39

Tortelini

преди 6 години

Ei, toz bg sinor kato pasticcio...makaroni, mesna kaima, bechamel...

38

Анонимен

преди 6 години

Камера граница не пази! Пази я ограда, ток, кучета и въоръжени наряди с разрешение за стрелба. Всичко друго е от дявола, само удобен повод за корупция и замазване на очи.

37

БРАВО на ГЕРБ

преди 6 години

Но цената от 6 милиона ще стане 6 милиарди Евра . Трябва Рашид Вежди да върне парите от Съборените Паметници на Къщи на Българските Въжроденци от Подкупи в КТБ .

36

Анонимен

преди 6 години

аааааааааааааааа ПАЗИМЕ ГИ да си седят У НАС???!!!! МНОГО УМНО

35

да ви е...

преди 6 години

Вместо сърбите да си пазят границата, ние ще им я пазим с 6 милиона от моя и твоя джоб....

34

Анонимен

преди 6 години

т-ъ.по....мера , особенно с Т.....ъп...ана от Банкя...

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен29 МВР ли ? Това е решение на Правителството -Гарантирано от ГРАБ. Те отдавна чупят ***...омера особенно с ***..ана от Банкя .

32

Анонимен

преди 6 години

Защо със Сърбия, а не с Турция? За да влизат у нас и да не могат да излязат?

31

Kar luug

преди 6 години

Mai mnogo besni bulgari ima v chakalniata na eu...da n zaraziat komshiite...

30

целта

преди 6 години

Разбрахте ли каква е целта? Мигрантите трябва да влизат в България, а не да излизат от нея.

29

Един от Северозапада

преди 6 години

До Димитровски Комсомол Зависим е от руснаците, и още как!!! Мине не мине седмица, и отива или той или някой от приближените му, на инструктаж я в руското посолство, я директно в Москва, а и ни писна да го гледаме колко пъти се е снимал до Путин...Да знаеш-прав си-каквото му каже Путин-изпълнява го, напук на Щатите и ЕС!Зависим е, и още как!!! Колко щатски проекти спря, по настояване на Русия, само руско оръжие купува, руски бази строи, остави друго, дрънка оръжие !

28

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези 6 милиона лева? само за 10 000 лв се пуска по оградата високочестотен ток и проблема с навле.ците е решен. Най хубавото е че тази ситема работи и с автономно захранване така че е независима от централното захранване ако спре тока. Високочестотният ток не убива но разтърсва така че втори път никой няма да посмее да пипне оградата.

27

Анонимен

преди 6 години

Това шега ли е?

26

Анонимен

преди 6 години

Тия от МВР счупиха ***.Ще им се смее цяла Европа за "гениалното"решение.Ама защо ли се изненадваме?

25

Анонимен

преди 6 години

Следващата умна стъпка ще бъдедемонтаж на оградата от южната граница и монтаж на северната.Като нищо. както е тръгнало.

24

Димитровски Комсомол

преди 6 години

Тиквата е зависим от руснаците. Харчи народна пара за безумия докато банковите му сметки се пълнят от престъпления срещу човечеството. Но комуниста няма Род и Родина. Той има само Интернационален дълг. Справка: Пристанище Росенец, Ценовата политика на Лукойл, Топлофикация, Демографската картина на България.......ЧАО....

23

Анонимен

преди 6 години

Тази измишльотина на м-ра на вътрешните работи ли е,или на неговия началник.А иначе полицаите протестират за дрехи,обувки,консумативи и заплати,но от тези неща не моиже да се краде.Разбрахте ли сега къде е заровено кучето?

22

Ачо

преди 6 години

За да не се връщат мигрантите и Цветан Василев.

21

Анонимен

преди 6 години

Властта се е загрижила,че малко мигранти искат да останат у нас и затова още не е довършила оградата по южната граница да могат свободно да си минават,но няма да им ги пуснем на сърбите,тука да си стоят и да обикалят около халите и пазара,където вече не може да се замръкне.КОЙ велик ум измисли поредната простотия.КОЙ?

20

Анонимен

преди 6 години

Любопитното в случая е, че целта, идеята и лозунгът са "спиране на мигранти", а не "отстояване на националният суверенитет и националната сигурност". Къде остават последните е неудобен въпрос, на който се отговаря с празнословия.