83

Анонимен

преди 6 години

до ко 15В Иран няма терористи, там са миролюбиви и трудолюбиви шиити, терористите са в Саудитска Арабия-все сунити, това се знае от всички служби по света.

82

1

преди 6 години

Един от малкото известни факти за произхода на Путин, е родителите на майка му са евреи.Дядо му по майчина линия е носил звучното руско име Мордехай Мордехаев и е бил готвач в стола на ЦК на КПСС.Известно е също така, кой бива смятан за истински евреин - родения от майка еврейка.Та не им берете дерта на израелците, те са си опекли работата.

81

до 86-ти

преди 6 години

ХАРОЛД УОЛЪС РОЗЕНТАЛ,не е евреин а хазар.......

80

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРуснаците са стъпили на луната преди 50 години. Нещо, което израел няма да може да направи в близките 100 години. Сравнението е смешно мериш *** с мечка. Ако израел беше толкова велика нямаше да живеят в страх и паника и с палестинци вече 50 години и да им гърмят бомби в дворовете ид а ги мушкат с ножове

79

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНали американския флот пролази скоро към Северна Корея и какво стана> корейчето им се изхвърли върху главите и се изгаври с тях и перчема започна да говори за мир. Америка е станала беззъбо псе

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен6 дневната война е в едно друго време. През 1912 година и България смазва Турция, но сега нещата стоя друго яче. Иначе за Израел ще кажа че кой каквото си е дробил ще си го сърба.

77

Анонимен

преди 6 години

Дядя Вова да не е нашия Плювньо или неговия тиквен началник от Банкя, че да стои мирно .

76

Анонимен

преди 6 години

преди години на срещата в давос премиера на израел натаняху обяви пред западни медии,че за Израеле много по добре да имат за съсед в Сирия Ал Кайда ,отколкото про иранското правителство на Асад,веднага след това изказване на Натаняху още тогава писах,че следващата държава която ще бъде разорана от война ще е Сирия и познах. Вече е ясно и на децата ,че където са намесени ч*футите следват воини,кръвопролития и всякакви гадости.

75

Анонимен

преди 6 години

СТОТИЦИ МИЛЯРДИ ИЗЛЯХА ЦИОНИСТИТЕ ДА ПОСТАВЯТ РУСИЯ НА(КОЛЕНЕ) ТО НЕ БЯХА УКРАЙНСКИ МАЙДАНИ,ТО НЕ БЯХА САНКЦИИ,ТО НЕ БЯХА ВОЕННИ БАЗИ ПО РУСКАТА ГРАНИЦА И ДРЪНКАНЕ НА ОРЪЖИЕ,ТО К,ВО ЛИ НЕ БЕШЕ И В ОТГОВОР НА ЦЕЛИЯ ТОЗИ ЦИОНИСТКИ ЦИРК ВОВА ПУТИН И ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ САМО С ЕДИН ГЕНИАЛЕН ХОД СЛОЖИХА ЦИОНИСТКИЯ ЗАПАД НА КОЛЕНЕ И ТОЗИ ХОД НА МОСКВА БЕШЕ РУСИЯ ДА РАЗПОЛОЖИ В СИРИЯ ВОЕННИ БАЗИ И ДА ПУСНЕ ТАМ ИРАНЦИТЕ И ХИЗБУЛА ЗАЕДНО С КОИТО ПОДПУКАХА ГАЛЕНИТЕ ДЕЦА НА ЦИОН ОТ ИДИЛ И МОШЕТАТА КЛЕКНАХА

74

Един готвач

преди 6 години

Леле, само 2 сороски-плевнелиевски трола, а с толкова лъжи и глупости затлачиха форума. Не разбират обаче че са вече бита карта. Палачинката се обърна САЩ не са вече добрият герой а омразният злодей докато Русия е опора и силата на европейската цивилизация и християнството. само плевнелиев и бг "политиците" не го разбират и продължават да служат на злото вкл с глупавата си тролска пропаганда.

