46

да

преди 6 години

тотално безсилие на американските к'апути

45

Анонимен

преди 6 години

До БКП Централа Поредният и.д.и.от .В С.Корея има Работническа партия .

44

БКП Централа

преди 6 години

Слава на Ким, слава на комунистическата партия!След поредния успешен ядрен опит, в който Ким подчини водорода, портретът му гордо гледа и краси нашата централа.Товарищ, Ким, ты молодец!Днес водородна, утре още по-водородна, а вдругиден най-водородна бомба!

43

Анонимен

преди 6 години

Мачкай наглото прасее.

42

Анонимен

преди 6 години

Горе долу така е било през 29-а довело до кризата 33-а и чак после до идването на 44-а. Ама "историчетата" ни са доста финансово неграмотни. Да не говорим за Втората Световна започнала 1939-а. За това и изводите им са не по-малко плоски, т.е. черно-бели - т.е. лошите фашисти и лошите комунисти. Колко от вас знаят къде се намира символа на фашизма, фашата, във Вашингтон, а ;-)?

41

Анонимен

преди 6 години

В САЩ живеят в панелни блокове карат стари лади по много разбити пътища и вземат 150 долара заплати.Нали това ви харесва на тъпите комунисти на черното бяло викат толкова им е долни душите че сами се давят в помия!

40

Анонимен

преди 6 години

Както Мартин Армстронг обясни, при Клинтън с премахването на Глас-Стийгъл банкирането се промени на транзакционно. Джереми Аирън в Марджин Кол(2011) го закова - в тоя бизнес оцеляват първия, по-умния или лъжеца ;-).Гледайте Биг Шорт ако искате попне малко да вденете за какво банкиране иде реч. Там са и Голдман и Дойче и другите големи ;-).

39

Анонимен

преди 6 години

И кога за последен път е одитиран форт Нокс ? :-0)youtube/watch?v=7Rycqp9zfCQyoutube/watch?v=8EbuMbelzUo

38

КАКВА ИКОНОМИКА БЕ

преди 6 години

Всички големи производства са изнесени от САЩ. Там живеят от финансови показатели. нещо като нашата "икономика". Когато 5 банки си дават парите една на друга и това се зачита ОБОРОТ , а всъщност зад тези пари няма нищо реално като стока. Ама това надува балона , наречен БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ. КИТАЙ има РЕАЛНА ИКОНОМИКА, зад която стоят заводи, бълващи стока за цял свят. САЩ всяка година повишават тавана на дълга с 1000 МЛРД $. БАЛОН, който скоро ще гръмне. КИТАЙ е КРЕДИТОР номер 1

37

Анонимен до 64

преди 6 години

А каква е икономиката на сащ ? Освен с воденето на войни през последните години с друго нищо не се занимават.

36

Боби

преди 6 години

До Анонимен 55ЛЕЛЕ Ано Умни Изстрелването на една ракета е ОГРОМЕН РАЗХОД? ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА.50 години на миналия век когато военните нямаха достъп до стругове с програмно управление и качеството на всеки детайл зависеше от уменията и опита на Шлосера който произвеждаше частите.Сега производството на финните и точни части е от роботи дори и в СКорея. Съответно частите са ЕВТИНИ защото има много малко брак. Съответно Ракетите не са изобщо скъпи.

35

ГЕРМАНИЯ

преди 6 години

не случайно си прибира златото от САЩ. РУСИЯ и КИТАЙ трескаво трупат резерви. Всички се готвят за свят без долара като валута - цар. А това е най-търсената американска стока. Ама при дълг 18 000 МЛРД долара - значи вече САЩ дължат всичко на други. Ако реши КИТАЙ ще ги срине за 1 нощ. Остава само да обявят фалит или нова световна война , в която пак американците да станат кредитори. Ама това за 3-ти път няма да мине.

34

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно е да се срине доверието към долара и КРАЙ на балона САЩ...Явно само ти не си разбрал, че силата на една валута се крепи на икономиката която стои зад нея. За да сринеш доверието трябва да сринеш икономиката. Можеш ли?

33

НАЙ–ГОЛЯМАТА

преди 6 години

икономика на света е китайската. Почти половината промишлени стоки се произвеждат веч там. Вкл. тежко машистроене - стомана, цимент, скоростни жележници по 2000 км строят всяка година. 95 % от битовата електроника е китайска. Америка няма полезен ход. Ако върне производството никой няма да го купува, защото ще се оскъпи много от работната ръка. Затворен кръг. А корпорациите искат и без това да свалят ТРЪМП. Ако и печатницата за долари изгори - край с САЩ

32

Анонимен

преди 6 години

Китайския износ е основно износ, но в Китай са наясно с недостатъците. Именно за това сега сменят курса - инвестиране в пътя на коприната. Наскоро Китай забрани да се финансират имоти на северноамериканския континент и поощри инвестиции по "пътя на коприната."Но вие както винаги ще го разберете когато е безнадежно късно :-(, за да се възползвате от него.

31

ТРЪМ=ГОРБАЧОВ

преди 6 години

Така силно клати цялата маса на САЩ, че всичките им блага на американците ще паднат на земята. Достатъчно е да се срине доверието към долара и КРАЙ на балона САЩ

30

Анонимен

преди 6 години

До СтоянПричината не е 45-а, чети дори Милтън Фридман за ФЕД, златото и 33-а година. Това е доооста преди 44-та. А за долара и покритието му ей ви самия Уорън Бъфет :-):youtube/watch?v=5DvuyvuHmJIМежду другото долара(щатския и канадския) като монети са от сребро до началото на 70-те. След това си прочетете какво пише на самия долар с какво е обезпечен :-). Не е нужно да гадаете а да четете написаното с малки букви :-))).

29

Анонимен

преди 6 години

Всяко изстрелване на ракета е огромен разход.Така че бай Дончо ще ги дразни по малко, докато онези се силят да изгарят валута в атмосферата.

28

Анонимен

преди 6 години

Китайския износ е основно за САЩ, фирмите в Китай са 80% щатски... надали китайците ще си развалят търговията с Америка заради едните корейци!Русия много зависи от САЩ, та и тя ще си трае.Да му мисли Ким

27

СатаНАТО™

преди 6 години

Без евтиния китайски внос ще трябва да си купуваме бангладешки чорапи и ***, ужас!Или ДАЖЕ може би БЪЛГАРСКИ!