21

Анонимен

преди 6 години

Тези двама бездетни извратеняци ли ще ме управляват ,да бяхте се оженили за нормални съпрузи и когато си родите собствени деца тогава ми давайте акъл срещу всякакви решили нелегално по престъпен начин да навлязат в чужда държавна територия!

20

Нфб

преди 6 години

в Одеска област заради убийството на едно дете са взели решение да изселят ромите при Меркел.Това е политика ....9

19

славянин

преди 6 години

Когато ви управляват ''ултрацивилизовани атлантически божества'', а не диви руснаци- надежда всяка оставете!

18

Мдам

преди 6 години

До АнонименЧовекът не е родом от африка бе тогава континентите са били едно цяло.После хилядолетия сме се развивали по различни начини и тва няма да го компенсират с лодките сиреч за няколко години маймун да стане Ханс!

17

Анонимен

преди 6 години

Човекът е родом от Африка. Всички европейци са дошли от Африка.

16

Анонимен

преди 6 години

Африка трябва да се превърне в зоологическа градина на Европа и всички африканци да се преселят в Европа.

15

Въпрос

преди 6 години

Добре де аз едно не мога да разбера защо просто не бъдат избити?

14

Ggg

преди 6 години

Дрънкай глупости немска кранто....те фашистите пак ще ви оправят.

13

муспи

преди 6 години

Е може ли сего такова нахалство - да вземат под носа на Бойко милиони доктори и адвокати?!

12

Карина

преди 6 години

Вместо да иска прошка от народа и да изгони цялата тази етно-отпадъчна с която собственоръчно заля Европа, тя изтрещялата вещица ненормална още иска да води!

11

Анонимен

преди 6 години

увеличаване на помощта на Европа за африканските страни - бе, вие луди ли сте, ако постоянно чакат някой да ги нахрани, никога няма да претърпят разнитие мозъците на тия ***.ймуни

10

Анонимен

преди 6 години

ДО 8 Интеграцията и миграциията стават официален бизнес на ЕСвиж кво казват " Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че Европа има "хуманитарна отговорност" да води битка с нелегалната миграция и с трафикантите, които трупат печалби от отчаянието на мигрантите" което значи че те ще управляват потока и така ще се манипулират еврото да стане по силна валута чрез повече печатане и за даване на подкупи на държави да приемат мигранти.А като стане инфлация -чипове ,карти с нули и единици

9

Анонимен

преди 6 години

Козият рог и далаверата симеонов, са обречени на гибел. Само дето се хаби.

8

Анонимен

преди 6 години

"Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че Европа има "хуманитарна отговорност" да води битка с нелегалната миграция и с трафикантите"Като приема в Германия милиони мигранти, от които трафикантите печелят милиони?

7

Дочо

преди 6 години

То е ясно, че с всеки изминал ден положението става все по-зле. Вече е време да се каже стоп на тази глупост с бежанците, да не се допускат нови такива и максимално много да се изпратят обратно в родните им държави.

6

Ddd

преди 6 години

И какво ще правят с добитъка който вече е тук, ще ги интегрират???!!!

5

Анонимен

преди 6 години

"Лидерите на Франция, Германия, Италия и Испания одобриха на срещата си Париж нова миграционна политика"Забележете кои страни определят бъдещето на ЕС- само тези, които най-много обичат арабски шпек.

4

Анонимен

преди 6 години

"Нова политика за бежанците - да искат убежище, докато са в Африка"Поредният "гениален" план на евроиди отите. Ей сега всичките ще се наредят на опашки в посолствата, дам.

3

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах как точно Меркел "води битка" с нелегалната имиграция?

2

-

преди 6 години

Ако западните държави бяха инвестирали трилионите в икономика и инфраструктура, вместо във войни, сега никой от нищо нямаше да бяга.