155

дреме ми

преди 6 години

До Анадолски 160Ох мамин сладък той. Имали думата те. Къде бе мушморок? Къде имате думата? Хората 500 пъти ви го казаха дипломатично, че не ви искат и когато се направихте, че не сте го разбрали се наложи вече да ви го кажат буквално и в прав текс, че никой никъде не ви иска, а той имали биле думата. Ха ха ха. Имате думата, ама единствено у вас. Ще се радвам вашия да постои по-дълго на власт, че съвсем да ви "оправи". Да не забравяме и САЩ, на които изменихте, че и те ви кроят шапката.

154

Forhe

преди 6 години

Bankerite imat nai-mnogo polza ot voinite....bankerite podklajdat voinite s ogromni parichni reki i uragani...ako nema voini, koi ste vzema krediti?!....za orajeinata industria, autoindustriata, farmaindustriata, zastrahovatelite, stroitelstvoto, hranitelnata promishlenost, lekata promishlenost, mashinostroeneto, energiite, transporta, ambalajite, sporta, culturata, nedvijim i dvijim kapital, vsichki iskat barzi i visoki pechalbi ot ogromnite offshorni parichni resursi na socialisticheskia siv.

153

Анадолски

преди 6 години

"Дреме ми за турците. Те са обречени."Не ние, Вие сте обречени кукли слушайки тоя и оня! Кажи ми къде имате думата...В ЕС то ли? В Нато ли? Турция и в двете има повече думата от вас! Кои държави се събраха в Анталия? Освен Америка, Русия и Турция? Та ние сме били обречени?

152

дреме ми

преди 6 години

Дреме ми за турците. Те са обречени.

151

Анадолски

преди 6 години

Колеги българи, факт, е че Турция си гледа интересите...само на вас ви е виновен все някой...и сте пълни със злоба (не се отнася за всички).Турция на времето е воювала с Русия,но сега и двете държави си гледат интересите,само вие губите колеги и все намирате кусури,с намиране на кусури не се напредва.С добри отношения с Турция може само да спечелите! Кой ви помага в първа нужда, защо европейците като партньори не ви осигуряват евтино лечение, а Турция, при злопооки първи там е червения полумесец

150

Анадолски

преди 6 години

До Миал"Много си глупав. Турците влязоха в Кипър защото Гръцките Черни Полковници искаха да присъединят Кипър към Гърция."Да и правиха зулуми на турците там! Махни капаците!

149

амер.трол

преди 6 години

охй зар аботих долари да плюя по Русия и предавам България, като ви забл.че ИД не е дело на САЩ.

148

100 % TURK

преди 6 години

Няма никакъв признак, че администрацията на Тръмп е заета с подобно мислене.''''''''''''Не е верно това .Над 1000 тира военна техника премина в ръцете на сирийските ПКК , известни още като PYD. За какво им е толкова голяма военна железария ?Ще бъдат избити с това оръжие в ръка. .....Това е грешка и заради нея ще измрат много хора.

147

Истината

преди 6 години

Коалицията водена ог САЩ превзе РаккаПичин и Башар никога не са воювали с ИДИЛ

146

Миял

преди 6 години

До 151;Много си глупав. Турците влязоха в Кипър защото Гръцките Черни Полковници искаха да присъединят Кипър към Гърция.

145

Миял

преди 6 години

До Анонимен--147;1870г Султана утвърди БЪЛГАРСКАТА ЕКЗАРХИЯ с територия 225000кв.км. Русия беше против независимоста на БПЦ. Тя изпрати 6 наши владици на заточение/Княз Лобанов- 3 и Граф Игнатиев-3./ На ЦАРИГРАДСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ ни гласуваха АВТОНОМИЯ и 175000кв.км. територия. Граф Игнатиев провали конференцията като се срещна с везира на 15.01.1877г,който щеше да подпише решенията на 18.01.1877г. На 08.07.1876г. РУсия и Австроунгария подписахаРАЙХЩАДСКОТО споразумение и ни раздадоха земите.

144

Анадолски

преди 6 години

Турция си гледа интереса... Казва стоп като стане въпрос било то на НАТО, било то на Европа или Русия...Ако слушаш този и онзи се превръщаш на кукла с конци...Е като вленахме в Кипър ни направиха санкции и кво... Сринахме се и изленахме от Кипър ли?Ама великите ми сили искат държави пошлувковци..."Света е по голям от пет!" РТЕ

143

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно,САЩ и Брюскел са се погрижили за бъдещето на ИД .Няма да си захвърлят рожбата ,я !

142

Анадолски

преди 6 години

До Миял"Наясно ли си какво е ПКК? Партия на кюрдските комунисти."Знам колега, знам...ние вече знаем джиера на пкк, кой ги създаде, кой им помага, кой ги брани...европейците доста си ги обичат и бранят!

141

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще разберем какво следва. Нали сме съюзници на САЩ и ИДИЛ .Ако ВПК продължава да бълва оръжие ,а ние се славим като донори на ИДИЛ, значи ,, международната демократичната общност ,,ще продължи подкрепата за ИД .

140

Анонимен

преди 6 години

До Миял.. абе то Русия ни даде излаз на три морета, ама анголи жидо..ве.те и германците ни спретнаха Берлинското разпарчадосване ....И по-кротко със съчиненията , мязаш на Иво М инджев...

139

Миял

преди 6 години

До Анадолски-143;Наясно ли си какво е ПКК? Партия на кюрдските комунисти.

138

Анадолски

преди 6 години

"Кюрдите за разлика от българите преди 140 години не уцелиха на освободител. "А и да те питам този ваш освободител какво чакаше 500 г? Робство та робство... Кланета та кланета...Може ли роб да учи та даже в чужбина, роб може ли да ражда, да си говори на езика, да си ходи на църква и т.н Аре сменета грамофона... Арменците и те...Защо след като се поканиха 2 пъти бягат от научно историческо разследване...Хвърли кал на слънцето, па може следа да му остане!

137

Миял

преди 6 години

До Анонимен-140;Русия ни отне Добруджа и Силистра. Заради Русия застанахме на страната на Германия.Запознат ли си с Деклозиеровата Афера? Англия и Франция ни канеха за СЪЮЗНИК.Русия ги притисна и подписаха договор на 10.04.1915г. В него има Клауза; При победа над Германия на Русия се разрешава да ОКУПИРА ПРОЛИВИТЕ И РЕГИОНИТЕ ОКОЛО ТЯХ. Ние и Турция сме такъв и затанахме на страната на Германия за да си запазим земите.Русия ни направи съюзници с Турция след Балканската война.

136

Анадолски

преди 6 години

До 138Пкк се създаде през 80 те! А и съвпадение явно...:-) веднага след като няква, комисия от ингилизи оон.. на човешките права посети Турция...няма проблем с никой до тогава ама решили да посетят Турция! И хоп пкк...Колега ние нямаме проблем с кюрдите ние имаме проблем с пкк...Не всеки кюрд подкрепя пкк, а и тези от пкк не всички са кюрди! Защо западните медии не покажат убитите ингилизи, немци, арменци и американци...защо мълчат а и те кво правят в клетките?