24

Анонимен

преди 6 години

Европа и САЩ не могат да изтеглят производствата от Китай. Нито от Индия. Нито от никъде. Няма инженер в САЩ, който би се радвал на 700$ заплата. А няма еколог никъде, който би позволил това, което се случва в Китай. Няма работник, който би се радвал на 7 $ дневен надник. Нито в Европа, нито в САЩ. Ако изтеглят производстватат си от там, няма начин да конкурират когото и да било. И първия, който възстанови тези производства там ще завладее пазара. А първия, който се изтегли от азия, ще го загуби

23

Гошу

преди 6 години

До бобаЕвала! по-добър анализ не бях чел, ама путлeрастията ще го разбере това след време :)))

22

Комплект с ракетата

преди 6 години

Две яйца с изненада.

21

боба

преди 6 години

Нищо няма да стане.Просто САЩ разположи няколко самолетоносачи,ПРО и войска край Китай и Русия.Системата в Украйна се изгражда.Русия и Китай искат многополюсен свят,ще го получат.Високите цени на петрола са в историята.Европа и САЩ ще изтеглят производството от Китай.ЕС за кво ги докара тези бежанци,да ги храни ли.Русия и Китай като някои селдки богаташи бързо се самозабравиха.И тук не става въпрос за туй-онуй,става въпрос че едната цивилизация е по развита от другата.Кво да напрайм.

20

"-"

преди 6 години

Какво да очакваме след ракетата на Северна Корея?------Нищо!Риторика на импотенти!!!!

19

Иван

преди 6 години

Нова ракета!

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДебелакА трябва да си ходи...Петрол - Саддам/лош/ -отиде си, Кадафи/лош/-отиде си , Асад/петриол/- не можа да си отиде, СА крал/добър/ - не си отива,Катар/добър/ - не си отива, в името на демокрацията.СК /лоша/ ..какво има, че да си отиде? А, Китай и Русия. Да си ходи!Лош!

17

Какво да очакваме

преди 6 години

Краварите нападат само невъоръжени и то в гръб. Сега пак ще вият по медиите до следващия ракетен салют.

16

Анонимен

преди 6 години

САЩ са сила с малко мозък и надменно чувство за световно превъзходство. Има много резолюции и конвенции за ненамеса във вътрешните работи на суверенните страни, които сащ грубо потъпкаха та не са пример за подражание за спазване на правила.

15

Анонимен

преди 6 години

До 19Има световна резолюция , която забранява разработването на ядрено оръжие. Как не го разбрахте толкова години ? Това е се едно да нарушаваш законите в страната си. Кое не е ясно ? Точно го каза СК е куче ...А лъва е съвсем друг. Изстрелваш ракети всяка седмица срещу суверенна Япония ? Това ли оправдаш или какво ? САЩ също имат ракети и те ли да стрелят над България по една и да ви гледат сеира ??

14

Анонимен

преди 6 години

Дори и да има ядрена глава СК ...Какво ще стане след първата пусната ? Агресията срещу нея , ще е убийствена . Ще полетят десетки ядрени и водородни бомби към острова . Стотици самолети , ще пускат бомби на всякъде и после какво ? Ще изпепелят цяла СК и всичката радиация , ще залее света . ДебелакА трябва да си ходи, защото, не мисли трезво и адекватно.

13

Анонимен

преди 6 години

Кой кого провокира обаче? Ако дразниш кучето - то лае. Ако прекалиш, може и да ухапе. Разумно ли е тогава това поведение?

12

Анонимен

преди 6 години

САЩ, ЮК и Япония се държат разумно и отговорно. Но ако целия свят продължава да търси интрига с думи като по-долу , кой какво е показал и кой го е страх ...конфликта ще стане. Тогава пак ще има плачещи 70 години. САЩ са огромна сила с необятни технологии и мощ ...не е разумно да ги подтикваме към ескалация . Днес видяхме , че Япония и ЮК вече са изнервени и на ръба да отговорят на провокациите .

11

Анонимен

преди 6 години

Какво да очакваме след ракетата на Северна Корея?Как какво?- Още една ракета!

10

Мишо

преди 6 години

Охкане, пъшкане, заплахи и нищо друго.

9

Лошо

преди 6 години

Това е защитна реакция от страна на С Корея,те не заплашват никой полужението беше времено спокойно докато САЩ и Ю Корея не започнаха пак с учения и провокаций.

8

редник

преди 6 години

До 7 Добре добре :) като пораснеш ще станеш президент на САЩ и тогава ще бомбиш на воля който не ти харесва ! Сега си пусни още едно холивудско филмче и си папкай пуканките! :)

7

Анонимен

преди 6 години

До 7 АнонименАбе защо не си изпиеш хапчетата и да си лягаш ами се занимаваш с неща които не са за твоя детински мозък .

6

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМП Е НАЙ-СТРАХЛИВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ПО-СТРАХЛИВ Е И ОТ ОБАМА :DАЗ ДО КРАЯ НА ТАЗИ СЕДМИЦА БИХ Я БОМБИЛ СЕВЕРНА КОРЕЯ! И КАТО СЕ ИМА НА ПРЕДВИД КАКВА МОЩ СА САЩ ЗА 1 ДЕН ЩЕ ИМ ГРЪМНАТ РАКЕТИТЕ ПОДВОДНИЦИТЕ И КВОТО ДРУГО ИМАТ!!!АКО ЮЖНА КОРЕЯ БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ СВЕТА ЩЕ ГО ПРЕЖИВЕЕ :DЖЪЛТИТЕ СА С НАЙ-ГОЛЯМ БРОЙ ОТ ОКОЛО 3 МИЛИАРДА!! И СТО МИЛИОНА ДА НАМАЛЕЯТ ПАК ЩЕ СА ПЪРВИ ПО-БРОЙ!!

5

Сандо

преди 6 години

Северна Корея е задният двор на Русия и Китай ... кои ли иска да се намъкне там?