73

Анонимен

преди 6 години

Голям кеф е да гледа човек как ционистката змия Натаняху се гърчи пред Путин и как няма да се гърчи след като плана ан ционистите да свалят президента на Сирия Асад не успя и само за последния месец руските ЗРК Панцерь са свалили няколко огромни израелски безпилотни самолети Heron изпратени в Сирия да нанасят въздушни удари срещу армията на Асад /Само за пояснение един от тези безпилотници струва над 100 милиона долара.

72

Анонимен

преди 6 години

ХАРОЛД УОЛЪС РОЗЕНТАЛ ЕДИН ОТ НАЙ ВИШЕСТОЯЩИТЕ ЕВРЕИ ,КОЙТО СЕ РАЗКАЯ ,ЗА ЦИОНИСТКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО И ПРОГОВОРИ .НАМЕРЕТЕ ИНТЕРВЮТО НА ХАРОЛД РОЗЕНТАЛ,ЗАРАДИ КОЕТО ИНТЕРВЮ СЪЩИЯ БЕШЕ ПО КЪСНО УБИТ.В ТОВА ИНТЕРВЮ ХАРОЛД УОЛЪС РОЗЕНТАЛ КАЗВА СЛЕДНОТО -ПОВЕЧЕТО ЕВРЕИ НЕ ОБИЧАТ ДА ПРИЗНАВАТ ТОВА,,НО НАШИЯ(БОГ) Е ЛУЦИФЕР..И НИЕ СМЕ НЕГОВИЯ ИЗБРАН НАРОД ,ДА ПРОДЪЛЖАВА РОЗЕНТАЛ НАШЕ ДЕЛО СА И ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ,ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ В РУСИЯ И ВСИЧКИ ГАДОСТИ СЛУЧВАЩИ СЕ В СВЕТА.

71

Анонимен

преди 6 години

Прочетете за "шест дневната война". За няколко дни израелците смазаха "приятелите" на СССР въоръжени най-новата руска техника и с руски летци. Малък Израел за седмица постави на колене Египет , Сирия и Йордания.Израелците дават 370 убити а арабите над 50 000

70

Анонимен

преди 6 години

А РУСКИТЕ *** ПРЪСКАТ СЛЮНКИ ОТ ЗЛОБА.ИНФАРКТА Е БЛИЗО

69

Анонимен

преди 6 години

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО В БЛИЦ БГ КАК РУСКИ ЗРК ПАНЦЕРЬ СВАЛЯ ОГРОМНИ ИЗРАЕЛСКИ БЕЗПИЛОТНИ САМОЛЕТИ HERON,ЕДИНИЯ ОТ КОИТО СТРУВА НАД 100 МИЛИОНА ДОЛАРА..ГОЛЯМ КЕФ Е ДА ГЛЕДА ЧОВЕК КАК ЦИОНИСТКИТЕ ЗМИИ В ЛИЦЕТО НА НАТАНЯХУ СЕ ГЪРЧАТ И СЕ МОЛЯТ ПРЕД НОВИЯ СВЕТОВЕН ГОСПОДАР ВОВА ПУТИН.

68

Путю

преди 6 години

Помага на Аятолаха срещу велик Израел, защитник на Християнството срещу морето от резациИ аятолахът и *** ще се каят...

67

Анонимен

преди 6 години

Много са панирани израелците:) Затова отстрелват в Сирия руските С-300 и с400 като мишени на стрелбище:)

66

Анонимен

преди 6 години

Ще стане като преди 2 години - VI-ти Американски флот ще влезе в Средиземно море и всички неприятели на Израел пак ще се изпокрият за години напред ;)Русия е в Сибир, няма флот и кураж за нищо, няма самолети и танкове, няма трезвени войници

65

Анонимен

преди 6 години

Другари евроатлантици, и в съботния ден ли се дрогирате ? Направете почивка един ден, ще ни напуснете млади ...

64

Анонимен

преди 6 години

Всички идват на крака пред великия световен политик и лидер Путин