28

Анонимен

преди 6 години

САЩ не стрелят балестични ракети на където им дойде. Ако искаш си купувай от тях. Те зор нямат. Япония хипер силен противник ги нападна и видяхме резултата. Тея джуджета Кимови изобщо няма да ги усетят, ако бъдат нападнати САЩ.

27

редник

преди 6 години

Тръмп обикаля и рекетира съюзниците си , изтръска СА , сега няколко милиарда от юзнокорейските колонии ! Продава калпавата си стока , това е! На САЩ им изтъня портмонето и сега продават страхове :)

26

Анонимен

преди 6 години

Обзалагам се , че някоя от следващите ракети , ще бъде сВалена. С което ще свърши цирка.

25

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААсъмнявам се, като знам турците кви са инжИнери...

24

Анонимен

преди 6 години

интересно баба меркел дали ще приеме корейски бежанци

23

анонимен

преди 6 години

Този път ракетата се транспортира към ЗАПАДНОТО крайбрежие, т.е. към Китай и към Европа! На Дончо му дреме!

22

Няма проблем

преди 6 години

Те сега вече Тръмпчо ще го изтрие с гумичката от Земята.

21

Анонимен

преди 6 години

Започвам да ставам фен на Ким. Такива новини ме кефят максимално. Благодаря ви вестник " днес" , че ми подарявате дибро настроение за целия ден. Още повече ми се увеличава настроението при мисълта, че една малка група в София съставена от морално пропаднали същества с нарко-зависимост и неустановен пол , пишещи срещу заплащане от терористични антибългарски организации се гърчат от безсилие и с изкривени , позеленяли физиономии от безсилна злоба.

20

Коце кмета

преди 6 години

Яко, победените в Студената война назначават президенти в страните-победителки, а СК, която даже не се отчиташе като потенциална заплаха навремето, сега заплашва континенталните ФАЩ. Русия и Китай гледат сеир превивайки се от смях. Китай се смее малко нервно, щот краварите му дължат куп пари, и не искат длъжника им да даде фира. Ако искат обаче, сами могат да накарат длъжника да даде фира само с една статия във вестника... И най-лошото-ние пак сме от страната на булката...

19

до 19 ха ха хаааххх

преди 6 години

Ежедневно ли гледаш филми на тема фантастика и междузвездни войни ?

18

Анонимен

преди 6 години

Очакват ракетата да бъде изстреляна в събота, когато е национален празник на Северна Корея. Положението е много лошо. И за Северна Корея и за САЩ и за нас даже.Щото патакламата може да стане от нищо.

17

Gogo

преди 6 години

Северно корейци били фанатици,болни мозъци и тн.....нз ,но знам едно.......ЯКО СЕ ГАВРЯТ С КРАВАРИТЕ

16

Шоп

преди 6 години

Само много болен мозък може да се радва на "успехите" на националсоциалистическата държава КНДР. Нали си знаете, че в края на краищата и те ще седят на бордюра с разбит нос?

15

маке

преди 6 години

срочно Приморския край в Русия се евакуира 15 000 човека са преселени в безопасни райони що ли

14

ум че вуй

преди 6 години

Браво,нека на чичо Дончо му треперят кюлотите.

13

ЛЕЛЕЕ каква ерудиция

преди 6 години

Дронове, камери, скенери, радари. Аз предполагам си нямаш и грам понятие от Разпространение на радиовълните и не правиш разлика м/у сантиметров и милиметров радар. Ако беше толкова просто и лесно като в Междузвездни войни - щеше вече да има мир на земята. Пък за инфрачервените камери - нали имаме ограда, има камери. И? И защо тогава е пълно тук с разни пакистанци. Тия какво - невидими ли са...

12

маке

преди 6 години

ами кой що има транспортира я лично съм натоварил марко с две бочвички щот ме фана *** да не би некоя бомба да падне у избата ама ако изчекат още некой ден с войната ке се справим хи хи хи

11

Анонимен

преди 6 години

Браво Ким. Доразбии психиката им ...

10

Анонимен

преди 6 години

До 12 ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААгледаш много холивудски продукции....

9

Анонимен

преди 6 години

До 1 Анонименкуи съ тез ?