53

Bittersweet

преди 6 години

*** оставя децата си по цял ден да висят пред компютъра,за да може да си пие ракийката в кварталната кръчма.Ако децата поискат внимание,той им бутва по 10/20 лв. да не го занимават с 'глупости'.Това е тъжната ситуация в държавата!

52

Циник

преди 6 години

Сина ми е на 2 и половина...още отсега мисля...белким отшуми - тази еврейска простотия...докато порасне!

51

Циник до 51

преди 6 години

Мда...познал съм...поредния "политикан"..."войнстващ защитник на неолиберализма"!Фейсбук не прощава!

50

Циник до 49

преди 6 години

"Е ми" - ...още с тази...хм...дума си ми ясен..Фейсбуков илитерат!:-)

49

Анонимен

преди 6 години

До Циник48Защо не използвате руската социална мрежа вконтакте се казва... тя сигурно ще ви хареса. *** червени номенклатурчици.

48

Циник до 49

преди 6 години

Ти си типичен продукт на Фейсбук!:-)

47

Циник до 43

преди 6 години

Социална платформа ли?? И ние сме ограничени...а ти си какво ? Безграничен?Фейсбук е АНТИПОДА на възпитанието!Той НАСИЛСТВЕНО отнема родителските функции!Но БЕЗГРАНИЧНИТЕ в простотията - не искат, не могат, и не са в състояние да го осъзнаят.

46

Анонимен

преди 6 години

За възрастните е ясно , че ще имат критично мислене .Кажете как да се направи така че да не се допускат деца .Ето давам пример - всички трениращи в един отбор си направили група ,има и група на класа и там едни деца като погледнах какво си пишат ми настръхна косата .Всички знаят че деца използват фейсбук , не могат ли да забранят изобщо да нямат достъп . Не могат ли тези от фейсбук да трият профили и коментари които виждат че са във вреда на децата ?

45

Георгиев

преди 6 години

До Анонимен43Браво!!! точно казано.

44

Анонимен

преди 6 години

Вие родители сте виновни, не се оправдавайте с Фейсбук или другите сайтове.Бил и Мелинда Гейтс разрешаваха на децата си 30 мин седмично в Интернет !Ама вие сте велики и ги оставяте по цял ден, нали така ;)

43

Анонимен

преди 6 години

Фейсбук е средство хора , на който не би позволил да минат на един километър от дететото ти в реална среда, да влязат в главицата му във виртуалната среда. Само че проблемите, които пораждат са реални, не виртуални. И след смъртта няма релоуд за съжаление...

42

Анонимен

преди 6 години

Фейсбук е само една социална платформа. Не може да е виновен ;)Виновни може да са само хората във Фейсбук, но вие съе безумно ограничени да го разберете.По същият начин плюете и Държавата, а не народа който я населява, изгражда и управлява.Все нещо много далечно ви е виновно.Също като руснаците- все си търсят врагове, вечно се оправдават с другите.

41

Анонимен

преди 6 години

Имаме може би по 40 години хубав активен живот и да го пропиляваме във фейсбук е престъпно. Към нас самите, към семейството, приятелите и държавата. Ако вместо всички да кодкудякат срещу мизерията и мръсотията, слязат и подредят градинките в междублоковите прстранства ще светне тази страна...от нас зависи..."социализирани" мрънкала...жалко за детето.. още по-жалко за родителите...

40

Анонимен

преди 6 години

Нямам фейсбук, и телефона си не давам на куцо, кьораво и сакато. За работа има служебен телефон - ако съм там ок , ако не, здраве да е. Станахме *** от "социализиране".. Излез с приятели на една бира с цаца и ще се социализираш 1000 пъти по-добре отколкто да псуваш Бойко по форуми и да гледаш на Ким незнам си каква арменян ***..За децата според мен трябва да бъде забранено да има акаунти под 18 години. Те не могат да се контролират. Родителите им също не могат да ги контролират.

39

Циник до 39

преди 6 години

Мда...имаше време, когато племенницата ми тормозеше брат ми - да си правела татуировка...сега е студентка в Швейцария....и му казала наскоро - Добре, че не ми разреши...имам колежки с "избелели"...или направо грозни татуировки....

38

Анонимен

преди 6 години

Аз майка на момче тинейджър и също съм много разтревожена че моя син има фейсбук .Опитвам се да не бъда лоша груба и да забранявам и търся начин да убеждавам ...Искам по някакъв магичен начин този фейсбук да изчезне . Аз нямам това приложение ..но не съм аз важната ...децата са ми важни..

37

Надето

преди 6 години

Бог да га прости детето!Ужасна трагедия!За съжаление до това води липсата на диалог и безконтролното ползване на Фейсбук.Родителите така и не разбраха,че скъпите подаръци и свободията са пагубни и,че по-ценно от родителското внимание и обич няма и те са незаменяеми!!!

36

Циник до 37

преди 6 години

Мда..."забранения плод"...там е проблема я !Лошото е , че Фейсбук "изпреварва и израстването, и възпитанието"...нещо повече..превръща децата ни в "чалгарчета", насажда им морала на мутри с Бентлита...и краде от времето им за самоусъвършенстване ( не четат книги ) четат Фейсбук!Дано съм бил ясен!Никога Фейсбук!

35

сминдух енд чесън

преди 6 години

Боже ,колко е удобно.Накрая демокрацията е виновна .

34

Анонимен

преди 6 години

До *** Нещо колкото повече, го забранявате то по-сладко става. Не мислите ли?