9

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 8 Така е .Както построихме социализма , така ще построим и капитализма. Лош човешки мат.рял.

8

Пенсионер

преди 6 години

До Burzum 5 Като чета какво си написал май тиквата си ти.

7

Анонимен

преди 6 години

Така ли ще строим капитализъма, другари?

6

Наивен

преди 6 години

Дори да приемем че производителноста на труда в България е два пъти по малка, отколкото в развитите западни страни, защо заплатите са повече от пет пъти по малки? И къде отива разликата? Луксозни коли на съпруги и любовници, които се водят на фирма и имат някакви облекчения при закупуване и ползване. Дворци и вили в уютни кътове на България и не само. Яхти, вертолети, самолети. Почивки и екскурзии по най уютните кътчета на планетата. Никакви ограничения за модни дрехи и бижута .Няма място.......

5

Анонимен

преди 6 години

Мрънкачите пак се появиха.

4

хм

преди 6 години

Бизнес с малки заплати не се прави.Може да излъжеш системата година-две-десет и да разчиташ на нови "балъци",но в един момент трябва да се простиш с печалбата си за сметка на работещите ти.С ниски заплати ли ще развиваме икономика?Развитието става с по-малко разходи без да пада качеството,количеството или работната сила.С нови пазари и стратегия.Лично аз не уважавам хора работещи за малко пари и фирми даващи малко за много труд.И в двата случая имаме хора без желание за развитие.

3

ТП

преди 6 години

Блондито на снимката си отговаря на фамилията.Вдигане на заплатите ще съживи икономиката. Елементарно е.Само мутри и мутреси не разбират нуждата от плащане на заплати на работниците.

2

Анонимен

преди 6 години

Имам приятели работодатели. Плащат заплати които нямат нищо общо с това което изкарват като печалба. Произведеното тук го изнасят в чужбина на цени десетократно по високи от колкото са вложили в самото производство. Печалбите им са огромни на фона на заплатите които плащат.Та тази другарка наясно ли е с икономическото съотношение между производство износ печалба и заплати. Ясно и е като в мъгла? Или нарочно си е сложила черните очила?

1

Анонимен

преди 6 години

Против .