85

GHT

преди 6 години

До до GHTСъщият съм, ама друг път. Може много да ти се иска всички да сме еднакви, но няма как да стане. Говоря ти, че поне едно 90% от тая *** са абсолютна леш - интелект и физика. Виж ги по улиците - кръгли мазни тикви тип кратуна, шкембаци, брадясали, мучат и се зъбят на всичко и на всеки, а в ситуация, която изисква човещина, моментално показват близостта си с животните. Тва е положението. Както има бедни и богати, така има човеци и ***. Мнозинството определя облика на нацията.

84

Анонимен

преди 6 години

Въпросния Лазар Влайков това не му е единственото провинение. арестуван е през 2008 година за побой на сина на общинска съветничка и през 2011, защото наръгал многократно мъж след свада на пътя. Въобще се чудя как може на подобен рецидивист да му бъде разрешено да притежава оръжие и въобще защо не е в затвора

83

до GHT

преди 6 години

Много случай имаше преди две години в САЩ и този случай не е изключение там. Така че преди да обиждаш, осведоми се малко. Между другото, прекалено добре пишеш на български, така че и ти си същия балкански ***.

82

Манолски

преди 6 години

Пияници, безделници, непрокопсаници облечени във власт..... това са чорбаджиите в днешни времена български...... примери дал Бог

81

GHT

преди 6 години

Не минава и ден без изцепки на кратуноглавите балкански простаци, познати като българи. Поне 90% са пълна ***. Нямат чувство за ред, уважение, мисъл, човещина. За възпитанието пък да не говорим. Огледайте се по улиците и ще разберете какво ви говоря. На всяка крачка простотия и наглост.

80

Анонимен

преди 6 години

И това на 6-ия рожде ден, сметайте какво ще е на 18-тия :))

79

Анонимен

преди 6 години

е тва обяснява много ... дали ще му вземат пищова?? за затвор и дума да не става

78

Анонимен

преди 6 години

Наш човек, герберче...ще го оправим.Аа...иначе, ще реформираме съдебната система и ще сме безкомпромисни към престъпността.Ее..нашите хора..там е друга работата...все ще измислим нещо... ;)

77

Анонимен

преди 6 години

Некак си много удобно дете на 6 години да е дръпнало спусъка. На бас, че общинаря е бил пиян като мотика, стрелял е като последно и я рикошет или инцидент е гръмнал човека. Сега ще натопят детето понеже не носи наказателна отговорност

76

ВИЖТЕ СЕ !!!!!!!!!

преди 6 години

Спомняте ли си девизчето на мафиотската структура ГРОБ "ГЕРБ - НОВ МОРАЛ"?И в интерес на истина не излъгаха. За 8 години показаха, че моралът им не е като на предишните... много, много по-нисък е. 6 годишно в 12 часа вместо да спи, размахва пистолета на чичо си - виден гербаджия и кандидат-мутра с висящо дело!!!! Какво е това?!?!?!?!?!?!??

75

ЕЛИТ

преди 6 години

Това ни е елитът.

74

:)

преди 6 години

Аз не вярвам, че този човек е кадър на ГЕРБ. В ГЕРБ членуват само хора с висок морал :) ГЕРБ изобщо не са крадци и мутри :) Сигурно Путин е направил тази постановка, за да окаля името на Боко Тикварев (с прякор Интелекта).

73

Анонимен

преди 6 години

не се учудвайте, това е нормална пиянска вечер на село.има такива индивиди по селата, които се напиват брутално и стрелят с ловдийжски пушки в тавана, в гората, в тоалетната, хвърлят чинии и ги стрелят във въздуха, стрелят по пътните знаци и по гнезда на щъркели и при това записват всичко с телефони. говоря не са разни хлапета, а мъже и жени на по 30-35 години...

72

Една добра идея

преди 6 години

До Анонимен"Купете му на детето РПГ и го изпратете в НС"Има смисъл в това!

71

Анонимен

преди 6 години

Собственика е ранен и тялото му е закарано за аутопсия? ??Всички ранени -в моргата ,така ли?

70

Борис

преди 6 години

Когато законно притежаваното оръжие е със статут "самоотбрана", може да се носи винаги със собственика си.Разбира се не може да се носи там, където изришно има забрана за вход с оръжие а в тази кръчма няма такава. Проблема не е, че този човек е бил с оръжието си а защо е допуснал да попадне в ръцете на друг (ако това което се пише изобщо е истина)

69

Факт

преди 6 години

Гербер трудно влиза в затвора!Справка-Цецо,Фидоска,оня доктор,а и суджукаджията е на път да се отърве.Обаче да слага пистолет в ръцете на 6-годишно за да се измъкне-това е прекалено дори за гербаджия!

68

Берлин

преди 6 години

Клета България.

67

Анонимен

преди 6 години

купете му на детето РПГ и го пратете в НС

66

Da

преди 6 години

spored men nyama nishto neredno vuvmrazvruzkata , na koi my pyka vuob6ge