8

Го4о

преди 6 години

Нинова е в пълна НЕКОМПЕТЕНТНОСТ! И вкарва и президента в НЕВЪЗМОЖНИ "филми"!... За да има право президента да посочва кой да е шеф на АНТИКОРУПЦИЯТА е нужно РЕШЕНИЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, което да каже, че сме президентска , а не парламентарна република! ....Едно е да ти се иска нещо, друго е да може да стане!!!!!

7

пембен милиардер

преди 6 години

До червен милионерВярно,Шиши е много за червен,но още е млад и няма високо кръвно като бай муй.Но боичката не е от значение за милионера-винаги можеш да си вапцаш според интереса.Важно е да си нагъл *** с престъпно мислене.

6

депитатите

преди 6 години

в едно гърни пърррдят.човеко отзаде се е хванал чак за носа.

5

червен милионер

преди 6 години

И нас да не ни закачат! Каквото било - било. Няма Белене, Цанков камък, заменки, КТБ - та, пирамиди, куфарчета, външнотърговски дружества, приватизации, Техноимпекс, Техноимпорт итн.

4

под мушамата

преди 6 години

За 13 милиарда евро,тия *** са готови да приемат радиоактивни отпадъци.А се спотайват като бълхи в ***.Чернобил ще ви се види като детска песнтичка.Корнелке,не кудкудякаш по актуални теми.А Болен...неам думи!!!

3

бесепар от герб

преди 6 години

дра-бъра...дъра-бъра...дъра-бъра...

2

Galak

преди 6 години

Mejdupartiini bg mafiotski voini, seria nomer 69.

1

ПотрЪбител

преди 6 години

Някои от коментиращите по-долу се оплакват, че много се пише по темата. Всяка новина има заглавие и се вижда основната тема. Ако не Ви харесва просто не я отваряйте. Новините ТРЯБВА да бъдат от ВСЯКАКВО естество.