67

inatut

преди 6 години

Винаги срещу сърбите и те срещу нас.Това е карма. Рано или късно те пак ще сърбат попарата с техния си шовинизъм. Скоро и Войводина е аут..Никакви братя не са ни тия подмолни копейки!

66

щщд

преди 6 години

Прав си ,с Турция не сме се карали, те само са ни клали до 1913 г.

65

редник

преди 6 години

до 70 хах Войните между братя с твоите приказки в момента подскокоросваш !!! Не знам турчин ли си ,ама турците ще те черпят ! За четене не говори , живота ти няма да стигне и половината да прочетеш от моите книжки :) Вземи че направи сериозен анализ ! Изненадка ! Твоята омраза към българите на първо място !

64

xax

преди 6 години

Братя му били сърбите ... трябва да направя малко по-сериозен анализ, но съм 90% сигурен, че повече от сърбите никой друг не ни е мразил и прецаквал. Съединението ли искаш, Междусъюзническата война с цялата история до нея ли, или насилствената асимилация на два милиона българи в Македония? Сърбите се имат за братя само с гърците. А ние с кой сме се карали най-малко от както сме държава - изненадка - с Турция. Малко само трябва да почетете, не да ставате професори по история.

63

Анонимен

преди 6 години

До abcто сърбите и 3 самолета нямат, Руснаците им обещаха 3 ама за сега само един е пристигнал :)

62

Анонимен

преди 6 години

За съжаление няма съсед, който уважава и обича България, с изключение на турция, която ни е съжителствала 5 века

61

abc

преди 6 години

За тези по-долу които се присмиват на сръбската армия, моля да кажат нещо за нашата два самолета единия все на ремонт и три бтр, магистралата от Ниш е на 100 години и пак е по-качествен асфалта от на бойковите

60

редник

преди 6 години

До 61 Точно така! Сърбите са ни братя , руснаците братовчеди ! Който говори против тях , говори против нас и налива вода в мелницата на англосаксонците !

59

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са пълна трагедия. Захубиха много територии и още ще губят заради шовинизма и нацизма си. Няма съсед, който да обича сърбите. Накрая ще останат само с Белград и околността.

58

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са нация от психопати. Най-големите шовинист в Европа са сърбите и затова цялата им държава сега е само Белград и 5 околии около него. Сърбите си патят от национализма и шовинизма си и още много ще страдат, защото са психопати. Те са пример как един психично болен народ сам си съсипва държавата.

57

мухобойко

преди 6 години

магистрала тракия след траянови врати до ямбол е гробница ,какъв тол какви 3 лева жеуезни

56

Анонимен

преди 6 години

До strikerАбсолютно си прав! И никакви братя не са ни руснаците ! Братя са ни сърбите , македонците ! Еднакъв фолклор , близък език , народни носии , приказни герои(Крали.Марко и др.) , еднакви обичаи. Имената на.почти вс. населени места в БГ се дублират със същите в Сърбия. Вярно сме имали конфликти в миналото , но. важно е оттук нататък да вървим заедно!!

55

Анонимен

преди 6 години

Какви магистрали в Сърбия то всичките им магистрали са има няма 500 км., а да не говорим за това от Ниш до Белград, то това е като черен път

54

Анонимен

преди 6 години

От Сърбия по-селска държава няма в Европа.

53

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКА СЪРБИЯ ОКРАДЕ БЪЛГАРИЯ СЪС МАКЕДОНСКАТА ЗЕМЯ ТЪЙ, ЧЕ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА ТЕЯ!

52

редник

преди 6 години

Всъщност истината е че Рамбо не бил г.е.й... ама заради фалцета при пленяването му....азиатска им работа....

51

Анонимен

преди 6 години

Инфраструктурата им е много зле, навремето бяха доста по-добре от нас, ама в наши дни са жив зиян, да не говорим за комуникации, то в центъра на Белград и-нета е по калпав от най-забутаното село в Българи

50

Анонимен

преди 6 години

"македонският народ", туй вече е голяма мисъл.

49

Анонимен

преди 6 години

То цялата икономика в бивша Югославия се движеше от Хърватия и Словения, сърбите само тръпаха заеми, динара откакто се помня постоянно се обезценява, единственото що годе читаво в тая държава е до някъде селското стопанство, ама и то е читаво щото навремто Тито не направи като у нас повсеместна национализация, напрактика остави фермерите да си бачкат, иначе са пълна трагедия в момента

48

Край

преди 6 години

В село Бачка топола мустакат сърбин ми каза. Преди да влезете в европейската уния трябваше да направим балканска уния с вас за да тежи гласа ни повече. Прав беше - много добро "мешано месо" правеше.