515

Анонимен

преди 6 години

На този ден дойдоха комунистите, но си заминаха фашистите, за фашистите ли милеете ГЕРБЕРИ?

514

Те убиха България

преди 6 години

На 9 септември всички айляци ,безделници и разбойници правят партия БКП-преименувана на Бългаеска Социалистическа Партия . Всички дето са имали магазини,имоти ,земи ,животни са им били вземани в полза на ТКЗС и БКП . Тези които са били царски офицериили са служили на България и са били в царската армия са били преследвани и убивани .Умните писатели ,поети,духовници и всички будни хора възстанали срещу безобразията на БКП са били изпращани в лагерите на смъртта - Ловеч и Белене .

513

стар комунист

преди 6 години

Честит празник на всички трудови и онеправдани хора!Строят преди 89г беше за нас най-справедливият и най-спокойният !Тогава получих образованието си (завърших обществени науки и политикономия,бях на ръководна длъжност ,която ми позволяваше да работя в чужбина, но аз избрах тук в БЪЛГАРИЯ да градя държавата да бъда полезен на народа си) и живях добре и спокойно -годините ми са 89!

512

Бай Хасан

преди 6 години

Ако не беше изродителният процес, какво му беше лошото 9 септ.? Изучих децата си без пари, лекувах ги без пари, даваха карти за почивка почти бедева , нямяше бандити, крадци, убийци. Имаше работа, дисциплина, даваха занаят и малко пари, ама стигаха. Нивото на услугите за времето си не беше лошо. Чакаше се много за лека кола, ама поне жертви и катастрофи - по-малко. Стоките бяха чисти без ГМО, сватбите - народни. Билетите за пътуване евтини - бензина 23 ст., нафтата несмогвахме да я изпишем. Хей.

511

ФСБ

преди 6 години

Не ни беше зле при Тошо, имаше работа за всички, и всеки къташе парички!А сега при б о к о падаме все по-дълбоко! На първо място сме с най-ниска безработица в ЕС, но все още сме и най-ниски доходи в целия ЕС.ФСБ - Федерация на Свободните Българи

510

Феликс

преди 6 години

Обективно казано, 9ти септември е ден на загубата на Българския суверенитет, тоест не знам дали е траур, ама със сигурност не е празник...

509

Анонимен

преди 6 години

МУ ХА ХА ,МИ ЧЕ ТО ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА ГЕРБЕРЛЪ СУДЖУЙК Е ВСЕ ОТ ВИСКОПОСТАВЕНИ НА ВРЕМЕТО КОМУНИСТИ ,ИЛИ ОТ ТЕХНИТЕ ОТРОЧЕТА БРЕ.

508

www

преди 6 години

Това не попречи на Бойко Методиев Борисов да бъде член на БКП, да бъде червена мутра, да бъде последен и най-верен гард на комунистическия диктатор Тодор Живков, да назначи маса комунисти в партията си и т.н.

507

Анонимен

преди 6 години

Няма как да е най-доброто , щом съм нямал право : да се развиваМ , да уча адекватно , да имам частен бизнес , да имам достъп до храна и стоки , да имам ток и вода постоянно.Това няма как да е идеалната система...Тая система е полувоенна и обречена на провал.Пенсионерски празник.

506

ихууу

преди 6 години

комунизма си отиде спете спокойно деца

505

Анонимен

преди 6 години

Социализмът - най-доброто за народ като нашия! Честит празник на всички честни хора!

504

Анонимен

преди 6 години

Допълнение към 587!Доказателство за ролята на Т.Живков и обкръжението му е твърдението на Питър Швайцер в "Победата" в която ясно и точно се казва,че Л.Живкова и Ст.Тодоров са ръководителите на дисидентското движение в БГ! И става ясно защо през 1989г "социализъма става едно недоносче " и защо трябва да управлява не този,който има знания,умения опит,който се труди честно и отговорно в полза на народа,а "човекът с парите"! Престои да стане ясно кой от кога,как и защо се гаври с българския народ!

503

Анонимен

преди 6 години

На всички чести българи-честит празник! Да си спомним за тези,които загинаха в борбата срещу фашизма и капитализма,за истинските комунисти-Г.Димитров ,В.Коларов и В.Червенков,под чието ръководство започна строежа на нова БГ,възпят от П.Пенев!Да си спомним и за началото на контрареволюцията в БГ-Априлския пленум на ЦК на БКП,когато Т.Живков окончателно поема властта и в съюз с Кобурготски въвежда "привилегии" за партийната номенклатура и създава "червената буржоазия", унищожаваща и днес БГ!

502

масови песни

преди 6 години

Нали преди го възпявахме 9-ти?-ти септември ни донесе СВОБОДА И НОВ ЖИВОТ....-да те посрещнем с бодра песен ЦЯЛ НАРОД!!!!!!!!

501

Анонимен

преди 6 години

До цената на омразатаВойските на съюзниците са били в океана и само турски табори е имало-съюзници!Щом не забравяме турското робство нека и комунестическото да не забраваме!

500

цената на омразата

преди 6 години

До АнонименТова нямаше да се случи ако не беше омразата ни към турция. Затова не ни окупираха!

499

аман от нагаждачи

преди 6 години

До ODESSAБКП-СДС и на първо място ГЕРБ!!!!!!?!

498

Анонимен

преди 6 години

БЕЗСЪНИЦАТА НА АЛКОХОЛИЦИТЕ РАЖДА ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ

497

Анонимен

преди 6 години

комунистите са терористи и национални предатели .

496

патриот

преди 6 години

на 09.9.1944 г. се положи началото на комунистическото крадене-на банки, мини, фабрики, на вили, апартаменти и къщи на богатите, в които се настаниха комунисти-крадци,на земя и инвентар, на животни, на закриването на многопартийният живот, на сталинизма, на бкппартийните секретари- изедници народни недругари.