55

слуга на БКП

преди 6 години

Тва па изобщо не е верно!Мъжа и в банка...тя в ЮНЕСКО...тва не е верно с половината милион!Ми не е!

54

ейй

преди 6 години

Фейк...фейк...Бокова е чиста като ромска сълза!

53

Тъжен факт за Бокова

преди 6 години

На тази комунистка Ирина Бокова, племенникът и(синът на брат и Филип Боков) е най-големият крадец на коли и паталогичен рецедивист. Как си представяте , че в ООН ще вземат тази комунистка с такава биография.

52

стоп

преди 6 години

И аз се надявам някога от Позитано да ме пратят на някоя службица в Брюксел...тихичко да си цоцам

51

еййй

преди 6 години

Фейк Нюз за и.диоти а като чета по долу има доста такива.

50

стоп

преди 6 години

Тази помия не е само срещу Бокова но и срещу България и като чета тук разни мекотели как лъжат и плюят Бокова ми става гадно.

49

Бокови-червени прест

преди 6 години

Крушата не пада по-далече от дървото. Каквато е фамилията Бокови - червени престъпници и крадци, такава е и Ирина Бокова...

48

Анонимен

преди 6 години

Еййй...евала на Бокова! В една Германия фирма с 500 души персонал бая ще се озори - да направи половин милион чиста печалба...*** ние вече свикнахме да се дивим на маймунистическите кражби!!!Тука на тези дето пишат - и 10 живота няма да им стигнат за такива пари!!!500 000...въри я стигай тая!!!

47

Колхозник

преди 6 години

Комунистите са продажни същества. За интернационалният си дълг, ще продадат и майките си които нямат представа кой е бащата на децата. Справка: Бойко Методиефф БорисОФФ който е руска *** и не знае кой е бащата на "сестра" му Лекар, а не *** милиционер.

46

Сатрапите Бокови

преди 6 години

Бащата на Ирина и Филип Боков убиваше лично в подземията на милицията интелегенцията на България.Конфискуваше жилищата и имуществото на жертвите и живееха в охолство от престъпната си дейност.Дъщерята на Филип Боков след като разбира от какво семейство произхожда ,психиката й не издържа и се самоубива.Синът му наследил характера на дядо си е най големия крадец на коли в Европа,убиец и даже пребива и родителите си.Умира в жестока катастрофа и главата му е намерена на 70 метра от мястото.***

45

Българите бягат

преди 6 години

Два милиона българи избягаха заради лукановата зима, заради фалита и инфлацията при Виденов. заради козела от Мадрид докаран и купен от ***. А и още поне два милиона щяха да избягат ако преди 10.11.1989г. не стреляха по границата и ако не бяхме оградени като в концлагер . Но и още ще бягат докато ги има такива проруски мафиоти като ДОГАН. ПЕЕВСКИ, Гр.Ганчев,***(г-жа Лъжа), Бокова, Манджуков, Батков и другите другари от ДС и БКП.

44

Анонимен

преди 6 години

Авееее...завистливи мишоци...Тя Бокова....има толкова банкови сметки..колкото вие бързи кредити! Къде сте тръгнали бе? 475 000 евракис.....тя сигурно на месец ги прави!И мъжа и данъци в България е платил...чиста работа...бъхтите вий за 400 на месец...

43

Манолски

преди 6 години

аз си знам, че за дъртите пачаври и топлите им службици няма защо да си чешем езиците

42

Българина до 43

преди 6 години

Чети бе ...чети...арабски шейхове...извънземни...джипове...Истината е една - ако другарката Нинова ме помоли - шси продам и децата за да и помогна!!!Гледай тука завистливите юзъри как я плюят....475 000 ? ...капка в морето...и тя даже не ги е зела!Мъжа и ги е зел!

41

Джъстиса

преди 6 години

Всеки политик на по-висок пост по света трупа народни пари в офшорки. Това им са справедливите закони. Така я разбират справедливостта.Слава на интернет.

40

Анонимен

преди 6 години

Защото докато те *** чуждия ивестор и си мисли той българина е богат човек и духовно извисен. Нацията се топи. Трябва да минат три поколения за да се оправи населението на бг.Закриват не паралелки ,А цели училища поради липса на ученици.Станаха баровете повече от библиотеките няма кой да чете.Джип кара но не знам е как се пише името му.Чалгата е култ,А българския фолклор поруган.И каква ще Историята след години в учебниците? Кой ще я напише? А ще има ли кой да я прочете!?

39

криста

преди 6 години

Няма дим без огън.

38

Анонимен

преди 6 години

До Дядо Петър А има ли демократ, който да не екрадец или измамник и лъжец ?

37

Анонимен

преди 6 години

Той Лара джип за 600 000 евра А баб ти няма пари за хляб да си купи.Криза! Преразпределение на богатството навсякъде по- света.Богати те стават още по-богати бедните още по-бедни.Баба ти е раждала по 5 деца и днес няма какво да яде. Днес им се вижда дете да отгледат ци ците и *** щели да си развалят джип да карат. Докато баба ти с тези две ръце си изкарвала хляба.Днес гъ за и ци ците дават хляба.Опростачването на населението в БГ води до пълна гибел.И амортизация на ценностната система.

36

Шибан Реалист 2

преди 6 години

..... В Абсурдистан какво може да се види най често ?!?! ... Тарикати... най вече - от селски тип... Далавераджии ... Озлобени , завистливи и затъпели хорица ... Селяндурщина до шия !!! ..... Едни "ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ" за 25 години "ДЕМОКРАЦИЯ" ... Нали , всъщност , и това беше ГОЛЯМАТА ЦЕЛ ?!?! ... Колкото по - ЗАТЪПЯЛ и ИЗПРОСТЯЛ НАРОД ... толкова по - лесно се управлява и се води в "правилната посока" , като стадо ..... Така че , какво Ви учудва , тази "НОВИНА" за поредния БГ ТАРИКАТ ?!?! ...