105

аз-ът

преди 6 години

Но за съжаление българина умее да спазва законите само когато е в чужбина---И там не умее. *** никой не го бръсне за слива и му бият шамарите зад червения врат.

104

аз-ът

преди 6 години

Аз съм честен. Предполагам, че ако тръгнете от Дуранкулак до Резово все ще намерите чист место, дори по-чисто от Гърция. И ? Кво от това? - отношението на персонала - прос.так прочел 1 книга в живота си заради класното по литература, ме гледа отвисоко все едно, че аз съм длъжен да го обслужвам, а не обратното. - мутрите и ароганртността му;-коктейл в който има половината менделеева таблица без алкохол обаче. - да продулжавам ли...АРЕ БЕ !!!! ЩЕ ВИ ХОДИМ СИ ХАРЧИМ ПАРИТЕ ПРИ ВАС, БЕГААААЙ!!

103

София

преди 6 години

"Локвата в Дружба" е по чиста от тръбите изливащи се във "варненското езеро".

102

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо""вечето тук писаха къде са ходили, ама никой не ги е чел.

101

Анонимен

преди 6 години

Това са пълни глупости! Отдавна почти всички софиянци са по гръцко. По чисто, по спокойно и по близо.

100

аз-ът

преди 6 години

Тук БГ морето хвалят:-самите собсвеници тролят, както и персонала им;-мутри и плейметки, които пак казвам могат на Слънчака да се оливат и друсат, нещо което на запад никой не би им позволил. Това са любителите на т.нар. не-полицейска държава. За разлика от омразната им Европа. - мъжки и женски кифли, които искат да бъдат известни и забелязани па да изкарат некой леФ;- шушляци, които никога не са били в Гърция, Хървацка, Испания, Франция, Италия.При положение, че същите пари може Гърция..

99

Анонимен

преди 6 години

Спрете да пишете за едни милиони дето ходили на почивка. Според мен едва ли повече от 5-10% могат да си позволят да почиват. Другите хора оцеляват.

98

Анонимен

преди 6 години

До114До локвата в Дружба как се пише повечето ?

97

Анонимен

преди 6 години

Скункса не е виждал Гърция, не знае какво е учителКА, "У"бразованието му е типично българско (за съжаление).

96

Анонимен

преди 6 години

По-вечето от пишещите тук нито на Черно море са ходили, нито в Гърция. Най-много до локвата в Дружба ако отидат и са много щастливи.

95

Анонимен

преди 6 години

Колежката обичала да ходи на нашето море, защото, казва тя, там от специални тръби във водата се изливали разни специално подбрани козметични добавки, от които кожата ставала мека и гладка.В Гърция нямало такива екстри.

94

Анонимен

преди 6 години

Скункс, не знаеш ни що е граматика, ни култура.

93

Анонимен

преди 6 години

Ако намерите по добро място от Кушадасъ елате ми се обадете. Ще ви почерпя.

92

Анонимен

преди 6 години

На всички им стана ясно, че Скънка чисти стаите в хотел Анел и се страхува да не загуби работата си.Който е стъпвал в този хотел да каже на колко скункса мирише там.

91

Анонимен

преди 6 години

До скънка до 106Усещам, простотията в България не може да се пребори , ще си почивам на друго място.

90

скънка до 106

преди 6 години

Усещаш ли своята безпомощност? Прибягваш до лични нападки,след като не можеш да се аргументираш по същество.А да си 'грамотен по различни теми' само подчертава липсата на правилен словоред,изказ,грамотност.Да ти обясня за последен път: Казва се 'компетентен' по различни теми, а грамотността се изразява в способността да пишеш граматически издържано.Разбираш или ти е сложно?С риск да се повторя, марш на училище ;)

89

Анонимен

преди 6 години

Смешно е скункса да прави граматически забележки, когато е неграмотен по всички теми.

88

успехът

преди 6 години

Туризма ни минава за успешен за сметка на морала!!

87

скънка

преди 6 години

Кой където му е кеф, там да ходи. Аз да съм си натрапвал мнението, както болшинството тук.и се пише съветски, да знаеш;)Да са ти живи и здрави дечицата,тези форумни дискусии - и стях, и без тях ;)

86

ДИСКРИМИНАЦИЯТА

преди 6 години

През соца нас ни наричаха БЪЛГАРЕЙШАНИ по хотелите и ресторантите!Почивните ни станции бяха кочини и казарми във сравнение станциите на ЦК на БКП!!!Задниците ни бяха отворени за западни туристи и западна валута!!!Съветския турист беше номер едно!!!