76

Анонимен

преди 6 години

сега като разположат в Полша, ше махнат тия ненужните в Германия! всъщност, Россия ще бъде гърмяна от космоса, така че нема значение

75

Малоумници

преди 6 години

Тия немски *** се сетиха когато света е пред ядрена война!

74

Анонимен

преди 6 години

До 90 АнонименАма ти за умен ли се имаш ?

73

Анонимен

преди 6 години

Рекс... Така ние си кръщаваме кучетата :)

72

Анонимен

преди 6 години

До 81 Русофилски лъжиБрей ! Много от рано сутринта си се надрусал. Немжеш ли да драскаш без да употребяваш дрога ?

71

анонимен

преди 6 години

не може 70 години след 2 своина да има орьжие в европа всички ам орьжия да сеизтеглят от япония и далечния изток а германия е погреб тьпите германци нямали да се сьбудят наи после

70

:):)

преди 6 години

абе ти дето пишеш тук с пет поне имена, стига с тива клише русофили.Каква е таз шизофрения да местиш вероятната линия на съприкосновение военно към някого и да му обясняваш че се отбраняваш. Да пррдстои да откриеш най голямата си база в изт европа в Румъния и да казваш ,не бе то е срещу Бузестия кореец. или чалмата от Иран т.н....

69

Овча швабска мисъл

преди 6 години

Швабските тъппаци почнаха да се усещат. Коли може да правят, но иначе са по-бавни и от албански реотани. Кога ли ще им светне, че и повече не трябва да гласуват за Меркел. Сигурно "само" след още 5-6 мандата.

68

Русофилски лъжи

преди 6 години

До дядомразПогледни картата на ***, виж къде има бази и тогава лъжи. Това, че всички съседи на Русия се стремят да станат членки на НАТО е вследствие на агресивната руска политика. Ако Грузия и Украйна бяха в НАТО нямаше да има руска агресия срещу тях. А за базите дето оградили *** лъжеш по русофилски безобразно.

67

Анонимен

преди 6 години

До sloveniaТемата е за руските слуги в Германия, умнико.

66

дядомраз

преди 6 години

Фактите са следните. Русия е плътно заобиколена от Американски бази и те пълзят ли пълзят още по-навътре,към Украйна. ЗАЩО? Има десетки карти в Гугъл за това,вижте ги. Дори Крим щеше да е база на САЩ,ако руснаците не си го бяха върнали навреме. Военния бюджет на Америка е 600 милиарда. срещу 50 милиарда на Русия. Кой какъв е всеки вижда! Кой подпали Либия,Ирак и Сирия всеки знае. А бежанците които наводниха Европа заради това?!

65

slovenia

преди 6 години

Темата е за Германия и Сащ,русофобофилистичните *** за Русия.Все тя им е в устата....Пример-Словения победи Полша на ЕП по волейбол..Русофобите с коментар-Путин е лош.Русия е враг на България..ГМО царевицата им дойде в повече,промени им съзнанието и външния вид...

64

Анонимен

преди 6 години

САЩ връщат позлатен волфрам. Преди две години Китай го доказа!

63

Анонимен

преди 6 години

До даПосочи една руска фирма в България, която не краде от нас и плаща данъци?!

62

Анонимен

преди 6 години

фащ имат да връщат едно злато ,пп договор от всв .както с базитесега изтича ,давидим ,че май злато няма....

61

hrvatska

преди 6 години

Русофобите мразят Русия,защото обичаха СССР.

60

да

преди 6 години

няма как Русия да анексира собствената си територия:))))а Асад е много лош, защото заради него *** игрички на Вашингтон в Близкия изток не вървят и американската рожба Ислямска държава вече предава богу дух :))))

59

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБългарското злато 32 тона е откраднато от москва и още отказват да го върнат!Откраднаха също и унищожиха българския архив!За руснаците всичко българско е омразно и подлежащо на унищожение!

58

да

преди 6 години

ти му говориш за България и интересите й, а той ти говори за Русия !!???ти вярно си *** :))))но нищо, де..като няма какво да кажеш е нормално да завъртиш старата плоча :))))за такива некадърници по сайтовете ли си дава парите американското посолство у нас..ужас :))))

57

Анонимен

преди 6 години

До :):)Именно по делата познахме, че Русия е агресивна държава, която не зачита международното право и анексира територии и иьбива съседите си. Както и помага на диктатори като Асад да избиват народа си.