83

Ели

преди 6 години

Тогава излизаме от ЕС и си правим наш съюз на готините. Стига сме *** заднииците на Германия, Франция, Белгия и др. гейо.ве.

82

Въпросче

преди 6 години

"Бежанците пречат само на късопишковите комплексари"Отговора:"Ти затова ли ходиш с чифт чорапи в гащите"Кой е по-обидния и нецензурен коментар?

81

Анонимен

преди 6 години

Бежанците пречат само на късопишковите комплексари.

80

евродебил

преди 6 години

При демоНОкрацията е така - няма "неискам", няма "недей".

79

Анонимен

преди 6 години

Ще приемат, ама друг път!

78

Анонимен

преди 6 години

ако бяха млади и яки тъмнокожки, хич нямаше да протестирам. щяхме да ги "претопим" набързо.ама ся май само гейовете им се кефят.

77

Анонимен

преди 6 години

От Сирия няма да идват повече бежанци, а само умерени и неумерени терористи.Още ли не са инструктирали сайта от посолството на САЩ как да отрази превземането на Дейр Ез Зор?

76

толераЗД

преди 6 години

Чета коментари и се дивя - то не са зионистки конспирации, Сорос, Меркел, САЩ, СССР. Виждам много неприязъм към ЕС, но тогава защо не се намери една политическа "сила" в България, която да вземе властта и да ни изкара най-накрая от пропадащата дружинка? Защо се бутаме и ние все по-навътре? Че и еврото да приемем, че и в Шенген да влизаме? За чий? За страните, на които не им изнася механизмът е ясен - Брекзит и наслука. Ама после кат няма европарЕ?!

75

Анонимен

преди 6 години

Не искат атентати на своя територия. От ЕС какво не разбраха?Мантрата с "мирните сирийци" дето бягали от войната вече не е актуална. Сега само 40 % от мигриращите са сирийци. И то и те не всички са "мирни граждани", и сред тях има много терористи.Всички останали са от Либия, Афганистан, Ирак и т.н. Защо ЕС не спре притока на мигранти арабии? Явно е, че сред тях има много терористи.Да излязат от ЕС и ЕС да се разпадне. Каквоп толкова? Съюз, който се компрометира постоянно.Ето Великобритания.

74

Анонимен

преди 6 години

Все се говори за Европейски ценности. Някой може ли да каже какво е това?

73

Анонимен

преди 6 години

Единствения изход е : прием на бежанци , но със задължително условие( подплатено със закон) - след определен срок, след край на конфликта - обратно на самолета и кой откъдето е дошъл обратно! Така и Брюксел ще е доволен и страните предотвратят мюсулманско заселване!

72

Ще видим

преди 6 години

И като не ги приемат при все това, ще ги изключат от ЕС ли, или само от Шенген?

71

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда да се опъваме срещу квотите, достатъчно е да ги настаняваме в Столипиново и Факултето, те много бързо ще се изнесат на Запад, а ако не успеят ще се върнат, ако са умни. Може и някои да се интегрират с квартала, но едва ли ще привлекат роднините си!

70

Анонимен

преди 6 години

До СалихОт софия съм.Ти къде виде жени?

69

Евроатлантик

преди 6 години

Веднага джамии с бесни скорости да се строят,така ще се покаже че съответните държави са демократични.

68

Възможен подход

преди 6 години

Първите разпределени мигранти биват бити и тормозени като пристигнат. Това се разчува и самите мигранти няма да искат да бъдат разпределяни в съответната държава.

67

Анонимен

преди 6 години

Те унгарците и словаките не са им обявили кастинг на мигрантите,нито пък са мислили,че като някви членове на обществена група ще им ги пратят за кастинг при тях без някакво предишно споразумение за членство като пренасочване на мигранти от бивши колонии на първите членове,които са от години самостоятелни за издържане,а си търсят разширение при положение,че са идвали при нас и при тях преди по ред други споразумения както за работа,учение,преминаване към трети страни с някакви цели конкретни,общи

66

Професор

преди 6 години

Откакто мигрантите ми разкъсаха матката в един хотел на Лъвов мост,не мога да спра да мисля за тях.Затова искам да има повече от тях у нас!

65

Професор

преди 6 години

Абе....така и така съм анонимен...що да не ви кажа...Майтап, майтап...ама от 2 години имам проблеми с...не мога да го вдигна.Усещам, че жена ми е на границата на търпението.Иска да има деца...нормално

64

Анонимен

преди 6 години

ЦИОНИСТК ПЛАН КАЛЕГРИ-СЪЩНОСТТА НА ТОЗИ ПЛАН СПОРЕД САМИЯ АВТОР КАЛЕГРИ КОЙТО Е ОРТОДОКСАЛЕН ЦИОНИСТ В КНИГАТА СИ *ПРАКТИЧЕСКИ ИДЕАЛИЗЪМ* СЪЩИЯ ПОСОЧВА,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕЗЛИЧАТ СУВЕРЕННИТЕ ДЪРЖАВИ НА СТАРИЯ КОНТИНЕНТ КАТО СЕ СЪЗДАДЕ СЪЕДИНЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ И В ТЕЗИ ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ БЕЛИТЕ ХОРА ХРИСТИЯНИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДАТ МНОЗИНСТВО,А НОВИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ ЩЕ СА ПРОДУКТ НА СМЕСВАНЕТО НА БЯЛАТА РАСА С ЧЕРНИ И АРАБИ,ТАКА СПОРЕД АВТОРА ЩЕ СЕ СЪЗДАДЕ МУЛТИНАЦИОНАЛНО СТАДО КОЕТО ЛЕСНО ЩЕ СЕ КОНТРОЛИР