128

БАЙ ВИ ХЕЙ

преди 6 години

КАЗВА МАЛО УМНИКА, КОЙТО ВДИГНА СКОРОСТТА НА МАГИСТРАЛИТЕ И СЕ ИЗТРЕПА СУМА ТИ НАРОД. И ЗАЩО ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ САМО, ЗА ДА НЕ СЕ ИЗБИВАМЕ НА ПЪТЯ? НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ И ДА МУ ИЗСВИРИ СИКТИР МАРША НА ТОЯ Т ЪПАК, КАКТО ОБРАЗНО ГО НАРЕЧЕ ДОГАН,ТОЯ ДЕТО МУ ИЗПРОСИ ГЕНЕРАЛСКИТЕ ЗВЕЗДИЧКИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е. Е, ХАЙДЕ, МАНИ СЕ БОКО

127

кайзер созе

преди 6 години

Реален случай : В Лондон на адрес получих известие от пътна полиция ,че съм превишил скоростта и ми се налага глоба от 400 паунда. Разбира се платих ги. След месец получавам друго известие ,че парите ще ми бъдат възстановени.Обосновка:"през това време от денонощието (вечерта)наистина съм превишил скоростта ,но предвид слабия трафик и пътната обстановка не съм бил в състояние да създам предпоставки за ПТП " ИЗВОДЪТ: Не в превишената скорост е проблема , а в несъобразената. т.е.Въпрос на съзнание

126

Анонимен

преди 6 години

Ако се осъзнаем като нация, този трябва да го обесим на секундата!

125

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе съм от заблудените овце, но ако не гласувам за Него ще ми истине мястото в службата и семейството ми ще гладува.Да не мислиш, че от вяра някаква гласувам, че и близките си водя до урните.Отгоре на всичко се и пазя да не ме разберат, че са ми омразни толкоз, че едвам ги изтърпям.

124

хотел "Берлин

преди 6 години

Ами, осъзнай се бе, мутро СИКаджийска! Осъзнай се, спри да граби и да крадеш стотици милиони, спри да раздаваш общестевни поръчки също за стотици милиони на ортаците си Дебелян Пеевски и правешкия Златев, нека поне за малко корумпираните ти и полуграмотни простаци да спрат да продават шофьорски книжки на ***, които не могат да четат и пишат, спри да възлагаш строителството на магистрали на СИКаджийски и делянпеевски фирми, които крадат още толкова милиони и строят лошокачествено.

123

Анонимен

преди 6 години

И ве дсека пресечка да се сложи полицай и не всеко село да се слажи полцай си е все същата. Просто хората не верват в полицията вече , даже отдавна също и в други държавни институции. Причините са много .

122

Анонимен

преди 6 години

Народа с апел към кръглия суджук от Банкя- осъзнай се най бедната страна в ЕС сме , хората гинат като мухи

121

Анонимен

преди 6 години

Господи прибери си вересиите

120

Анонимен

преди 6 години

Борисов, недей да прехвърляш топката от здравата на болната глава. На всички е ясно, че проблема не е в шофьорите и в законите дори, а как те се прилагат. У нас те или не се прилагат или се прилагат избирателно. В САЩ съм взел книжка без да минавам курсове, но полицията патрулира непрестанно и пише безцеремонно глоби за всички нарушения от правилника, на които се натъкнат. Не седят в храстите и не вземат двайсет кинта на ръка. Така че всеки си прави сметка как да кара.

119

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Борисов с апел: Да се осъзнаем като нация, да не гинем на пътя,да гласувате за мен, за да си имам за присвояване!

118

Анонимен

преди 6 години

На всяко кръстовище полицай? Ужас! Запасете се с двайсетолевки, джигитите и с петдесетлевки. Само че положението ще си остане същото. Да се изкорени причината, а не следствието.

117

НАцията с апел

преди 6 години

Борисов,осъзнай се,срежи си вените,да не гинем, като нация.

116

Факт

преди 6 години

Във всяка една държава по света, начинът на шофиране се определя от контролният орган на държавата, който за БЪлгария е КАТ. Дали ще се правят нарушения и колко ще са те, зависи от работата на КАТ, а всеки знае, че в България КАТ не работи и затова всички шофьори масово не спазват правилата, особено чужденците, които са като отвързани и са най-опасните шофьори в България, докато българите сме много по-внимателни шофьори по пътищата.

115

Истината

преди 6 години

Срамно е бивш главен секретар на МВР да говори безмислици за спазването а правилата. Никъде по света не слагат на всяка пресечка полицай, но навсякъде по света, където правилата се спазват, шофьорите са убедени, че ако направят нарушение, НЕИЗБЕЖНО ще бъдат санкционирани за него и затова не правят нарушения, а не заради размера на санкцията, която е несъществена в случая. Точно това липсва в България, където всеки е убеден, че каквото и нарушение да направи, то КАТ няма да го санкционира.

114

Анонимен

преди 6 години

Камери има бе....ама вътре в патрулките, записват полицаите какво си говорят, да не изтърсят някой виц за Боко Суджука, или Ушев Цецо.Пари за камери и микрофони, записващи нарушителите в МВР НЯМА!!!!

113

Анонимен

преди 6 години

Суджук, ти вдигна ограничението на скоростта на магистрала на 140 км в час, тъй, че стига ля крокодилски съзли!На съвестта ти тежат стотици животи, Тикво Проста Гербаджийска!

112

x

преди 6 години

НА ВСЯКА ПРЕСЕЧКА НЕ Е НУЖНО ДА ИМА ПОЛИЦАЙ/ВЖ.ПОДЗАГЛАВИЕТО/,НО Е НУЖНО ДА ИМА КАМЕРИ С ВРЪЗКА С РУП В РЕАЛНО ВРЕМЕ И ГОТОВНОСТ ПРИ СИГНАЛ ДА СЕ ПРЕСЛЕДВАТ ХАЙДУЦИТЕ ТУТАКСИ,АКО СЕ НАЛОЖИ!!!ЩЕ Е СКЪПО,НО Е НЕОБХОДИМО.ТОЧКА!!!МВСИЧКО ДРУГО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ДЕМАГОГИЯ!!!!!

111

Анонимен

преди 6 години

Глад, мор и лозунги!

110

Анонимен

преди 6 години

DARZHAVATA NA BOKO I CHOKO ..........

109

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Ами след новината на Нова тв ,че в ДАИ с 20 лв вземат изпит нещо не вярвам да зависи от нас.Стегнете курсовете и върнете изпитите на КАТ и изпитващите да идват от далечен друг град на ротационен принцип и готово.Че като знам къкви психари и *** вземат книжки ми става лошо.