84

психиатър

преди 6 години

Малииии, колко клиенти има тукаааа. С тоя нет се побъркахте всичките. А като е нямало нет В кръчмите ли ги водехте тези разговори? И как сте още живи и едните и другите манипулаторчета? Само глупости!

83

Анонимен

преди 6 години

Този бивш посланик, Ердоган ще го изкара от джоба си и ще го завърти като пумпал! Само, че Ердоган сигурно не му и знае името! А от неговата уста Ердоган та Ердоган...Турция та Турция!

82

Мехмет

преди 6 години

Направо да влиза Турция до Унгария и да си взима онова което Берлин и взе перди 100 години!

81

Анонимен

преди 6 години

"Който иска да премине през границата има КПП показва си визата и паспорта и минава. Така правят нормалните хора."Частично си прав! Но някои държави имат и клоуни, които излизат предизборно и не искат да пуснат и нормално влизащи с паспорт...смешното е, че точно тези сега ви управляват и определят съдбата и баба Халиме ви гледа сеира!

80

Анонимен

преди 6 години

Алооо турският народ няма нищо общо с тези които го вкарват в най различни филми. Който иска да премине през границата има КПП показва си визата и паспорта и минава. Така правят нормалните хора. А тези които не са нормални минават през гората. Всяка държава има граници които е неприкосновенни. Това че едни леви резби по на запад от тук бяха премахнали границите и след това ги върнаха разбраха че на гол .г.з майтап не става.

79

Анонимен

преди 6 години

"ти им приемаш бажанците, те виновен те изкарват.е тва е ердоганска справедливост."Като дойдем до приемане на бежанци, не можете да стъпите на кутрето ни...А и "лошия" Ердоган като викаше дайте да направим безопасна зона в Сирия, за сивилните...вие се услушвахте! Та не ми говори кой е справедлив и кой не...Вас никой не ви взима на сериозно!

78

АТАКИСТ

преди 6 години

В съвременния свят не трябвало да има граници... На границата между Турция и Иран портата на кпп-то е 10 метра висока и има танкове. Това обаче няма да ти го каже тоя башибозук

77

До до 74

преди 6 години

Историческата разлика между Турция и България знаеш ли каква е?!!! ЧеТурция "пише история", а България се "споменава само" в историята написана от друг!

76

Анонимен

преди 6 години

ти им приемаш бажанците, те виновен те изкарват.е тва е ердоганска справедливост.

75

До 123

преди 6 години

Потърси 112!

74

Анонимен

преди 6 години

Само някаъв слух за протест разтревожи великите Ало мамени!

73

123

преди 6 години

Това че тази ограда им пречи е чудесно, но защо ли ми струва, че си мислят, че са напред с материала. Ако станат много нагли, просто ще се наложи тая гнусна държавица турция да я изтрият от картата.

72

do 74

преди 6 години

А виж из нета кой е Тимур от Самарканд пък после пиши глупости.Образовай се турке, само с гол куран нестава:)

71

До тимуренг

преди 6 години

"да, особено баязид, докато го ползвах като изтривалка."Защо още по времето на Беязът не се освободихте!? Тогава, А? ;)

70

Шаро

преди 6 години

"Вече критиките на Турция към Берлин и Брюксел са и към София."Сладурче, Ердоган ако иска да каже нещо на вас, щеше ДИРЕКНО да критикува София, както прави с вашите господари!!! Та ако Вие сте се обидили, че се кара на господарите Ви...пийте една студена вода!

69

тимурленг

преди 6 години

ДО 75да, особено баязид, докато го ползвах като изтривалка.

68

до 72

преди 6 години

Ами на монголски са, не на турски! Монголците не сме турци!

67

До до 69

преди 6 години

Ама ти нищо смислено не си писал! Първото изречение! Няма такива думи! Анладън мъ!

66

DO 69

преди 6 години

Абе умник виж уикипедия бре, като незнаеш какво съм писал питай, после съди, а не прибързано.има цензура, как да го напиша нацяло! първия път ме изтриха туркофилите!!! ама инъе когато те се зъбят не ги трият!

65

Анонимен

преди 6 години

"А появата на тези двамата в тв то да не би да е случайна."Колега тези двамата на снимката са спец анализаторите на България:-) където нито едно тяхно анаЛизче не излиза!