14

ббб

преди 6 години

ами кобра ли там как та наричат, вместо да еб**ш, трябва да тренираш и да се подготвяш все пак искаш да си един от най-добрите зна че си свикнал с охолен живот ама щом искаш да си сред най-добрите трябва да ги надскочиш, я се виж *ко кюфте си пред Джшуа и Кличко...

13

кобрата

преди 6 години

Как да отслабна за 2 месеца, кажи ми...

12

Анонимен

преди 6 години

Като искаш да си пръв на хорото,скачаш в такт с музиката която ти свири оркестъра!Иначе по нашенски далаверка,фукария,простотия!Пиленцето каца един път на. Рамото!

11

Анонимен

преди 6 години

Е, кобра ти сам си си виновен! Предния пък пак така те извозиха в мача с Кличко нали? Приеха неговите условия, за ръкавиците,за мекия под и т.н... Ти тогава защо остана при тях? Сега щом си останал ще търпиш! Проблема си е твой!

10

Анонимен

преди 6 години

Два месеца е много малко за такъв мач. Друг е въпроса, че е трябвало да се готви досега, защото имаше голяма вероятност Кличко да се откаже. Да се "контузи" и пробва да си уреди мач с Паркър. Там шансовете му са много големи, докато с Джошуа и Уайлдър клонят към нула. А Зауерланд отдавна са го отписали. Чак сега ли го разбира :)

9

Анонимен

преди 6 години

Кобрата май преди да се сбие Джошуа трябва да набие Зауерленд.

8

Анонимен

преди 6 години

хаха тия дали го продадоха набързо :)явно не очакват да "продължи напред"

7

отегчен

преди 6 години

Ако Кобрата е очаквал нещо друго от зауерланд, освен да го продадат при първа възможност, еФтинко, си е негов проблем.

6

Анонимен

преди 6 години

Коя беше тая кобра?

5

балансьор

преди 6 години

В крайна сметка, условията ще са еднакви и за двамата. За бой в кръчмата колко време се подготвя - 2сек.

4

фг

преди 6 години

наясно са и гледат да си напълнят джобовете! а и на предният ма4 играха против нашия!и на тоя ще играят против!

3

Тайсън Йей

преди 6 години

Тоя май приключва с бокса...

2

умно

преди 6 години

И пет месеца да има все тая, ясно му е на Пулев какъв ще изхода и че само за пари го уреждат този мач.Обаче ще има много добро извинение, този път ще ореве всичко че са му виновни от Зауерланд, а истината е ясна.Никакъв шанс за победа.

1

Подкрепям

преди 6 години

изискванията на Кобрата. Всяко състезание изисква определен период за подготовка, в който се включва детайлно изучаване на техниката и психиката на съперника, както и проиграване на определени ситуации - два месеца са крайно недостатъчни за подобна дейност! Кобрата е прав, че някой се интересува само от едни бързи пари!