55

До до 69

преди 6 години

Кой богат (или дори нормален) турист ходи там бе ***Ела да видиш?

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 69В Турция ходят средната класа - бачкатори! Богатите руснаци ходят на Ривиерата, Карибите, Бора-Бора и т.н.

53

Анонимен

преди 6 години

"Почти на всякъде се споменава името на Турция! А иначе за някои не е била важна страна!"Да пък точно тези "някои" не са важна страна!

52

Анонимен

преди 6 години

А богатите българи реват, че бедните руснаци ги изкупили - смех...

51

Анонимен

преди 6 години

"А тук богати руснаци няма да дойдат на почивка!"Богатите отиват...в Анталя, Кушадасъ, Бодрум, Мармарис, Дидим, Фетхие...

50

Анонимен

преди 6 години

Почти на всякъде се споменава името на Турция! А иначе за някои не е била важна страна!

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44Не знам колко е минималната заплата в Сибир - не ме интересува и не съм ходил да видя! Видял съм обаче "бедните" руснаци как разпускат това лято по родното черноморие, а "богатите" и "стабилни" българи как гледа отстрани, като.... бедни сирачета! А тук богати руснаци няма да дойдат на почивка!

48

Анонимен

преди 6 години

Когато се прочете между редовете слушат речите им и се преведе истинският им смисъл тогава се разбира че нещата не са такива за каквито искат да ни ги представят. Много от хората приемат за чиста монета това което чуват или четат. Грешката им е че не се вглеждат и вслушват в подтекстовете. Същото се случва и пред избори. Всички тези дето гласуват нямат напредстава какво им говорят в предизборните им обещания. Те им говорят но не казват нищо а те ги разбират че им обещават ама какво и те незнаят

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 60Въпросът е баце какво прави да "защити" интересите на българските работници, като мълчи като риба пред родните пишманбизнесмени, които и дума не дават да се обелва за качване на минималната заплата от 200 евро нагоре... А кво ли остава пред макарона да защити интересите на същите!

46

пресконференция

преди 6 години

Макрон: "Скъпи Бойко, тук съм, защото сме приятели!"

45

Анонимен

преди 6 години

А на бас ,че раситко националистическата руска ударна бригада разположена в правителството под името обединени патриоти ще продаде интересите на българските работници ,а на бас ?

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57А знае ли макарона, че когато тук е имало цивилизация, писменост, дворци с канализация, модерна армия и т.н. "висшите" наглосаксонци са живеели в родовообщинен племенен строй по горите! До момента само един е заявявал тази истина гласно - спорния Г. Димитров на Гьоринг на Лайнцигския процес, че когато ние сме имали писменост и култура техния крал е говорил на немски само с конете си...

43

ponti

преди 6 години

Следя срещите и пресконференциите, и за пръв път съм горе-долу доволен от това, което ни се представя, т.е. за пръв път си искаме за да дадем. Това не оправдава просташкото поведение на Бойко и министрите му разбира се. Катето е дошла от плажа за малко (втори ден подред със същата неадекватна рокля). Влади си чопли телефочето по време на презконференцията, изтъпанен пред всички. Баба Руми гледа и се чуди за какво става дума и няма ли да свършва че и омаляха краката на токовете.... ужас!

42

Анонимен

преди 6 години

Макрон просто казва с прости думи, че заради географското си положение и етническия си състав (нисши, не-англосаксонци) България не е нищо повече от плацдарм и пушечно месо в един бъдещ военнен конфликт. Никой не инвестира в такава държава, съдбата и е ясна. Трябва да се построят само магистрали за военната техника като почне войната, може и самолети да кацат, магистралите са важни.

41

Пелмена

преди 6 години

Бие път до България за да се срещне със руските представители,а можеше да привика Решетников вместо да се среща със представителя на партизанското движение за рекет,кражби,репресии и подривна дейност срещу държавата под диктовката на Москва.

40

СТАВРОС ПЕТРОС

преди 6 години

Макрон иска две неща от ТИКВАТА. А ТИКВАТА ВИКА--ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ ПОДБИВАТ ЦЕНИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ И НА ШОФЕРИТЕ .АБЕ БОДИГАРДЕ НА БАИ ТОДАР...МАКРОН ИСКА ДА СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ, И ТЕЗИ ФИРМИЧКИ ДА СИ РЕГИСТРИРАТ ДЪЩЕРНИ ФИРМИЧКИ ВЪВ ФРАНЦИЯ И ДА ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ КОЛКОТО ПЛАЩАТ ФРЕНСКИТЕ ФИРМИНА ШОФЕРИТЕ СИ -- ПО 3000 ЕВРО..А НЕ ПО 1500....ТАКА ФРЕНСКИТЕ ЩОФЕРИ СА ИЗМЕСТЕНИ...И ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМ КОНФЛИКТ, С КРЪВ ДОРИ ВЪВ ФРАНЦИЯ.ТОВА ИСКАМЕ И НИЕ ГЪРЦИТЕ . ИНАЧЕ ВЪН ОТ ЕВРОПА -- НА ВАС

39

Турчин

преди 6 години

Франциза добре го е казал за членката на ЕС- "между", всъщност България е турска тоалента, това ви го казаха в Брюксел и показаха на целия свят като турска толалетна да видят всички за какво ви смятат. И го доказха - България днес е отходната дупка на ЕС, задния двор, на втора скорост, слугите. Айде, да си членувате със здраве в ЕС още 1000 години.

38

между Русия и Турция

преди 6 години

Макрон за България: Между Крим, което означава Русия, и Турция в сърцето на залозите

37

Боби

преди 6 години

cricfree.sc/watch/live/uefa-europa-league-draw-live-streamingЕто линк за жребия за Лига Европа!

36

Анонимен

преди 6 години

Оформя се нова ислямска държава или румелийски халифат.