15

радвам се

преди 6 години

най-светлият триуф за цяла България нашата скъпа Родина Бог да ни благославя българи българки със самочувствие каква красива природа реки да не ги замърсяваме

14

Референдум

преди 6 години

За Национален празник на България 6 септември +За Национален празник на България 3 март -

13

Най- после

преди 6 години

Държавен глава, който не е мижитурката от паркинЗите..

12

цяла България е за

преди 6 години

днес кои са за празнуване на Съединението а не 3ти март ние бг сме за днес най голямата победа за нацията пълно а не частично Освобождение ,,историята,, гледа

11

Анонимен

преди 6 години

до 11: "Селяни, защо ми се струва, че без Руско-Турската война , никога нямаше да има Съединение и българска дтржава???"...а на нас ни се струва, че без Съединението сегашния ти Президент щеше да се казва Ружди Резабей.

10

до 11

преди 6 години

Гражданино, по това време се раждаше нов световен ред, ако не беше Русия, щеше да е Германия или друга европейска сила. Ти какво си мислиш, че германците ще чакат да им се лепне до *** някой червен фесс? Русия с нейните задни мисли - голям кяр, голяма благодарност.

9

вяра в Библията

преди 6 години

не ценности а малоценности ни се натрапват нарочно да не вдигнем глава но не сме роби на никой и нищо

8

хиени

преди 6 години

имали са страх от Бога дякона Левски а ние смели ли сме християни ли сме в какво вярваме всъщност ,,страхливци,, праведният е смел като млад лъв ,,лъвове, ама не

7

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Имаме велики и героични моменти в историята факт.Трябва да ги помним и почитаме, но не трябва да се осланяме само на тях.Да погледнем настоящето, а и да помислим за бъдещето ....Настоящето е отвратително, а бъдещето .... бъдеще .. нямаме.Факт !

6

PD

преди 6 години

Не е мислил народа. Мислили са онези същности, известни като възрожденци, просветители, отци на третата българска държава. Те са вдъхновявали народа си, или поне тези които са били в съзвучие с стремежа им. И са го водили по пътя. Е точно този елит днес липсва, обезличен в професионални гилдии, от бездушници, неспособни да усетят духа на времето, и поведат народа си. Такъв какъвто е бил винаги. Доверчив, свободолюбив, сърцат - силно любещ и мразещ.

5

Анонимен

преди 6 години

Съединението не е дълбоко обмислен акт, а логичен акт на един онеправдан народ, който на днешният ден се обединява в една НАЦИЯ в една ДЪРЖАВА и именно затова трябва да се обяви за НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, вместо 3 март.3 март е само ден в които се подписва договор за края на руско-турската война и подялба на васални територии между двете империи !Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2017/09/06/chestit-praznik-na-tyrjestvoto-na-bylgarskiia-duh.352551

4

Анонимен

преди 6 години

Другарю Гадев и другарко Идио..това любимата ви рассия австрия,германия,франция също разбира се / е била много против това съединение,подтикнала е смърдия да ни нападне,а ти другарю ще каниш футкин за патрон на някакво си освобождение догодина,ДОКОГА ЩЕ НИ УНИЖАВАТЕ БЕ ДРУГАРЮ и ДРУГАРКО??

3

Анонимен

преди 6 години

Комунист да ми говори за идеалите на Левски си е гавра с целия български народ. След 1944 колко българи избихте и този акт не е ли разиденение на нацията. Стига си учил написаното от Позитаано 20, те там са си въртоглави предатели.

2

Анонимен

преди 6 години

Бездушните сега са на мод;а,за един калпак парици ще харижат цяла България.

1

Анонимен

преди 6 години

На площад "Съединение" в Пловдив хиляди пловдивчани и гости на града се събраха да почетат паметта на предците ни, осъществили Съединението на Княжество България с Източна Румели.Румели нямам думи, добре, че не е Ромели поне.