10

Анонимен

преди 6 години

Аз им работих на тези робовладелци цели 3 години. Камионите са живи бараки на по 1 милион километри. Външно ги гледате че имат вид а отвътре всичко се е разпаднало. Пътувах из цяла европа където замръкнеш там осъмнеш. Не пусках парното по паркингите и спех на студено щото нямаше да ми стигне горивото да се прибера. Заплатата ми беше 1200 лв. Като им кажех на колеги от европа колко ми плащат и падаха под масата.Сега карам в Норвегия със заплата от 8 000 евро. Комфортен камион с всички екстри!

9

гошо печения

преди 6 години

Не разбрах кое му е лошото бг бг шофьорите да вземат 2000 евра във френска фирма, а парите да ги харчат в бг. Лошото е когато си в френска фирма и караш в източна европа. Тогава вземаш 300 евра

8

Наблюдател

преди 6 години

Бългаската работна етика е като българската бизнес етика и изобщо булгарската етика - демек никаква я няма.Затова и заплатите ви не са като френските, понеже и акъла, и работата ви не са.

7

BG СМЕШКИ

преди 6 години

пълни глупости ....никви фалити няма да има ! просто у БГ всички работадатели са решили че няма да плащат за нищо ..... за тва държавата ни е пълна смешка ! иначе Франсето колкото и да ми е противен има право ......българинът така и не се научи да прави бизнес ! само гледа да прецака и да те изработи ...... ужас !

6

Анонимен

преди 6 години

До 1-Прав си , но кой да вниква в написаното, че и за разбере смисъла- Макрончо е пълен б..о к.. лу..к , избран с подходящата помощ , отрязан от Англия, сега и поляците тези ще изчистят наглите ара..бей...шън даже Полша няма какво да чисти, сега ще го видиш Макрончо как ще смени тона като отиде в Чехия , Словакия , Унгария ... тук дойде да ни убеждава да сме толерантни ,по неговите правила ...с такива като него ЕС си отива , но мисля ,че истинските французи още малко ще го търпят

5

Анонимен

преди 6 години

Пазарът е отворен и на който не му харесва,да се изнесе от него.И без това въпросните шофьори не работят качествено,по цял ден се излежават на границата и драскат във форумите,подкрепяйки своя любим агресор-Путин.

4

Orelue

преди 6 години

Auuu, glad za bg shofiori.....germanci, franseta, angleta, italiani, holandi, swedi, belgiici, luxemburgci sha sa izbiat za bg shofiori da im rabotiat za bg zaplati 1800 euro na mesec....a bg firmi ne haresvat afrikanski i amerikanski shofiori....pf...

3

Анонимен

преди 6 години

Бъларските превозвачи искат да плащат български заплати и да получават южноамерикански проценти от печалбата. За какво им е тая Европа?

2

иво

преди 6 години

А като им платите повече на БГ шофьорите ,дали няма да останат при вас или искате да лапате повече ?

1

Анонимен

преди 6 години

аз кото ви писах че лешояд надуши мръвка ми слагахте минуси