинска с малко вода ...И всичко е леж за години напред . Не знаят , как да се справят с малко вода и вятър .Американците са големи даже и в тея моменти .

10

Анонимен

преди 6 години

ДАЙ ИРМА,ДАЙ ! НАПРАВИ ОТ КАШЕРНИЯ КРАВАРНИК ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ.

9

Професор

преди 6 години

Аз се пенсионирах като Професор. По цял ден пиша книги у дома и съм страшилище за комунистите в сайта. Имам милиони почитатели по Света които четат книгите и ми се възхищават.Докторите не ме интересуват. Те са хора на тайните служби и се опитват да ми затворят устата но няма да стане.

8

Бурята си е буря

преди 6 години

"УРАГАНЪТ Ирма отново се засили до БУРЯ пета категория" ?! С бе, образи, вие терминологията за нищо я нямате! Ураганът не може да се ЗАСИЛИ до буря!

7

Анонимен

преди 6 години

А БЕ, ПРОФЕСОРЕ, ТИ ОЩЕ ЛИ НЕ СИ СТАНАЛ АКАДЕМИК?Докторите какво мислят, имаш ли шансове?

6

Професор

преди 6 години

Дано и у нас се случи. С месеци да няма ток и интернет, че ми писна от комунисти.

5

Анонимен

преди 6 години

Няма идеални места за живеене

4

Анонимен

преди 6 години

Щатите са най-великата нация и ще се справят с всички трудности ;)

3

Анонимен

преди 6 години

Прекрасни новини за уикенда! Когато щатите удариха кулите на СТЦ, целия свят злорадстваше. Толкова за обичта към говедарите.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Боже, стилни краварска *** до основи. Заличи моля те, Господи, тази държава-терорист създадена върху гробовете на милиони избити индианци от престъпници и блудници изхвърлени някога от Европейския континент ...Бъди милостив, Боже !Спаси света от това Зло !!!

1

дядо Стоен

преди 6 години

Този ураган ще им се стори на краварите направо атракция пред угаганът,който ще им спретне Ким Че Ир,ако не мирясат с арогантната си агресия.