60

Анонимен

преди 7 години

Слава на братска Русия която ни освободи от Труско робство. Проклети да са днешните западни евро-"партньори" които с Берлинския конгрес разпрачетосаха България.

59

Анонимен

преди 7 години

Празнуваме този голям и важен благодарение на Русия. Сороските мекерета са жалки!

58

Анонимен

преди 7 години

На днешният ден се ражда БЪЛГАРИЯ в резултат на Съединението на Източна Румелия и княжество България и затова рожденият й ден трябва да е нейният Национален празник, а не деня в който е капитулирала Турция.

57

ЗАХАРИ СТОЯНОВ

преди 7 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.Захари Стоянов,Русчук, 1-й Март 1886 г.

56

Христо Ботев

преди 7 години

Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на общата повинност и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни души за да ни отвърнат от това намерение. 1875

55

Анонимен

преди 7 години

До 57, заради 3-ти март се свиква Берлинския конгрес, а той довежда до геноцида над Българите в Македония и Одринска Тракия. Та не за всички българи 3-ти март е светъл празник. Поне за мен 3-ти март е предаването на парче земя от една империя в друга. А на 6-ти септември се еманципираме и разграничаваме от политиката на тези две империи. Т.е трети март не е изцяло български акт, за разлика от Съединението. Заради Русия губим Македония и Одринска Тракия, и това е ФАКТ.

54

Анонимен

преди 7 години

Празнуваме този голям и важен ден въпреки Русия. Да живее единна България! Вън руско-турските мекерета!

53

До varg

преди 7 години

*** и баща ти знаят ли, че докато са на работа им включваш компютъра и пишеш глупости в мрежата? Ще им кажа да си сменят паролата.

52

Анонимен

преди 7 години

до 58: "...ако не беше 03.март,и не бяхме се освободили от турското робство,нямаше да има какво да съединяваме!"С 3 март се фиксира края на рускотурската война, а не освобождението на БЪЛГАРИЯ, иначе ти и до ден днешен щеше да честваш националния ден на Турция в Източна Румелия, ако си от Пловдив.

51

varg

преди 7 години

Да живее Народна Република България!!!Смърт за всички предатели демократи!!!

50

Анонимен

преди 7 години

Жалки напъни на сороските ***.

49

Анонимен

преди 7 години

Хора,мислете преди да пишете.Това по повод на някои,които пишат,че 06.09 е по-важен за България и трябва да бъде нац. празник,а не 03 март.Ами нали,ако не беше 03.март,и не бяхме се освободили от турското робство,нямаше да има какво да съединяваме!Така,че и двата празника са важни за България!Не се разединявайте под влиянието на анти българските ***,които пишат тук.И да пребъде дружбата м/у България и Русия.

48

СЪЕДИНЕНИЕТО, БРАТЯ,

преди 7 години

ПРАВИ СИЛАТА! ОЩЕ КУБРАТ ГО Е КАЗАЛ ПРЕДИ 1400Г. ТР. ДА ИЗЧИСТИМ ВСИЧКИ КОИТО НИ РАЗЕДИНЯВАТ ОТ БЪЛГАРИЯ И ОТ ТОЗИ САЙТ - ПУТИНОФИЛИ, *** И ЕРДОГАНИСТИ!

47

Анонимен

преди 7 години

До 54: "Съединение...ко е тва съединение?!"При тебе се получило късо Съединение !...ако не престанеш с стимулантите.

46

Девил

преди 7 години

Съединение...ко е тва съединение?! Освен ако не става въпрос за тва с Турция, ама то е от бая повечко години.

45

Анонимен

преди 7 години

до 53: "Къде са дежурните *** и рушки *** бре ?" Ей го под носа ти 52 ...от русоФил само зад буквата "Ф" се е маскирал.

44

ф

преди 7 години

През седмица празници ,това не е държава ,а бар .

43

Анонимен

преди 7 години

Докато ни управляват *** от Южна България като Волен и Валери все така ще е.

42

Анонимен

преди 7 години

Надявам се СК и ЮК да направят , като нас ! И да се освободят от тираните и техноте военни хунти. Вече хората от Балканите проглеждат истината и кой седи зад всички злини. Има само една сила бореща се за справедливост и свобода - Запада.

41

Анонимен

преди 7 години

Добре че са тия светли празници, за да ни напомнят, че някога и ни сме имало национално самочувствие и национални цели, и че е имало и здрави българи тогава. Сега сме шепа не.щастници, които позволяват на едни мутри вече 71 години да мачкат и унищожават държавата и народа ни. Сякаш е късно и сме обречени на гибел. Но поне са тия празници, за да знаем, че и ние сме били мъже някога.