122

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 144Вероатно с каквото може да се сблъска малллоумният екипаж на американски военен кораб посред бял ден, при това надводно....

121

Do Anon 155

преди 6 години

Кво се опитваш да ги отваряш - за да се получи, трябва некой да е прочел поне една книга, различна от менюто в МакДоналдс,както и да е слушал нещо друго,различно от виенето на Азис...Да се опитваш да разясниш нещо с езика на реалността и науката на средностатистически бг-сузанитка или бг-фики е все едно да се опитваш да направиш от лъв-вегетарианец....Да не мислиш наистина,че някой разбира какво е дизел-електроход?!

120

Активист на БКП

преди 6 години

Дано ни освободят на 9 септември от мръсното американско робство ! Слава на КПСС!

119

Жиб.

преди 6 години

Ще минат на планов ремонт в доковете на Алжир.

118

Анонимен

преди 6 години

До менЗабрави за Джуджето да пишеш "да живей". То да мре ли!

117

мен

преди 6 години

Да живей Русия!!!

116

Фронто

преди 6 години

До АнонименВсичко при което има термоядрен разпад няма как да го скриеш.Засича се от майната си! Може и нещо ново да са измислили де,но се съмнявам.

115

Анонимен

преди 6 години

Атомните самолетоносачи, за разлика от подводниците са уязвими поради едно нещо наречено ускорител на частици. Т.е. взривява се всеки един реактор на основата на уран 235. В смисъл неуязвим за това оръжие е "стария" дизелов самолетоносач. А без проекция на сила САЩ става регионална сила по подобие на Русия, Китай и т.н. Т.е. колкото по дизелови, толкова по-трудно унищожими :-).Изобщо не коментирам ядрения дрон, Статус-а :-)!

114

смех гулем бря

преди 6 години

руските служби нема да се бъркат само в неколко изборни секции, както Хилари се кълне, ами ако шъ да бъркат оно шо си требе они си мое- у сите секции като бръкнат и тамааан шъ дъ натъманят кое си мое оти си требе

113

До 141

преди 6 години

Е поне кита е по малък от танкер....не е лесно да блъснеш модерен боен кораб в огромен танкер....че и да загинат войници....това се случва само във великата американска армия .....сигурно са забравили какво е вахта

112

До 156

преди 6 години

Изостанал е мозъкът ти....просто тактиката на руснаците е елементарна....един самолетносач е ефективен срещу слаба във военно отношение държава но може лесно да бъде потопен от бързи и умни ракети ...и отидоха на вятъра едни милиарди.

111

Анонимен

преди 6 години

Е чак въглища не, но е на дизел, което за самолетоносач е старо.

110

Анонимен

преди 6 години

За самолетоносача е вярно. Старо корито е, но самолетоносача не е нито тих, нито се крие, вижда се от космоса с просто око тъй да се каже. Самолетоносача обаче е и ултра офанзивно оръжие за проектиране на военна сила по света, точно за завоеватели и колонизатори тип жандарм като краварите, които се месят по цял свят. На руснаците доктрината е дефанзивна, затова не са строили самолетоносачи. Там да е атомен няма по-добра алтернатива.

109

Русия е изостанала

преди 6 години

Не знам дали е вярно, но казват че единственият самолетоносач на Русия работел с дървени въглища, защото като плувал изпускал гъст черен дим

108

Анонимен

преди 6 години

Разни неуки мунчовци тука говорят за тези подводници, сякаш са нещо скапано, щото са дизел. Палячовци, това са най-модерен клас (проект 636.3 Колпино) дизел-електрически подводници, които са убиец за атомните подводници. ДЕ подводниците са в пъти по-тихи от атомните и в момента НАТО са в шах, защото нямат с какво да ги засичат. Това са прекрасни дефанзивни подводници да оперират в близост до бази и да потапят както вражески подводници така и самолетоносачи. Могат да изстрелват и крилати ракети.

107

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

ъъ...ше им стигне ли горивото да се добутат до там?

106

Тръмп

преди 6 години

Слава и почит на Руската армия!

105

Анонимен

преди 6 години

И какво като имат дизелови лодки?!Само *** се кефи на новината че е открил топлата вода!Тия вече ми стават смешни!То и българите имаме(имахме)дизели за под вода и какво от това?!Да кажат как икономиката им се повиши,това е по важно!Дори само от този факт се познава колко пари имаш за флот и т.н.!Много смешници има тук и то в сферата на руските фалшификации!!Дерзаите глупци !!!!

104

Анонимен

преди 6 години

Правилно!

103

славянин

преди 6 години

Абсурдистанските демокрачета - отново в истерия! Значи нещата вървят в правилната посока!