48

Боби

преди 6 години

До Анонимен 41Ано Умни забравяш няколко фактаКолко години Япония е ОКУПИРАЛА Целокупната КОРЕЯ? Самураите не са си поплювали - нарушение - отрязана глава.След това по време на Корейската Война САЩ РЕАЛНО УНИЩОЖАВА ЦЯЛАТА ИНФРАСТРУКТУРА НА СЕВЕРНА КОРЕЯ - БОМБАРДИРАЛИ СА ОРИЗОВИ ПОЛЕТА И ИРИГАЦИИ - Ефекта десетилетия ГЛАДТова лесно забравя ли се?

47

факт

преди 6 години

Тези изпитания на С Корея не са заплаха а предупреждение да не правят грешка да я нападат.

46

Анонимен

преди 6 години

До Боби Имало е бг политици от вида на Ким, които са предизвикали Сащ. Като обявиш война няма как да очакваш да не ти направят нишо и да се измъкнеш между капките.

45

Анонимен

преди 6 години

Боби България официално е била на страната на Германия. Това , че са ни бомбардирали си е наша грешка . Това е минало. Гърция , Сърбия и Румъния също са водили войни с нас и са ни клали, но нищо не казваш за тях ? Че даже и земи са ни взели ? И то не малко цял излаз на МОРЕ ?

44

това е

преди 6 години

От 1953г.САЩ имат войски и оръжие в Ю Корея и постоянно заплашват и провокират Севера....

43

Анонимен

преди 6 години

За да няма война трябва да се извърши държавен преврат.

42

Боби

преди 6 години

До Анонимен 35Ако в БГ се насаждаше омраза към САЩ то имаше за какво - САЩ авиация срина половин София като реално това беше ненужно. На всички страни ВСВ им беше ясно България е със силите на Оста поради невъзможност за избор. Иначе просто щяхме да си останем неутралниВиж в Северна Корея да мразят САЩ имат много поводи - САЩ по време на Корейската Война реално е разбомбил всяко населено място в СКорея1952 година са изхарчили повече бомби да разрушават оризови иригацииЕфект ГЛАД десетилетия

41

Анонимен

преди 6 години

До до 35Сащ се борят с терористите.

40

Анонимен

преди 6 години

Ако южна Корея не бешв на границата ...до сега тоя смешен глиган щяха да са го опяли. Тоя хамстер е международен престъпник. Нарушава всички резолюции на света и трябва да бъде премехнат . Ако живее до 80 кой ще му трае ракетите 40 години още ? Япония си замълчава вече 3 години , но и те имат нерви .Япония е голяма Хапка за устата на тоя бедняк да не говорим за САЩ и НАТО.

39

Анонимен

преди 6 години

Редно е Тръм и Ким да се видят и цял свят да гледа и слуша това което ще кажат.

38

до 35

преди 6 години

Никой не мрази САЩ или някоя друга държава. Повече от половината свят мрази терористичната външна политика на САЩ.

37

до 30 xc

преди 6 години

Поради детинско мислене а може би и от използване на разни " ценности" пропускаш вероятността Ким да изстреля ядрени ракети не само към САЩ , Южна Корея, Япония но и към други натовски държави . Ами ако дойде ракета и в софия, как ще пишеш после ?

36

Тинтири Минтири

преди 6 години

На САЩ явно им е трудно. Северна Корея многократно им дадоха да разберат, че при тях заплахите и ултиматумите няма да минат. Пък и не мога да разбера що за наглост е да плашиш заради опити друга държава, а в същия този ден и ти да правиш такъв...Крайно време е някой да освободи Щатите от имперската мания за изключителност и недосегаемост.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Нито Сащ и нито Северна Корея се нуждаят от война.Комунистите като Ким винаги обвиняват Сащ и обявават Сащ за заплаха. В България по времето на социализма се е насаждала омраза към Сащ. Сега същото се прави в Северна Корея.

34

Боби

преди 6 години

До unknownНезнайни Япония започна да създава собствена армия след 2000 дори вече пуснаха собствен прототип на СТЕЛТ самолет. Япония е втората в света страна която има реален използваем авионосен флот. Япония все по-малко зависи от САЩ

33

ФАКТ!

преди 6 години

Фактът че една неразвита държава чиито ракети са на базата на Скъд от 60-те години си прави каквото си иска и Япония(псевдо техническата нация) не успя нищо да направи с последното поколение Пейтриът говори красноречиво какво ще се случи на американците ако ги почнат вкупом руснаци и китайци.Нека не се лъжем Китай ще е с Русия в една световна война!

32

Ким

преди 6 години

Какво да ти кажа Доналде, единствената опция за теб Доналде, е да ми изближеш моркова.

31

зДЖ

преди 6 години

Чичо Ким е велик еВач и със сигурност жули Жужето в *** еврейски!! Затова и русофилите го обичат, щото *** любимия им вожд на новия СССР!!

30

xc

преди 6 години

Най-добре САЩ и Южна Корея да ги ударят изведнъж-ама както си трябва и да се престане с тези дивотии, един луд да държи в атова ситуация половината свят е меко казано опасно!! А руските сливи миризливи и онези мазни китайци се подхилкват отстрани щото им е изгодна ситуацията, позволява им също да се гаврят със САЩ и цивилизования свят.Накрая и те ще циврят ми се чини!! С луди -особено въоръжени като Ким-трябва да се справяш по най-дивашкия начин, за да си вземат бележка другите подобни на тях!!

29

Анонимен

преди 6 години

Малкият Ким забива жестоки ритници в гнясната краварска морда.