36

Ми той умрял ма

преди 6 години

И още фипронил ще ядем . Колко? Не е ясно!

35

Анонимен

преди 6 години

Пак добре,че ония от Зап.Европа са открили фипронила,инак изобщо нямаше и да разберем,че ни тровят.БАБХ спят и само вземат заплати.Някой трябва да поеме отговорност и да подаде оставка.Но кой?

34

голяма е разликата

преди 6 години

До РКаква е разликата от това да наплюеш авиокомпания, която е сгафила, и да наплюеш фирма за сладолед/майонеза, която е тровила хората............голяма е разликата, ако единия си е платил,да го прикрият,или ако е " мой човек"

33

Анонимен

преди 6 години

Абе Юниливър си правят майонезата и сладоледа Алгида в Турция... По вероятно заводите на наши момчета да са купили токсичните яйца на прах...

32

Р

преди 6 години

До пенаНе я плюят само в този сайт. Навсякъде ѝ пишат името, а сега за нещо, което се отнася за здравето на хората мълчат и се оправдават със закона. Това въобще не е вярно. Имат право да обявят имена, щом е доказано нарушението. Каква е разликата от това да наплюеш авиокомпания, която е сгафила, и да наплюеш фирма за сладолед/майонеза, която е тровила хората. Щом си допуснал подобно нарушение, ще си понесеш последствията.

31

Генчо Минчев

преди 6 години

Мааму аз консумирам само майонеза и сладолед...ванилов. Понякога и айца...освен да се прегледам...

30

Р

преди 6 години

Взимат яко рушвети и затова не казват кои са марките. Иначе една авиокомпания се скъсаха да я разнасят цяла седмица.Въобще не им пука за здравето на хората. Затова по улиците се напълни с толкова неуравновесени хора. Фипронилът удря в щитовидната жлеза, оттам хормоналният баланс отива на кино, оттам всичко се скапва и един от ефектите е, че изперкваш. Колко хора виждате в последно време по улиците, които си говорят сами или се държат странно?! За внезапната агресия пък съвсем.

29

Анонимен

преди 6 години

Лошото е че не разкриват фирмите.Не е голяма философия да си направиш сладолед по-хубав от *** на Нестле които са с палмово масло и други мазнини.

28

Анонимен

преди 6 години

То да сме изяли само товаа!Всичко е химия!

27

Кривондел

преди 6 години

Фипронилът няма никаква идея за огромната грешка да дойде насам.Ще му скъсаме молекулките от ракия, туршия и чалга - ще му отеснее Менделеевата таблица на горкия...Българският черен дроб - най-черният и най-дроб в света!

26

Неа

преди 6 години

Да си го ядат сами

25

Анонимен

преди 6 години

Отново да попитам ******, наричащ се министър- КОГА ЩЕ НАЛОЖИТЕ ЗАБРАНА ЗА ВНОС НА ЯЙЦА ОТ ГЕРМАНИЯ, ХОЛАНДИЯ И БЕЛГИЯ? КЪДЕ БЛЯ БЕ, СКАНДАЛА С ЯЙЦАТА ОТ МЕСЕЦИ СЕ РАЗРАЗЯВА НА ЗАПАД.

24

Анонимен

преди 6 години

Беше много вкусен. Всички бълхи, кърлежи и комари избягаха чак в Германия.

23

Един от Северозапада

преди 6 години

До Неа 1 За управляващите, ти и децата ти, аз и моите деца, сме само едни ЕГН-та.Нищо повече. Никой нищо няма да направи, за да не настъпи нечии интереси, и пак го отнасят само ЕГН-тата. Живеем в държавата на невинните.Лжъжат, мажат, крадат, правят се на ударени, но всички са невинни....

22

КОЙ БЕ, КОЙ

преди 6 години

ГЕРБЕР *** си позволи да трови нашите деца със сладолед, пълен с неща, които в "белите" страни на ЕВРОПА отдавна изхвърлиха.И арестуваха преди 2 седмици маса хора в БЕЛГИЯ и ХОЛАНДИЯ. Нашите дупедавци от ГЕРБ си мълчаха като н.а...ни и чак сега казват. Случая с РАДИАКТИВНАТА ВОДА в Хасково и другаде се повтаря. Искам да видя гербаджийските калинки, наслагани навсякъде В ЗАТВОРА. И ТИКВАТА да каже КОЙ...

21

T

преди 6 години

Има ли тук работещи в големите вериги? Те ще са видяли от сладоледите на кои фирми изтеглят от пазара.Не сме единни българите. Иначе заслужават всички тотален агресивен бойкот - обикаляне по щандовете и пробиване/чупене на кутиите на всички сладоледи. Щом не казват доброволно имената на виновника, поне коректните да го издадат, за да не им се съсипе стоката.

20

Неа до 17

преди 6 години

Абе не им пука , важното е да има раково болни ...

19

Разказче

преди 6 години

Ханс вече не смогва на работа и наема Меемед. Меемед го мързи, лек е *** и стават такива "инфекции". Ханс, за да не загуби всичко, пуска отрвените мизерии към България, Румъния, Полша. И *** рупа "немско качество", та чак свети през нощта.Естествено, герберивите Калинки в администрацията нищо не са разбрали и всичко е ОК. Даже имат наглостта да се хвалят, че *** не е изрупал цялато количество, а само 90%. Няма наказани, няма виновни. Има само натровени трета ръка европейци в България.

18

Анонимен

преди 6 години

Тази отрова не е опасна!!! Удря директно в черният дроб бъреците щитовидната жлеза и панкреаса! Така че може да бъдете спокойни че ще умрете бързо и качествено.

17

Анонимен

преди 6 години

как не ви е грях ? този сладолед малки деца го ядат. натрупвал им се е цяло лято. и по ТВ казахте, че и останалия ще се вложи. толкова ли е скъп,та не можете да го хвърлите ? само за БГ е полезна чернобилската радиация, луди крави ,шантави пилета и отровни вложки !