150

Анонимен

преди 6 години

Е паназ за това си носим пистолета. Пат на купето, пат на жената и да ме няма.

149

сдф

преди 6 години

Да, стана ясно че кучкарката е псувала бащата.Ако някой се е опитвал да прави забележка на кучкар ще знае колко са злобни. Дори и бабичките.Един от най меките пример:Вървя по тротоара. Пенсионерка с куче, което се стрелка към мен ръмжи и лае, аз я моля да си прибере кучето. А пенсиокучкаката:"Ще те лае я , сигурно има защо."

148

Анонимен

преди 6 години

Дано го натикат в затвора !

147

Беше набил момче

преди 6 години

друг бабаит, защото си карало скейборда в парк за скейбордисти, но бабаитът бил решил да пусне там малката си дъщеричка, за да си играе и тя на воля, нищо, че не кара скейборд и е в предучилищна възраст.Онзи ден пък една персона, без да пита никого, го сложи на щанда за луксозни стоки и му смени наКакания памперс.А бе, кой им е казал на тези, че след като са удовлетворили нагона си, са станали богоравни само защото им се е родило дете? Не знаят ли, че това дете е безценно само за тях?

146

Lan

преди 6 години

Димитров, една пък друга обясняваше, как внуците не можело да отидат да я видят, защто кучето и ревнувало от тях!

145

Димитров

преди 6 години

Който си няма внуче ще си гледа куче!

144

Lan

преди 6 години

Обичам животните и кучетата в това число. Но някои от собствениците им са наистина най-малкото за ошамарване (защото няма разписани закони за безумното им поведение). Като една комшийка, която всяка сутрин води домашния си любимец да се изходи точно в детския пясъчник и при забележка най-нагло ти вика: "Какво ти пука, нали нямаш деца!" или пък когато песът и (злобен като нея) тръгне да се спуска към някое дете, съвсем нехайно маха с ръка:"Ами те родителите да си го гледат!"

143

Анна

преди 6 години

До Христо и всички останали! Ако действително, жената се е държала така, о и аз бих я осъдила за поведението й, без да бия шамар, разбира се! Но тук, както и навсякъде другаде виждам един и същ проблем.Конфронтират се хора, които обичат животните и кучетата в частност, с хора, които не обичат кучета и най-вероятно никакви животни. Това нещо, не се решава между хората, именно с цел да се избегне конфронтация, а се решава със спазване на правила и закони,така,че интересите на всички да са защитени

142

Анонимен

преди 6 години

Малко й е !!!

141

Анонимен

преди 6 години

От 146:И какво има толкова страшно в думата, отразяваща последните тенденции в облеклото, технологиите и т.н., та уважаемата г-ца Мария Захариева я трие така ревностно? Става дума за звездичките в коментара ми и опитите ми да поясня какво означават те...

140

Анна

преди 6 години

До Анонимен Преди ад напишете някоя глупост, прочетете добре и се уверете кое куче се умъртвява в Англия. Няма куче на света, което да не излае поне веднъж. В цивилизована България, обаче, хората не обичат нито другите хора, нито животните, нито децата, не обичат дори себе си. Вашето изказване е типично за един неук хейтър.

139

Анонимен

преди 6 години

На снимката виждам почистени мъжки крака и дребно дамско кученце.Къде е жената?

138

Симо

преди 6 години

Живеем в демократична държава и всеки има право на хоби, стига да не нарушава личното пространство на другите. На мен не ми харесва да виждам клошари спящи в градините, майки, които оставят децата да пишкат и акът край детските кътове, пияни и луди по улиците, но не съм чула някой да се възмущава от товаДа е реагирал някой на графитите по сградите, на потрошените тротоари или на агресивни хора? Не! Но на една жена ще удари шамар,а кучето и не е от лошите породи

137

Анонимен

преди 6 години

Добре я е поставил на място. Куче което напада с лай хора се умъртвява в нецивилизована Великобритания

136

Христо

преди 6 години

Да вкарам малко уточнения. Случайно присъствах на случката. Кучето беше малък Бигъл, около 3-4 килограма. Разхождаше се свободно. Детето беше на около година и половина. Кучето тръгна към детето което явно беше проходило скоро за да си играе (така предполагам). Детето се уплаши и падна. Бащата подгони кучето, а собственичката започна доста цветущо да го псува. Шамара не беше заради кучето (според мен), а заради псувните на "дамата".

135

Анонимен

преди 6 години

Нямам нищо против животните, но наистина колко често виждате собствениците на кучета да ги разхождат с намордник и да са винаги на каишка? Браво на тези, които го правят. А това, че кучето е било малко не е оправдание - детето също е малко!

134

Анонимен

преди 6 години

До 144 "До 141"От векове има и хора, отглеждащи животни, които не им дават нищо друго освен радост в къщи, т. нар. "домашни любимци", но според мен в последно време определено става дума за мода и най-лошото е, че след кратко време, когато примерно на "кифлата" ѝ писне от пумерана, или детето ѝ вече не се "кефи" от питбула си, просто ги изхвърлят на улицата...

133

kolio99

преди 6 години

било ли е на каищка!!!

132

Анонимен

преди 6 години

Първобитни коментари, от първобитни хора... Не виждам какъв ви е проблема с кучетата и хората, които ги отглеждат - нали не са във вашите къщи? В едно отношение, някои от вас (които проявяват малко разум), са прави - въпрос на лична култура на хората е да се постараят да възпитат любимците си да не са агресивни (или ако не могат, поне да ги държат далеч от останалите хора) и да почистват след тях...Сега остана да подхванете и темите за тютюнопушенето на обществени места, лука в салатите и т.н.

131

До 141

преди 6 години

Дедите ни са спали не с,а до добитъка за да използват отделяната топлина през зимата и за тях това е било въпрос на оцеляване!Но може би сте прав имало и изключения превърнали се сега в МО ден овчарски манталитет!Нещо подобно на " парцалените" дънки!