25

Do 23

преди 6 години

До АнонименТочно за стаите не съм съгласен, но останалото е вярно.И въпреки това, отново предпочитам 3 звезден хотел в Гърция, пред 5звезден такъв в България.

24

аоя

преди 6 години

Щото крият оборот и данъци що... то е ясно...

23

Кражбостан

преди 6 години

"Дружеството е собственик на инфраструктурата, канализационната и водопреносната мрежа"Да ама това са :Категория 1 - масивни сгради, включително инвестиционни имоти, съоръжения, предавателни устройства, преносители на електрическа енергия, съобщителни линии;Категория 1 4 % ГОДИШНА АМОРТИЗАЦИЯ.Кого баламиш "мин ис тър ке"?Я по-добре виж:1.колко % от "инвестициите" са реално вложени?2.колко струва одита и "консултанските услуги"?3.какъв % приход се осчетоводява?4.колко кле фу ци плуват?

22

Анонимен

преди 6 години

На загуба са ,твърде мнооого хора бъркат в кацата с меда .......

21

Анонимен

преди 6 години

Ако при тия цени пак са на загуба, досега в Гърция да не беше останал и един хотел. Там е по-евтино, но плащат по-големи заплати и предлагат по-качествени стаи и храна.

20

Чадър си имат

преди 6 години

Скоро бях там...бутилката водка масово върви по заведенията 100-130лв уискито 150лв...касова бележка реална не ти се дава..пълно е с народ които здраво поръчва. Никой не ги поверява....защото се отчитат там където трябва. Аз като собственик на малак квартален хранителен магазин....ме спукват от проверки ежеседмично....за 0.12 стотинка по малко в касата...са ми правили огромен проблем...с разиграване на сцената добрия/лошия данъчен!!! Има ли смисъл от коментар нр знам

19

Анонимен

преди 6 години

Тази същата обеща безплатна сянка,преди 2-3 години,а сега определя минимална цена на сянката,което дефакто означава,че забранява да е безплатна,е нема такъв цирк

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен19най-голям процент износ имаме за Оръжие и боеприпаси на ИДИЛ

17

Анонимен

преди 6 години

По официални данни, най-голям процент износ имаме за Оръжие и боеприпаси, след това електроника и после сескостопански култури, мед, туристически услуги. Десетки милирди евро имаме постъпления всяка година, но не се разпределят правилно.

16

пране на пари

преди 6 години

Защо ли?краде се и се укриват доходи в туризма,приходите са огромни заплатите най ниски!защо ли?краде се това е и властта да не се прави на луди...

15

Анонимен

преди 6 години

България не е бедна. Тази година официални приходи от туризъм са над 8млрд. евра, поне още толкова са неофициалните; а това продажба на ток, оръжие писаха, че за над 800 милиона е продадено (и това официално); по износ на жито сме на челните места в света и т.н. и т.н. Ама много се краде, пусто да опустее.

14

До 10

преди 6 години

Как според теб ще успеят да фалират?! При положение, че те нямат никакви приходи (поне това се твърди от тази "министърка"), а само разходи за инфраструктура, канализация (аз лично не знам да има изградена канализация в СБ) и т.н., е трябвало да фалират доста отдавна... Но знаем, че това няма да бъде допуснато и знаем защо...

13

Анонимен

преди 6 години

Ангелкова, това че ББ и сие са ти забранили да се бъркаш в бизнеса на мафията не означава че държавата не влияе. По закон може да влияе, но на практика нищо не се случва.

12

Анонимен

преди 6 години

Нефтохим продава за милиарди и от години все е на загуба. Защо ли, ами защото им се позволява!

11

чадъри и шезлонгиии

преди 6 години

то не можеш да стигнеш до плажа - бариери, бариери, такси, вход, спънки, на всеки километър по един дерибей с мания за величие си оградил по една тлъста държавна мръвка.иначе - всичко по това клише - "автомобили много, бензинът се лей, дружествата от 30 години все на загуба"

10

Анонимен

преди 6 години

Масово не се пишат договори, осигуровки, касови бележки и така туристи има- приходи няма.

9

Чиновник

преди 6 години

Реално простолюдието сте виновни за това положение. Спрете да ходите там и нещата ще се оправят. Като фалират тия, ще дойдат други, по- кадърни, които ще действат по друг начин и курорта ще стане отново готин и нормален.

8

Щирлиц

преди 6 години

То пък една държава..

7

Анонимен

преди 6 години

Защото се краде мноооого по всякакви начини и се раздуват разходите

6

Бобчо

преди 6 години

Блатната фея пак неподготвена се изказа. Ти какво очакваш, *** булка, от ДалавримпексАД да ти отчетат данък печалба ли? Хаххаххаааа.....