100

Анонимен

преди 6 години

То не може да си печаташ някакви зелени хартийки и да се мислиш за велик. С печатане на хартийка не става. Трябва да имаш и акъл. Затова краварите изпаднаха в трета глуха.

99

Анонимен

преди 6 години

Османската империя просъществува по-дълго от САЩ. Османската империя живя 700 години. САЩ умряха след 200 години. Вече са в историята.

98

Анонимен

преди 6 години

Не живейте в миналото. Ерата на САЩ свърши. САЩ са минало величие.

97

Анонимен

преди 6 години

Пълно с нелепи идиотии. Опитват се да ни обеснят, как един психично болен 3 ти поколение бил прав че стрелял всеки ден ракети. Опитва се да ни обяснят , как соц. Държавите били много добре ...Нищо че бяхме такава .Опитват се да лъжат , че САЩ окопирал ЮК ..ЮК и Япония са богати , САЩ може да си обикаля океана , колкото иска , САЩ може да обича когото си иска.Пълни михлюзи. ..сте

96

Анонимен

преди 6 години

китай има много по-голям проблем с дълга от сащ тях не ги мисли незнам държава да им е отказала заем

95

Анонимен

преди 6 години

Бе да не са намерили нефт в С. Корея, та краварите така са се загрижили напоследък за корейците ?

94

До 120

преди 6 години

Що, държавния дълг, не е ли дълг? А защо скромничиш и ьа външния дълг, който е над. 10 трилиона долара. Дори и Русия е кредитор на сащ, някъде на 8 място.

93

Анонимен

преди 6 години

До 119nishto ne ti razbira glavata ot dalgove

92

Анонимен

преди 6 години

Този дето хвали краварите, да спомене и външният им дълг от 20 трлн долара. Без него са кръгла нула.

91

Край

преди 6 години

ААААА разбрах САЩ искат да освободят корейците. Те много обичат корейци. Анжелина Джоли осинови ли си. Наивници млади.

90

Анонимен

преди 6 години

До КрайМдаааааааа, имат "право". Да се самоубият или да гледат как децата им са измършавели от глад. Може и да избягат но това означава екзекуция на роднините му до девето коляно. Изобщо "голям" избор имат.

89

Край

преди 6 години

Сащ искат да организират корейска пролет обаче дебеличкия оризар не дава. А вие обичайте САЩ - те много ви обичат - 1991г. ни дадоха два кораба с мухлясала царевица. Това им е била дружбата от векове за векове.

88

Край

преди 6 години

СКорейците имат право да си живеят както си искат - оказва се обаче че САЩ не дават.

87

Край

преди 6 години

Да се радвам на силата на САЩ все едно Левски да се радва на силата на Османската империя.

86

PLANINITENABULGARIA

преди 6 години

Без американския пазар за китайските стоки, без американските технологии, които се внедряват в Китай за да се произвеждат стоки с помощта на модерните технологии, Китай е жив умрял. Само болен мозък може да мисли, че Китай иска война с Америка. Интересите та кигай са да вземе Сибир заради ресурсите му, и той ще стори това без войни. Вече имат договори за концесии с Русия за 50 години и то в райони, където няма и един руснак. Там се заселват китайци, а русаниците имат бази с ракети.

85

Край

преди 6 години

СК е малко по-голяма от България с население от 24 млн. Наистина ли смятате че иска да нападне САЩ и да ги завладее. САЩ искат там свое марионетно правителство по подобие на това в ЮКорея.А иначе САЩ може да прави много БВП НО смуче ресурсите на целия свят.

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 90 :Китай и ПРосия щяли да се обърнат срещу САЩ.Ти си невме*няем бе момче.Китай прекратиха договора за сътрудничество със Северна Корея именно заради САЩ ! Как въобще ти мина през русофислкия мозък ,че Китай ще се обърнат срещу САЩ ? Остава само руската *** ,но тя никога не би скочила срещу САЩ ,защото това означава да се обърне и срещу целия свят и НАТО! САЩ могат да закрият Русия за по-малко от седмица при война без ядрени оръжия,камо ли като се намеси НАТО.

83

До 96

преди 6 години

Защото класацията за университетите е американска. Ако беше руска в топ 100 щяха да са руски университети Елементарно.

82

cazzo duro

преди 6 години

Скоро ще има една "томахавка" с повишена точност. Не може един изперкал *** да се прави на "мъж".

81

До 86

преди 6 години

Хайде, не защитавай некадърността на краварите. Корейска ракета в японско въздушно пространство, не е никаква провокация да я свалиш! А е пример ьа безпомощност. Защото няма американска ракета, която да свали ракета на височина повече от 500 км. Дори и възхваляваната SM-3.А корейската ракета мина само на 540 км,колкото да подиграе краварите.