7

Селянин

преди 6 години

Ако имах толкоз пари... леле мале... щях да купувам от скъпото сирене! Всеки ден салам щях да си взема и по 2 вестника на седмица щях да купувам... и цигарите щях да вземам не от 4.20, а от 5 лева... И за каруцата кон щях да взема, не магаре! Бе ако бях богат направо продавам москвича и си вземам модерна кола... голф 3ка например. И на ваканция щях да отида, до някой голям град, култури ора де има... като Перник. Бе даже и климатик да си взема се замислям, ама много се изсилвам вече.

6

бай Тъпчо

преди 6 години

Ееее, а бе тез футболисти ги купуват кат булки на калайжийския пазар бе, то уж викат срамно било човек да са продава ама тези можело, щото били футболисти, спортисти и всекакви други артисти, та демек-не било врат ами шия, не било съсед а комшия ама инак булките по-евтино връват и хем ще ти готвят, перат и чистат и даже кревата ще ти топлят

5

Анонимен

преди 6 години

С тези пари ще купя еднопосочни самолетни билети за всички български роми до Берлин, Мюнхен или Франкфурт!Стига дискриминация, нека клетите български роми видят свят!

4

русофил

преди 6 години

с част от парите ще поръчам една композиция цистерни с чист етилов спирт за Иркутск, да не пият лосион, да *** как собаки!

3

deathfor..

преди 6 години

Името е Леброн Джеймс, днесбг.. Бонд,Джеймс Бонд ;)

2

Надето

преди 6 години

Бих си купила остров и бих живяла на него.В градовете има прекаленомного стрес и мръсен въздух.А иначе той най-вероятно с тези пари ще си купи pussycat dolls и маркови п-арцалки ;-)

1

смисъл - и без

преди 6 години

Можеше 20-тина милиона деца да ядат днес..ама кой го интересува