64

tikwa e bolestno

преди 6 години

ako Paris ima i si drzi na renometo, sled srestata i razgovorite koito se za4uha kato s kakvi dumi i sopoli e u4astval premier Boiko, na denia da kysat diplomi4iskite vrzki. takava gnusna i seliandurska vizaj *** Boik ta na mesto bat Boiko si treba da mu se kajat onezi dumi koito cenzura zamenia sys zvezdi4ki. dobre 4e ne sa turili pre4upeni krstowe

63

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 6 години

Личи колко знае от Историята на България, кой е бил в двореца.

62

Аз антибойковистът

преди 6 години

До 65професора Иво Христов е космическа недостижимост за Тиквата и Макарона, да не говорим за Цвичката и целият ЖГЕРБ:))) Аре лягайте си гербери, мозъкът ви и без тва дава заето от дългите интелектуални напъни! Бойко каза: всички в леглата!

61

Пешо

преди 6 години

Банкянския шут яко се излага пред чужденците!Тикво разкажи му че си бил и пожарникар и портиер на Тато че и мутра даже!

60

Фрегатка ми дай

преди 6 години

и повече не ме мъчи, вземи миражите аванта, но гастербайтер остави!!!

59

До 66

преди 6 години

Пуси си ти, но снимката ако искаш е твоя. Само не разбрах кои сме ние и вие уточни.

58

Аз антибойковистът

преди 6 години

Кажи му Тиква и не го обиждай повече;)))

57

До 56

преди 6 години

Луси-пуси,ние само се шегуваме.Как да не се засмееш на тази снимка,като е толкова уникална.Искам я за спомен.

56

До 58

преди 6 години

Виж сега да те светна.Иво Христов е професор,умен и интелигентен и говори френски.Ако Бойко така го е отрязал,това говори за онова,което всички си говорим за нашия премиер.

55

Анонимен

преди 6 години

До до 53На мен пък ми се повръща от Макарон бабичката му и "френския" на Биби

54

До 59

преди 6 години

Докато беше с Румен Радев го гледаше с уважение и респект,а после,преди това и на посрещането се лигавеше с Бойко,защото много добре е схванал манталитета на нашия,който обича да го хвалят като в старата поговорка "кажи му аго,да му стане драго".Макрон дойде с една единствена цел да прецака нашите превозвачи и срещу това обеща подкрепа за Шенген и еврозоната/за какво ли ни е/,като много добре знае,че тия неща не зависят само от него.

53

Анонимен

преди 6 години

Божееееее,каква снимка!!!!Тия двамата къртят мивки.Горката г-жа Макрон.Да не се окаже в любовен триъгълник.

52

Анонимен

преди 6 години

Като чета злобата и зависта в коментарите по долу се изумявам колко трябва да ти е сув живота...тоя негативизъм и комплекс за омаловажаване който имаме е отвратителен .. радвам се че има млади и будни хора които живеят и те за щастие не сипят злоба на такива места защото имат реален живот за живеене...

51

Lucy

преди 6 години

Не знам кой е писал това безумие - не съм виждала за БСП лидери да се пише така. Много злоба и неадекватност от троловете на комунистите!!!

50

Добрата новина

преди 6 години

Напоследък русофилите пак са натикани по форумите, където да не пречат на нормалната политика на България :)

49

Гюнтер

преди 6 години

Родих се със светлия лик на оня правешки *** жоффкоф,ще си отида със друг светъл лик,на банкянския неграмотен мутрогофрен!*** и живота,дето живях..

48

Анонимен

преди 6 години

Всички френски вестници отделят днес по цели страници за срещата между Макрон и Борисов и почти никой дори не отбелязва, че преди това френският президент е имал среща и с Радев.

47

Анонимен

преди 6 години

ББ: Еманюелчо, кво ше вечераме довечера бе?ЕМ: Макарони с бешамел и шоколад! Облял съм ги специално за теб Мон Ами!

46

Анонимен

преди 6 години

Макарон дошъл в България. Значи нещо лошо пак замислят да правят евро цървулите. Всеки път, когато в България, дойдат *** от западна Европа или от САЩ, се случва нещо гадно за България. Тия типове никога не идват за добро. Западняците само гадости правят.

45

Баце Жоро

преди 6 години

На Боце пак му е къса вратовръзката. Тия наще нема ли да спрат да ни излагат и да започнат да бе обличат нормално? На Макрон колана му що е на обратно? Френски стандарт или просто е ***?