71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 79Повече дни на него, отколкото на теб

70

Анонимен

преди 6 години

До Ангеле да, те корабите така се местят хоп на единият паралел, хоп на другият.

69

s

преди 6 години

САЩ чакат прасето да направи грешката да нападне някой и ще го отупат като прашен килим.

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонименпрасчо може да я кара дълги години. СК-та армия не е беззащитна и няма малцинства, които фащ да подскокоросва и финасира.

67

Анонимен

преди 6 години

Каскети колко дни му давате на прасчо?

66

Анонимен

преди 6 години

Май говедарите за втори път ще изядат бухалката в Азия . Явно виетнамците малко ги е. баха преди близо 50 г.

65

123

преди 6 години

ГЛУПОСТИ - САЩ предупреждавали КНДР :D Смях!САЩ могат да вадят нож САМО на умрЕло куче, като Афганистан, Ирак, Либия...или заедно с НАТО, както при СФРЮ. Я да пробват нещо реално с КНДР, а не само приказки, закани!

64

Дедо Гого

преди 6 години

Пичове, все си мисля, че на човекът Ким е дадена (от кого ли) твърда гаранция за защита и подкрепа...Иначе нямаше толкова да се отвива. Армията му може и да е силна, но е смешна сравнена с американската.

63

Анонимен

преди 6 години

До 71Ми нахрани го най-сетне това дете бе. И вземи се обади в руското посолство да ти сменят листчето.

62

morelini

преди 6 години

Жалко за народа на СК но едно тотално и петролно и каквото и да е ембарго ще отрезви психясалият вожд...И като чета тук някой пишещи как можете да толерирате подобен вид управление като това на Ун.Дали мисли за народа си..как мислите вие.И китайците...не че мнго убичат СК но нали всичко е бизнес...Много е лошо да не те слуша главата...ама много.

61

Смех

преди 6 години

Тези нали живееха в землянки и ровеха за корени и треви защото умираха от глад. И развиват ядрени технологии, балистични ракети и космическа техника.

60

светлото бъдеще

преди 6 години

До Анониментой ако беше нормален вожд, нямаше да държи половината корейци върху барутен погреб изолирани в резерват като амазонски аборигени, заплашвайки останалата половина от народа с династичен киминизъм

59

Анонимен

преди 6 години

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.

58

Анонимен

преди 6 години

Каскети след прасето да се готви другият дребосък

57

Гробокопач

преди 6 години

КНДР е едно успешно приложение на древнобългарският монархически модел в азиатски условия и той доказва, че една малка, но добре структурирана и организирана държава, с подходящото геополитическо разположение и съюзници, може успешно да се противопостави на империя като Нови Израел (САЩ), но и да ги застрашава военно.

56

Анонимен

преди 6 години

Оня ден некъф американец насред Германия се опитал да направи поздрав Зик Хайл и бил пребит от местните.Ха сега кажете кога в световната история комунизма не е ритал нацизма в лицето?!

55

Krom

преди 6 години

До Калеко Алеко - едно е сигурно Калеко. Ще си кротуват и ще се зъбят от дистанция. Заложник в случая е Южна Корея която е в обсега на тежката артилерия на Северна Корея, както и частично Япония. Гарант пък е Китай, който не иска на границата му да "цъфне" още по мощен американски съюзник. Така че, едно е сигурно. Чичко Доналд няма какво да направи, освен да стане още по смешен. Вече го направи, поради политическата си неграмотност и арогантност. Чакат го нови върхове.

54

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименА бе некаскет я кажи само един случай в който комунизма да не е победил фашизма!Само един.Цяла европа уж беше против СССР пък първи се напълниха с араби и не.ри.

53

Анонимен

преди 6 години

Може да звучи цинично но е по-добре за севернокорейците да има война. Да, ще умрат доста хора но много повече умират от глад и по лагерите всяка година в "рая" на Ким.

52

Анонимен

преди 6 години

Каскети въпрос на дни е да му нацепят шлифера на прасчо