21

Анонимен

преди 6 години

да ... три жени набили трима полицаи (български юнаци)всякакви повреди телесни и душевни им нанесли веднага повярвах на българите :))))

20

Анонимен

преди 6 години

турските германски граждани кюрди ли са или гюленисти

19

Сеирджия

преди 6 години

Другия път, уважаеми турски гастарбайтери - през Гърция. Ние нашите кривици ще си ги оправиме, но и с вас не искаме да имаме нищо общо. Нали сме "гяyри"? Минавайте отдругаде. Ако зависеше от мене бих издигнал 5 метра стена на границата и метални мрежи в морето.

18

Анадолски

преди 6 години

"Туй турците значи и на снимка да ги видиш удри."Първо си ударете корумпираните служители! Докъто не почнете да се перчите на който трябва, сте обречени да карате на задна, колега!Ще му дам аз един подкуп... Не стига, че са едно сопнати и постоянно пофкат ваште граничари, а и още на входа държавата ми е взела 6 лв а и на него да му дам! Колко българи, които са минавали от Капъ Куле е стрещнал пофкащ граничар!? Или да го извикат в специална стаичка!?

17

Анонимен

преди 6 години

Какви обвинения бе-директно в панделата по бързата процедура!Толкова са читави след като са се възпротивили на проверка!

16

патриот?

преди 6 години

До Анонимен 14; Не, не е от "една заплата и кредит" всичко е от това детайлно, ежедневно скубане на хората минаващи границата без разлика на народност, раса, пол и религия. Митничарите и граничната полиция по ГКПП тата нямат тези човешки качества. Те гледат да напълнят джоба до следващата акция на ДАНС.ХАРЕСАХ ПРИЗИВА НА 13 И НАПЪЛНО ГО ПОДКРЕПЯМ.Вече е крайно време да се осъди кражбата и далаверата от самото общество а не да се казва просто"абе той си знае работата"...

15

Анонимен

преди 6 години

А тези гастарбайтери колко клипа са качили от бг границата, където им взимат подкуп! Та май тук безсрамниците не са пътниците а бг граничарите! Абе още като вленеш в бг плащаш 6 лв за дизинфекция (вода с хлодна вар)...от където 1 лев отива за банката! Нима държавата няма възможност безплатно да вложи тази система? В Турция също по едно време имаше дизинфекция, но БЕЗПЛАТНО!

14

Анонимен

преди 6 години

Знам само митничари от Свиленград какви къщи и коли имат...жена му не работи и всичко това нима с една заплата или кредит, а...?

13

ПРИЗИВ КЪМ ДАНС

преди 6 години

Уважаеми господа,ако сте за правова държава ви моля най-учтиво да правите чести и щателни проверки насочени към Граничната полиция и митничарите работещи на ГКПП с Република Турция.Същите имат места(стаи в сградата) предназначена за "скубене".Погледнете и следете камерите в района и ако видите,че някой е "привикан" в сградата значи е "оскубан". Вземете мерки против тези пладнежки крадци защото вредят на имиджа на страната ни. Накарайте ги да си обърнат джобовете за да видите колко валута носят

12

До minava6t

преди 6 години

А и колега не можаха да измислят системата за компютъра (където е само един май) откъдето бг регистрациите трябва да минат нареждайки се хората като аптикарски шишета за да ти дадът хвърчащото лисче, че си проверен и го даваш на изхода...малеее...и по тоя начин докъто бг регистрацията не освободи лентата аз чакам! А в Турция всички коли се проверяват, но митничара, който има таблет праща на изхода, че еди коя си кола е проверена...а иначе ние сме били в средновековието!

11

Анонимен

преди 6 години

Граничната полиция на ГКПП тове с Турция са си долни ракетьори, пладнешки крадци и простаци. Тъкмо им е оражаят сега по Байряма и връщането на гастербайтерите. Знаят много добре "комшу йок му чорба парасъ" това е няма ли пари за чорба. Ако ДАНС и антикурупционните органи направят щателлна проверка по стаите им или по време на връщане от смяна, особенно между датите 26 Август- 04 Септември 2017 ще намерят много пари и други илики за пладнежкия грабеж на тези хайдути облечени в държавна униформа.

10

патриот?

преди 6 години

До БАЧКАТОР; Не братле, преди хайдутите бродеха нощем из Балкана и пазеха от проходите да минат богатите хора за да ги ограбят, сега са облечени в официални дрехи на Република България и го правят по пладне без да се свинят. Никой не би дръзнал да удари полицай, но тук "полицай" в истинския смисъл на думата няма.Тези са професионални ракетьори, които "придърпват" жертвата в стаята и му казват в очите, че трябва да даде 20-30 евра "за го пуснат с този багаж" или, че документите му не са изправни

9

Тото

преди 6 години

Един мъж и две жени претрепали наште полицаи, не знам кой прав кой крив, ама това си е резил.

8

minava6t

преди 6 години

Само този който не е пътувал от Турция към България и през трите ГКПП-та не знае, че ракетът започва още от "златната локва",там "обеззаразяването" струва 5,84 Лв.но дамата ти казва,че няма дребни а "жълти стотинки" не приемат и така даваш 6.00 Лв. за 5,84 и минаваш,полицаят на паспортна си намира причини да те оскубе с поне 10 Евро, митничарят си харесва нещо от багажника и така от входа до изхода олекваш най-малко с 50-60 лева без причинно. Ако не дадеш ли?Чакаш проверка с часове и пак даваш.

7

БАЧКАТОР

преди 6 години

*** си остава *** , ако ще и в Германия да работи.

6

Анонимен

преди 6 години

Туй турците значи и на снимка да ги видиш удри.

5

Анонимен

преди 6 години

"Ако бяха сторили това турски полицаи,до сега да ги беха въдворили в Диарбекиря с присъди от по няколко петилетки!"Турските полицаи и митничари не са известни с подкупите, а и най-вече с мързел...особено откакто Ердоган е на власт! Вашити са известни с думата Чорба парасИИИ:-)

4

:-)

преди 6 години

Абе цялото семейство е е...а мамата на полицаите! А и не ми се вярва колеги, че полицаите са света вода ненапита...във вчерашната новина си пишеше, че в колата нямало нещо нелегално...щом всичко при тях е ОК защо от самосебе си да е почнало кавгата!?

3

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха сторили това турски полицаи,до сега да ги беха въдворили в Диарбекиря с присъди от по няколко петилетки!

2

Анонимен

преди 6 години

Дръжте ги 3-4 седмица в ареста, да им мине отпуската и после ги пуснете с обвинение и копие от последното до немските служби.Олабиха се много турците, добре би било да бъдат понатегнати.