14

ан

преди 6 години

колкото повече образованието потъва,толкова повече от 20 години кастрева и свитата от директори около нея си плетат кошницата ,а такива като стоянов не им трябватдоказа ,че който спазва законите в тази държава е без работазащо не провери какви далавери се плетат в училища с несменяеми директори и назначените около тях лизачипенсионират учители свои и след това обявяват мястото до 30 юни

13

Учител

преди 6 години

Най-големият порок в системата- липса на мандатност на директорите. По един мандат и край-да нямат право на втори нито в това, нито в друго училище. Зам. директорите- също.

12

До анонимен 12

преди 6 години

Уважаеми !2, Вие за колко пари искате да Ви учат детето едни от най-добрите математици в страна, след като 180 лева Ви се струват много. Курсовете не са задължителни, така че като не Ви харесват условията, запишете детето си при когото искате. И не мислете, че целите такси отиват при преподавателите ...

11

Анонимен

преди 6 години

Съвпадение ли е че уволняват (за награда) директора точно когато разкрива и доказва с изявление на СМБ далавера и измама с ПЧМГ и двоен стандарт от страна на РИО. Парадокс е че го уволнява точно РИО когато разкрива измама и двоен стандард забъркана точно от РИО (в полза на частното ПЧМГ). Е това прилича точно на мафиотска саморазправа . А кой ще уволни Кастрева искаше да замени Вазов и "Под игото" с "Робинзон Крузо" и смени 3 партии: СДЦ>НДСВ>ГЕРБ ?

10

Анонимен

преди 6 години

Забележете, че само учителите по математика скочиха срещу Стоянов. Причината е, че им развали добре работещата машина за пари. Повечето от тях водят часове в гимназията само заради курсовете. Цената на курс в СМГ е 180 лв на модул от 30 учебни часа, т.е. по 6 лв плаща дете за учебен час в група от 28 деца. Сами се досещате каква сума прибират преподавателите на тези курсове. Отделно от това издават книжки с изпитните теми. А редно би било темите да се публикуват на сайта на СМГ.

9

Анонимен

преди 6 години

Само така! Мътиш, не мътиш-ще те уволним!!! Да живее далаверата с уроците!Браво на Кастрева!

8

Тото

преди 6 години

Щом и учителите почнаха да уволняват и да назначават директори, ептем я забатачихте. Сега като се почнат едни учителски стачки когато не си харесват директора и по другите училища, ела стой да видиш. Кастревата ще трябва доста директори да поокастри.

7

SILANCE

преди 6 години

Е,борбата за кокала - въпросният конкурс с двойно представителство - може да продължи, като в битката за финансиране ще са потърпевши участващите ученици. ДругаркЯта ТодОрова няма кой да я спре вече... Както някой по-долу е написал, новите "софиянци" пак с.раха на метеното. Толкова от претенциозните с-кудоумници,които прииждат непрекъснато и превърнаха София в ***!

6

браво

преди 6 години

браво Петя Тодорова, убихте едно от последните убежища на интелект. Е...ще стане поредното квартално-махленско даскало.Честито на новите софиянци

5

Анонимен

преди 6 години

добре че го разкараха тоя сектант

4

Анонимен

преди 6 години

До анонименМедалите са въпреки директора.

3

Анонимен

преди 6 години

поредният наглец, който си е повярвал, но си намери и той майстора, хахахаха

2

анонимен

преди 6 години

при толкова много медали от межд олимпиади да уволниш директоратова не го разбирам

1

bolbov

преди 6 години

Моята любима гимназия .До къде стигна?