25

Анонимен

преди 6 години

"с отварянето на фермерския пазар, той беше пълен с купувачи, предимно възрастни хора."Софийските пенсионери са милионери. Хвърлят пачки през балконите, купуват само био храни.

24

куката

преди 6 години

Картофи - 3лв/кг? Да не би да имат златни нишки? Как така френските картофи, измити и изчеткани, ги продават под левче, при това докарани от майната си, а наш *** сака по 3 кинта? За финал: една дълга тънка БИО нашенска!

23

Анонимен

преди 6 години

За сметка на количеството обаче качеството е на "бабиното" сладко и е гарантирано от био сертификат.........Стотачка - и биосертификатът е готов.

22

Анонимен

преди 6 години

И БИОТО, И НЕБИОТО СЕ БЕРАТ ОТ ЕДНО И СЪЩО МЯСТО.КАКВОТО ИСКА КЛИЕНТЪТ, ТОВА МУ ДАВАТ.БИОМЛЯКОТО И ДРУГОТО - НЕБИО СЕ ДОЯТ ОТ ЕДНА И СЪЩА КРАВА.

21

Анонимен

преди 6 години

Биото си го произвеждам сам. В градината имам всичко което може да се сетите. В обора имам крава от кравата доя мляко от млякото правя сирене кашкавал и кисело мляко. А тези да си продават уж био продуктите на тарикатите! Веднъж от този пазар нарочно купих прясно мляко измерих му масленоста и паднах под масата. Сложих го да го варя а то не направи грам каймак. Е това био продукт ли е като на млякото са му избили маслото и продават бяла водичка? Сиренето що годе са го докарали но има и сухо мляко

20

123

преди 6 години

До 23Ти пък, си неграмотен! Като не разбираш какво е биологично производство и биологични продукти, яж кренвирши от BILLA, плюскай кисело мляко (със сухо мляко), яж мед - без участие на пчела и пр.

19

Анонимен

преди 6 години

Всичко е натикано в найлон и пластмаса... България гони по замърсеност на въздуха вече Китай без да има промишленост. Кое му е Биото???

18

Анонимен

преди 6 години

В съвсем близкото минало на всички тези продукти им викахме просто храна и ги имаше във всички магазини из страната. Ама така като ни налагат америкаската идеология за храните и продуктите така ще е!

17

Анонимен

преди 6 години

Гледайте тези производители в ръцете! Ръцете на истинските производители са напукани, черни от работа със земята, а не меки и гладки. То навремето Иван Костов беше казал един скандален лаф, ама верен ще излезе "Гладни старци изпълзели на припек"

16

ПорЦелан

преди 6 години

До 15: Ако купуваш мляко директно от кравата ще ти излезе още по-евтино. Ако си го правиш сам от трева е най-евтино! Така пропускаш още две звена по веригата.

15

Анонимен

преди 6 години

Аз пък вече имам колекция буркани от "истински" мед -все от баби ,лели и "производители" по пътища ,базари и села ! - Аман от мошенгии ! Същите Никога не са съгласни да продават цяла пита с мед . Защо ли ?

14

Анонимен

преди 6 години

Буца сирене 12.90 лв. литър мляко 1.90 лв. Като направя сравнение с цените по бай Тошово време когато буца краве сирене струваше 2.50 лв от мляко а прясното мляко струваше 30 стотинки литъра и когато го сварявах образуваше каймак и излизише извън тенжерата тези пишман производители са задминали капиталистите. При производствена цена на млякото от 40 ст. как калкулират тези цени само господ знае. Купувам в село от една баба мляко на 50 ст литъра издоено директно от кравата.

13

Анонимен

преди 6 години

Био е термин, прокаран в днешната простотия и изключително и само насочен към кифли, софиянци и хора с "висок стандарт" на живот, които явно смятат, че не произлизат от БГ. Извинявайте, но България винаги е била държава с високо производство на плодове и зеленчуци, заради голямата площ обработваеми земи, заради климата си и почвите си. Та ние ядем чиста храна от хиляди години, разбира се, когато влязохме в ЕС започнаха да ни тровят и се наложи храната да се раздели на БИО и не био.....

12

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа, жалко е, че за такива като теб още не са отменили християнството, но пък 2017 можете да си се кланята на бог Азис и жрицата Софка и да си живеете живота както намерите за добре.

11

Анонимен

преди 6 години

Нагледен пример как се правят пари от наивни хора :)

10

Анонимен

преди 6 години

До 10За съжаление не е. Но добрата новина е, че човек вече може да си живее живота не според книга от преди 2000 години, а както намери за добре.

9

ПорЦелан

преди 6 години

"БИО" е древно заклинание с което се вадят пари от портмоне!

8

Анонимен

преди 6 години

До шеф *** хопермаркетЗащото сме 2017 година.

7

шеф ма хопермаркет

преди 6 години

България християнска държава ли е или българите са езичници питам аз! Защо държавата не постъпи по християнски както Христос когато е изгонил търговците от Храма и не изгони тези спекуланти от центъра на София!

6

Анонимен

преди 6 години

До hmmНе. За да сложиш етикет "био" трябва да изпълниш редица критерии. Отделно без да пръскаш с определени химикали може и да нямаш реколат. И тук не говорим да си направиш салата, а за бизнес. Така, че ще ти трябва сериозна реколта.