70

Хи хи

преди 6 години

Ако Прасчо ядоса Тръмп Велики последното нещо , което ще види Прасчо е как американски войник му пикае в устата, докато друг ги снима за клипче в Тубата...

69

Анонимен

преди 6 години

Сащ са паляци, които само джавкат и заплашват,но със Северна Корея няма да мине номера. Или всички страни ще имат ядрено оръжие или никой,в противен случай тези които нямат ги ползват за изтривалка.

68

Анонимен

преди 6 години

Сънародниците му варят трева за вечеря той горд бил

67

Да,а,а,а,,,

преди 6 години

Комлунистите имат право да избиват всички !ДОРИ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО С ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ!

66

Анонимен

преди 6 години

Не чувствам ядрения потенциал на КНДР като запалаха за страната ни. Айде някой си да не се изказва от името на всички, особено като лъже.

65

Анонимен

преди 6 години

Русия и Китай са велики сили,САЩ-една умираща империя.КНДР има право на ядрено оръжие, каквото имат например Пакистан и Израел.

64

Anonymous

преди 6 години

До Анонимен 73Никой няма да позволи на ненормалните фашисти от хунтата в Киев(бандеровци и десен сектор), да притежават ядрено оръжие.

63

Теньо

преди 6 години

Хахахахаха, топ дипломатът на КНДР отново се изгаври със САЖД! Всеки ден краварите ядат шутове по зурлата.

62

gogo

преди 6 години

Не е по темата, но много неграмотно население.... Окрайна , деЦки .

61

Ганчо

преди 6 години

Корейците не се шегуват. тези могат като едното чудо да треснат Америка. До сега американците нямат спечелена война. Корейците от момента на раждане до смъртта си са войници. Не трябва да се подценяват. Южна Корея я има единствено благодарение на това, че има чужди армии на тяхна територия. Смятам че г-н Тръмп в момента само помпа мускули, сам знае, че започнели война няма да има спиране и жертвите ще са повече от Виетнамската война умножени но 1000.

60

Бау

преди 6 години

Ей, голям коментар, голямо чудо ! Я се замислете всички дали пък мирът не се крепи върху атомната бомба ? Не оправдавам корейците, ама може би САЩ да заслужават точно това а ? Те си врат носа навсякъде, ти се продават оръжията на всеки който ги плати, без значение каква кауза защитава, те са тези, които са присвоили званието миротворец ! Кой разбишка света а ? Кой изпусна духа от бутилката ? Ами - хак им е ... и на руснаците тоже !

59

morelini

преди 6 години

А Пърл Харбър.....

58

до 76 от славянин

преди 6 години

Хирошима и Нагасаки! От кого пострадаха - от комунисти или от демократи!?

57

до 76 от славянин

преди 6 години

Май демократите ще затрият света, те освен че единствени използваха ядрено оръжие срещу цивилни, днес заличават цели нации и държави с либерастия и толерастия!

56

катили

преди 6 години

комунистите ще затрият света

55

до 73 от славянин

преди 6 години

Питай брюкселските си господари как ще реагират!?

54

до 68 от славянин

преди 6 години

Проблемът на твоята ''велика'' окрайна е че и най-тихият и опит да съживява някаква ядрена програма и отрязва поне до края на века всякакви перспективи за еврокочината към която тя толкова страстно се натиска!

53

Анонимен

преди 6 години

абе другаре, как ще реагирате ако утре Украйна с цел да се защити от Рашка просташка, започне да създава ядрен потенциал, имат всичко необходимо да го направят в рамките на година, просто питам де

52

до 68 от славянин

преди 6 години

Великанът окрайна и кремълските жужета - това нова приказка от Братя Грим ли е!?

51

до 65 от славянин

преди 6 години

Ракетите в силозите са защитени дори от пряко ядрено попадение демократче, но холивудските екшъни може би твърдят нещо друго!?