4

Анонимен

преди 6 години

Наистина е руска рулетка да се кара велосипед по пътищата от първокласната и второкласната пътна мрежа. С един приятел чат-пат правим бързи кръгчета по такъв път и натискът от водачите на автомобили и тираджиите е убийствен. Последният път за няма и час активно каране, минаха цели двама от типа "аз съм водач на бмв с постоянно включен клаксон и завързан крак на газта". Отделно разминаванията, изпреварванията, и изобщо пиковите часове в лятото са само за малконатоварен път.

3

Анонимен

преди 6 години

Бог да прости жертвата!Шофьорите са такива, защото системата го позволява. Законът разчита на превенция с глоби за скорост, защото е най-лесно и ...най-изгодно за някой. Колко глобени има за неправилно изпреварване, без да е довело до ПТП -нито един!Какво се случва при ПТП?Полазват те мазни адвокати, търгуващи с човешкото нещастие, които ти посредничат със застрахователите и ти прибират над 30% от щета. Посещават жертвите още в болницата. Виновния наглец не го грози нищо!

2

Анонимен

преди 6 години

19-годишният не може ли да се придвижва по друг начин, освен с лек автомобил, управляван лично от него? А има ли реална диплома за основно образование или тате му я е купил като подарък по случай сватбата му преди няколко години?Бог да прости невинно загиналия.

1

ГАДОРЯН

преди 6 години

Ужас. Днеска карах до Златните. Винаги малко ме е страх. Като знам какви шофьори има.