18

Реално погледнато

преди 6 години

Нали САЩ бяха за размразяване на отношенията?Едно говорят - друго правят...кой ли ще им вярва на лъжливите краварчета после?....

17

Анонимен

преди 6 години

"Сега остава САЩ да изгонят и всички руснаци..."А ако са интелигентни като теб ще ги изгонят, да. Но те предпочитат тези 30-40 милиарда долара да си останат у тях. Нищо че са в пакет с "лошите" руснаци.

16

ТАСС

преди 6 години

Путин си направи ритуално СЕКУРО с почесване по топките и продължи да си пия чая със сутрешния информационен бюлетин.

15

Анонимен

преди 6 години

Е кое му е " мощното" нa путин, който нa икономически сaнкции " отговaря" с гоненето нa дипломaти? Ето му сегa възможност дa " отговaря" поне в някaквa степен aдеквaтно хaхaхa

14

Анонимен

преди 6 години

Сега остава САЩ да изгонят и всички руснаци и чак тогава ще бъде постигнат паритет...а срещу това, Русия да изгони Сноудън !!!

13

Факт

преди 6 години

Такова нещо и през миналата студена война не е имало,САЩ прави грешка след грешка от безпомощност.

12

Бумеранг

преди 6 години

Не знам дали е мярка срещу Русия или срещу самите себе си - САЩ. Вече САЩ закриха де що имаха китайски и индийски консулства. Самоизолация и бумерангов ефект. както се знае, без да смучат най-добрата кръв на народите, САЩ са загубени. Бог го иска.

11

нaроден aкaдемиг

преди 6 години

до 10 нa тебе може и дa ти е брaЦкa, нa мен рaшa не ми е никaквa!

10

Анонимен

преди 6 години

Много добър и точен отговор нa Чичо Сaм, гоненето нa дипломaти ( не рaзвaдчици) го почнa хaблядовете!

9

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

8

Анонимен

преди 6 години

САЩ се самоизолират бавно но сигурно, затриват се като държава. Ким ще им помогне да изчезнат ...

7

Анонимен

преди 6 години

Изтеглят дипломатите и от утре започват войната

6

Анонимен

преди 6 години

направо да си затварят посолствата и да се приключва, какво си играят на дребно?!?

5

Нютон+

преди 6 години

Е няма лошо. Пак Русия печели, защото ще си запази повече учени за себе си, а САЩ ще разчитат на неграмотните французи да попълнят липсите в американската наука. Струва ми се, че по отношение на всяка мярка срещу Русия вече действа автоматично Третия закон на Нютон+ускорение на ответната антисила.

4

Хм

преди 6 години

Понятието "баланс" в САЩ има други измерения-не равенство,а предимство за тях.Както и да е,ясна работа.По ми е интересно какво ще стане,когато Путин препоръча на руските граждани да продават и да се местят в безопасни държави,по-далеч от Америка.Длъжен е да ги предупреди,преди да започне,все пак.

3

Анонимен

преди 6 години

Да възстанови баланса? Че Русия го възстанови вече. Имаше над 1000 американски дипломати в Русия и около 300 руски в САЩ. С изгонването на 700 дипломата, Русия всъщност възстанови баланса. Не знам какви глупости се пишат, а не се цитират точни цифри за да се види кой крив и кой прав!?!?!

2

Боби

преди 6 години

Даже новината не можаха да представят както трябваЗакрива се Консулството в Сан Франциско остават 3 в САЩ както са 3 в РусияА в другите градове се закриват вторите сгради на КонсулстватаПроблемът е, Русия даде на САЩ един месец да си оправят Бакиите а САЩ в Ултимативен Формат поискаха Сградите на Руските Консулства да се освободят за по-малко от 24 часа. Още нещо САЩ отдавна са се отказали да правят 4 консулство.

1

Ники

преди 6 години

Май това е -свободно падане-.