15

Lan

преди 6 години

15T.e. фактите не знаеш, но да плюеш можеш!? :) И ако има нещо еврейско в мен - какво? Това променя фактите ли? Или така по инерция да плюем по всичко българско?!

14

до Lan

преди 6 години

Бе в теб да няма нещо еврейско, а? Въртиш, сучеш но по гръб не падаш! Аз не знам след колко минути са се появили притеснените родители, помня само че ако не бяха разбили стъклото детето си беше заминало! Пък дали слънцето е адско няма как да знам!Никой не се е върнал от ада за да разкаже!

13

Lan

преди 6 години

13Да, но и в няколкото случая притеснените родители са се появили минути след бдителните граждани! Никой не си оставил детето за цял ден на адското слънце.

12

Киртак

преди 6 години

До до LanВ единия случай дори изкараха "Паркинги и гаражи" виновни, вместо да щракнат белезниците на "горката"майка.

11

Анонимен

преди 6 години

Ето защо трябва майчинството да е поне 2 г.

10

Така ще е

преди 6 години

С 15 месечно бебе на работа - труден е живото в Америка.

9

до Lan

преди 6 години

По-кротко с емоциите! В България имаше (сещам се за поне 2) подобни случаи, само че децата извадиха късмет понеже бдителни граждани сигнализираха, и даже един с помощта на полицай разби стъклото и извади детето!

8

kolio99

преди 6 години

особености на бита у США

7

Lan

преди 6 години

6 В България никога не се е случвало подобно нещо...дори хората от малцинствата не проявяват подобна немарливост! Няма как просто да го е забравила за толкова време и да е отишла на работа, явно не е намерила детегледачка и е решила, че работата ѝ е по-важна от детето. Това за мен е убийство, при това особено мъчително...детенцето се е мъчило с часове!

6

онбашията

преди 6 години

До Каринаако кажа това което наистина мисля за поста ти, ще получа бан минимум един ден. както и да е, явно си от изповядващите религията на вярата в "нормалната държава". хубавото е че след брайвик и още повече след меркел, тая ваша религия почна да губи паството с добра скорост, преди това положението беше отчайващо, на когото и да кажа че в "нормалните държави" правосъдието е по-мекушаво от бг, всички ме гледаха като опасно луд, който се нуждае от медикаменти.

5

онбашията

преди 6 години

в италия имаше подобен случай, и не си мислете "това не може да се случи на мене, аз си обичам децата". никой не го прави нарочно, причината обикновено е промяна в рутината, примерно детската градина е затворена и трябва да го вземеш с тебе на работа. да ама рутината ти е като стигнеш работа да слезеш и да тръгнеш, в повечето случаи човек се сеща по средата на пътя и се връща, но все някой дърпа късата клечка.

4

Блокиран в Дневник

преди 6 години

В рая на земята америка требе да си бачка нон-стоп. Няма болнични, няма майчински, няма отпуски. Бебето в колата, мама бачка в магазина

3

District Attorney

преди 6 години

За такова варварско престъпление на майката ще й бъдат повдигнати поне 5 обвинения, а присъдата ще бъде акумулирана от всичките вкупно, за разлика от Терирорията (Бивша НРБ), където от всички обвинения остава само 1 за четене на присъдата! Охайо не е най-консервативния щат, но не е и никак Евротолерантен. 15 години първоначална, с 25 максимална е реалистично очакване.

2

Карина

преди 6 години

"Не е ясно дали ще бъдат повдигнати обвинения на майката, пише БТА."Хаха, ти шегуваш ли се?! Това не е България! Минимум 20 г ще бъде присъдата за убийство на малолетно дете по особено жесток начин! В Америка не е както в България. Единственото изключение би се получило ако майката е кафява или Мюсюлманка, и делото е със съдия, като ония швестеp от Хаваите, който отмени заповедта на Тръмп за спирането на Ислямското Нашествие под прикритието на "Бежанска Криза"! После Върховния Съд я презавери!

1

123

преди 6 години

Ужас. защо все такив аизроди имат деца и то по много...